Meer resultaten voor soa thuistest

soa thuistest
 
Testen op soa Jouw GGD.nl.
Hallo GGD, ik heb al een afspraak voor een SOA test bij GGD West-Brabant. Nu had ik de vraag: moet je zelf urine meenemen? Of krijg je bij de GGD een potje? juni 21st, 2019. Indien nodig krijg je bij de Soa poli een potje voor de urine!
Soa-test op je mobieltje NEMO Kennislink.
Eerder dit jaar berichtten we op Kennislink.nl al over een thuistest voor spermakwaliteit en een HIV-test voor op je mobiele telefoon. Ondanks de goede bedoelingen van de Britse artsen, is de Nederlandse organisatie Soa Aids Nederland geen voorstander van zon zelftest.
Bestel hier uw soa-test Zorggroep Almere.
Met de soa-test van Saltro Directlab test u makkelijk en snel of u een soa heeft. U ontvangt van Saltro het testpakket in een discrete verpakking. Met een meegeleverde instructie neemt u zelf thuis op eenvoudige manier het materiaal voor de soa-test af.
Zelftest Meetapparatuur.
Wil je weten of je zwanger bent? Doe een zwangerschapstest en er wordt heel nauwkeurig gemeten of je zwanger bent. Naast thermometers en zwangerschapstests koop je bij ons onder andere: ovulatietests, bloeddrukmeter en een SOA thuistest. Bestel voor 20.00 uur en wij leveren de bestelling morgen bij jou thuis.
SOA poli Veelgestelde vragen.
De soa poli krijgt geld van de overheid om soas op te sporen en te behandelen. Er is een maximaal bedrag beschikbaar gesteld voor de zorg van de soa poli. De overheid heeft in 2015 de doelgroepen voor de soa polis bepaald.
Soa-test GGD Groningen.
Home Seksualiteit Soa-test Soa-test. Als je een soa-test wilt doen, ga je als eerste naar je huisarts. Als je nog geen huisarts hebt, dan kan deze link wellicht uitkomst bieden: www.ikzoekeenhuisartsingroningen.nl. De meeste soas kunnen goed worden behandeld. Een soa kán ernstige gevolgen hebben. Wanneer je klachten hebt, is het verstandig zo snel mogelijk naar je huisarts te gaan. Kan dit in jouw geval echt niet? Op soatest.advies.chat verwijst Soa Aids Nederland naar drie aanbieders van betrouwbare zelftesten. Vul de vragenlijst in. Je krijgt dan een advies met precies de juiste testpakketten die je nodig hebt. Zijn bovenstaande mogelijkheden geen optie voor je? Dan kun je bellen met Sense Noord-Nederland om te informeren of je in aanmerking komt voor een soa-test bij de GGD. Afspraak maken met Sense doe je telefonisch. Sense Noord-Nederland is iedere werkdag bereikbaar van 10.00 tot 13.00 uur en van 13.45 tot 16.30 uur. Je kunt bellen met 0900 736 73 66. Het is niet mogelijk om online of via WhatsApp een afspraak te maken.
Soa test kopen? Thuistest snel en discreet geleverd.
Heeft u lichamelijke klachten, zoals wratjes, afscheiding, pijn of blaasjes? Met een zelf-test of thuistest kan u snel en efficiënt achterhalen of u hiv of soa heeft. Met ons brede aanbod aan soa-testen kunt u zichzelf toetsen op chlamydia, gonorroe of syfilis.
Onveilige seks testen op soa Sense spreekuur: GGD regio Utrecht.
Iedereen die onveilig vrijt kan een soa oplopen. Het voorkomen van soa en hiv is een belangrijke taak van de GGD. Als je onveilige seks hebt gehad: seks zonder condoom, of als je bent gewaarschuwd voor soa, of als je bepaalde klachten hebt, dan is het verstandig je te laten testen op soa.
SOA testen Rotterdam Rotterdam Studentenstad.
Anoniem thuis met de SOA thuistest na 48 uur duidelijkheid! Bij een privékliniek zoals OneDayClinic Rotterdam. Op zoek naar een anonieme soa test? OneDayClinic is de eerste privékliniek voor SOA testen in Nederland. Door deze ervaring krijg je altijd de soa test die je zoekt.

Contacteer ons