Zoeken naar soa

soa
 
SOA testen Rotterdam Rotterdam Studentenstad.
SOA testen Rotterdam. Studenten vormen één van de vijf risicogroepen wat betreft seksueel overdraagbare aandoeningen SOA, dus daarom is het goed om te weten hoe je die dus NIET krijgt! We vertellen je hoe je het beste kan handelen bij een SOA en waar je een SOA kan laten testen in Rotterdam.
Soa-test jongeren tot 25 jaar GGD Hollands Midden.
Home Thema's' Seks en soa Testen op soa Soa-thuistest jongeren. Soa-test jongeren tot 25 jaar. Aantal keer bekeken: 115776, Laatst gewijzigd: maandag, 18 februari 2019. Voor jongeren tot 25 jaar die alleen voor de zekerheid op soa getest willen worden, is er de GGD soa-thuistest.
De 5 grootste mythes over SOA s SPAR University.
Een SOA bevindt zich vaak op een genitale locatie vaginaal of in de penis, maar een anale of orale SOA kan net zo goed worden opgelopen! Dit terwijl het risico op een SOA bij anale seks zelfs groter is dan bij vaginale seks.
GGD Haaglanden Wat is een soa.
Het is belangrijk om een soa tijdig te behandelen. Anders kan een soa ernstige gevolgen hebben, zoals verminderde vruchtbaarheid of zelfs onvruchtbaarheid. Zolang een soa niet is behandeld, blijft u besmettelijk voor anderen. Waarschuw dus altijd iedereen waarmee u seks heeft gehad.
Wat kost een soa-test? Nieuws Telegraaf.nl.
De Nederlandse Zorgautoriteit NZa laat weten dat een test op chlamydia, gonorroe en trichomas maximaal 2954, euro per soa mag kosten. Daarnaast mag de huisarts een ordertarief rekenen. Niet" per soa maar per keer eenmalig 10 euro, zegt een woordvoerster van NZa.
NHG-Standaard Het soa-consult NHG.
Daarnaast geeft de standaard richtlijnen voor partnerwaarschuwing en contactopsporing. De standaard besteedt geen aandacht aan differentiaaldiagnostische overwegingen bij de besproken aandoeningen anders dan soa, aan gevolgen van of complicaties door een soa op de lange termijn, of aan tropische soa vanwege de lage incidentie.
Soa Cijfers Context Totaal Volksgezondheidenzorg.info.
Huisartsendata laten zien dat het totaal aantal soa gerelateerde episodes geregistrerd bij de huisarts dubbel zo groot is als het aantal bij de Centra Seksuele Gezondheid, met naar schatting 270.000 161, per 1.000 personen soa gerelateerde episodes soa infecties en angst voor soa /hiv in 2014.
SOA poli MC Slotervaart.
Als blijkt dat u een SOA heeft, krijgt u een afspraak om de behandeling te bespreken en medicatie te geven. De kosten van een SOA onderzoek worden door uw ziektekostenverzekering betaald, u moet hierbij wel rekening houden met uw eigen risicobedrag: u schrijft zich in bij de inschrijfbalie van de polikliniek.
Seksueel overdraagbare aandoening soa.
Seksueel overdraagbare aandoening soa. Belangrijke thema's' bij Seksueel overdraagbare aandoening soa.: Wat is een seksueel overdraagbare aandoening soa? Ook wel: geslachtsziekte. Soa is de afkorting van seksueel overdraagbare aandoening. Een soa is een besmettelijke ziekte. U kunt besmet raken als u seks hebt zonder condoom.

Contacteer ons