Meer resultaten voor soa

soa
 
SOA-poli.
In samenwerking met de GGD Hollands Midden wordt iedere dinsdagochtend een soa spreekuur gehouden. Op het soa spreekuur kunt u terecht voor gratis onderzoek en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen soa. Maak een afspraak als u.: klachten heeft die kunnen wijzen op een soa.
Seksueel overdraagbare aandoeningen Soa's.'
Denkt u dat u misschien een soa seksueel overdraagbare aandoening heeft? Dan is het belangrijk om actie te ondernemen en u te laten onderzoeken. Het hangt van uw persoonlijke situatie af waar u terecht kunt. Om er achter te komen of u een soa heeft, moet er onderzoek gedaan worden.
Soa: vindpercentage De Staat van Volksgezondheid en Zorg.
van de bezoekers van Centra voor Seksuele Gezondheid had één of meer soa. Centra Seksuele Gezondheid. Dit kerncijfer betreft het percentage van de bezoekers van Centra Seksuele Gezondheid CSG bij wie één of meer soa chlamydia, gonorroe, syfilis, hiv, hepatitis B en/of hepatitis C gevonden is.
Een soa-test doen GGD Zuid Limburg.
Kijk ook eens op de pagina Alles over seks voor jongeren. Wil je zelf checken of je risico loopt op een soa? Wil je zelf checken of je risico loopt op een soa? Dat kan via Advies.chat, de online soa testwijzer van Soa Aids Nederland.
De 5 grootste mythes over SOA s SPAR University.
Een SOA bevindt zich vaak op een genitale locatie vaginaal of in de penis, maar een anale of orale SOA kan net zo goed worden opgelopen! Dit terwijl het risico op een SOA bij anale seks zelfs groter is dan bij vaginale seks.
SOA testen Delft Delft Studentenstad.
SOA testen Delft. Studenten vormen één van de vijf risicogroepen wat betreft seksueel overdraagbare aandoeningen SOA, dus daarom is het goed om te weten hoe je die dus NIET krijgt! We vertellen je hoe je het beste kan handelen bij een SOA en waar je een SOA kan laten testen in Delft.
SOA testen Amsterdam Amsterdam Studentenstad.
SOA testen Amsterdam. Studenten vormen één van de vijf risicogroepen wat betreft seksueel overdraagbare aandoeningen SOA, dus daarom is het goed om te weten hoe je die dus NIET krijgt! We vertellen je hoe je het beste kan handelen bij een SOA en waar je een SOA kan laten testen in Amsterdam.
Soa-test jongeren tot 25 jaar GGD Hollands Midden.
Home Thema's' Seks en soa Testen op soa Soa-thuistest jongeren. Soa-test jongeren tot 25 jaar. Aantal keer bekeken: 115776, Laatst gewijzigd: maandag, 18 februari 2019. Voor jongeren tot 25 jaar die alleen voor de zekerheid op soa getest willen worden, is er de GGD soa-thuistest.
Soa-test GGD Groningen.
Als je een soa hebt, is het belangrijk om zo snel mogelijk je sekspartners te waarschuwen, zoals je vaste partner of je ex-partners. Tijdens het consult met de verpleegkundige is het mogelijk anoniem je ex-partners te waarschuwen. Status: gesloten Wat kun je zelf doen om een soa te voorkomen?

Contacteer ons