Zoeken naar soa test

soa test
 
SOA-Test 2018.
Wij adviseren je om je door je huisarts of GGD te laten testen. Een arts gebruikt betrouwbare testen en kan de uitslag juist beoordelen. Je krijgt begeleiding en de arts kan je meteen behandelen. Gratis SOA-test als je bij een risicogroep hoort. Bij het centrum seksuele gezondheid van de GGD kun je gratis en anoniem een test uit laten voeren wanneer je tot een van de risicogroepen behoort. Je behoort tot de risicogroep als je.: 24 jaar of jonger bent. als man seksueel contact hebt met mannen. bent gewaarschuwd door iemand met een soa.
Soa testen Tilburg Tilburg Studentenstad.
Hoe word je getest op een SOA? Het is heel normaal om een SOA test te doen. Het is een routineonderzoek en een hele makkelijke test. Op basis van onderzoek waarbij bloed, urine en/of een uitstrijkje wordt getest, kan een arts je vertellen of je een SOA hebt.
Soa-test GGD Gelderland-Zuid.
Heb je vragen bijvoorbeeld over seks? Onthoud ze en stel ze aan de verpleegkundige of arts. Neem een legitimatiebewijs mee. Kan ik thuis een soa-test doen? Op het internet en in de winkel worden soa-zelftesten verkocht. Hiermee kun je zelf thuis een test afnemen. Geeft de soa-thuistest meteen de uitslag? Dan is de test niet betrouwbaar genoeg voor het aantonen of uitsluiten van een soa. Soa-testen die je na afname naar een laboratorium moet sturen voor de uitslag, zijn meestal wel betrouwbaar. Bij twijfel neem je contact op met onze afdeling Seksuele Gezondheid door te bellen naar 088 144 71 20. Wil je online een soa-test bestellen?
SOA-poli Spaarne Gasthuis.
De SOAs Chlamydia en Gonorroe kunnen niet eerder dan 10 dagen na het risicocontact getest worden. Als er een SOA wordt gevonden maken wij met u een afspraak voor de behandeling. Meestal is deze afspraak al mogelijk op dezelfde dag dat de uitslag bekend is. Een hiv-sneltest is ook mogelijk. De uitslag hiervan is na 30 minuten bekend. Anoniem of op eigen naam? De SOA-poli heeft 2 manieren waarop u zich kunt laten testen; anoniem of op eigen naam. Het hele consult is anoniem. U krijgt voor dit consult een voor u aangemaakte codenaam waarop de test wordt ingezet.
Testen op soa Jouw GGD.nl.
augustus 30th, 2019. Je hebt onveilige seks gehad, ja dan heb je kans op een Soa! Waarom een Soa test? juli 16th, 2019. Ik wil een soa test bij de ggd doen maar wil niet dat mijn ouders ervan weten.
Soa-test GGD Zaanstreek-Waterland.
Het is soms moeilijk te achterhalen welke test in jouw persoonlijke situatie geschikt is en een betrouwbaar resultaat geeft. Om deze redenen raden wij het gebruiken van doe-het-zelftesten af. Neem bij twijfel contact op met Sense/soa. Veel gestelde vragen soa en soa-testen.
SOA test GGD Kennemerland.
Ik wil een SOA-test. Ben je onder de 25 jaar en wil je een soa-test? Maak een afspraak voor een gratis test. Ouder dan 24 jaar? Dan kun je alleen bij ons terecht als je deel uitmaakt van een risicogroep bijvoorbeeld mannen die seks hebben met mannen, prostituees, of mensen die gewaarschuwd zijn voor een soa. Als je niet tot een risicogroep hoort, is het dus mogelijk dat je na het invullen van het afspraak verzoek doorverwezen wordt naar je huisarts. Nadat je een afspraak verzoek hebt ingediend, zijn er in sommige gevallen aanvullende vragen nodig. In dat geval vragen wij je telefonisch contact met ons op te nemen. De SOA-poli is bereikbaar op tel. 023 789 1610 van maandag t/m vrijdag van 9.00 12.00 uur. Voor intercollegiaal overleg of spoed bijvoorbeeld PEP, bijwerkingen na behandeling, seksueel geweld is er tot 1700: uur een arts bereikbaar via de receptie van de GGD 023 515 9500. De GGD en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu RIVM doen wetenschappelijk onderzoek om de soa-zorg te verbeteren.
Soa-test.
je seks hebt gehad met iemand die een soa heeft. jij of een van je ouders uit een land komt waar veel soa voorkomen. Tijdens het bezoek heb je een gesprek met een arts of verpleegkundige van GGD Flevoland. Wij vragen mannen om urine in te leveren. Vrouwen kunnen tijdens het bezoek een vaginale zelftest bij zichzelf afnemen.
Vergoeding soa-test Zorgverzekering 2019 Geld.nl.
Mensen die klachten hebben die op een soa zouden kunnen wijzen. Mensen uit gebieden waar veel soas voorkomen. Mensen met een partner die aan een van de bovenstaande criteria voldoet. Op de website van de GGD kun je zelf een vestiging bij jou in de buurt zoeken. Wordt een soa-test vergoed via de huisarts? Voldoe je niet aan de bovenstaande criteria, dan kun je ook via de huisarts een soa-test doen. De basisverzekering vergoedt alle kosten van deze soa-test, maar dit is niet anoniem. De vergoeding voor een soa-test is bij elke zorgverzekering gelijk. Je bespaart dus flink op je zorgverzekering als je kiest voor de basiszorgverzekering met de laagste premie. Heb je toch aanvullende wensen? Dan kun je op Geld.nl kun je eenvoudig elke zorgverzekering vergelijken op basis van je aanvullende wensen. De zorgverzekering met de goedkoopste zorgpremie sluit je vervolgens eenvoudig af via Geld.nl. Vergoeding soa-test en eigen risico. Als de GGD een soa-test bij je afneemt, valt de test niet onder het eigen risico.

Contacteer ons