Meer resultaten voor soa test ggd

soa test ggd
 
GGD regio Utrecht: Testen op soa.
Als u onveilige seks heeft gehad, seks zonder condoom, als u bent gewaarschuwd voor soa, of als u bepaalde klachten heeft. LET OP: Vaak geven soa geen klachten. Een soatest kunt u altijd laten doen bij uw huisarts. De soa-poli van de GGD is een aanvullende voorziening op de huisartsenzorg. Om te kijken of u in aanmerking komt voor een gratis test bij de GGD, stellen wij u aan de telefoon een aantal vragen.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Soa, hiv en Sense GGD Amsterdam.
Jongeren tot 25 jaar komen in aanmerking voor of een consult of een zelfafnamepakket, afhankelijk van hun persoonlijke situatie. Je bent gewaarschuwd voor een soa: een directe waarschuwing door een seksueel contact of de GGD. Over het onderzoek. Gang van zaken. Soa zelfafname test.
Een soa-test doen GGD Zuid Limburg.
Heb je onveilige seks gehad, laat je dan onderzoeken door je huisarts of bij de GGD. Doe dat ook als je geen klachten hebt. De meeste soa zijn goed te genezen, maar kunnen vervelende gevolgen hebben als je ze niet op tijd laat behandelen.
Ik wil een soa-test GGD West-Brabant.
Je bent ook welkom op het inloopspreekuur Als sex je werk is iedere dinsdag van 11.00 12.30 uur. Je kunt binnenlopen, zonder afspraak, tot 12.30 uur bij de GGD in Breda, Doornboslaan 225-227. Soa en Sense. Hepatitis B vaccinatie. I want an STD test.
Soa spreekuur.
Dit kan ook anoniem. Door een uitstrijkje en/of bloedafname bij mannen ook urine kunnen we bepalen of je een soa hebt opgelopen. De uitslag van het onderzoek is na ongeveer tien werkdagen bekend. De meeste soa's' zijn vrij eenvoudig te behandelen als ze tijdig gesignaleerd worden. Afhankelijk van je situatie kan het zijn dat slechts beperkt soa-onderzoek alleen chlamydia nodig is. Dit bespreken we met je tijdens je bezoek. Vermoed je dat je wellicht met het hiv-virus besmet bent? Neem dan contact op met het afsprakenbureau van de GGD via 0900-3696969. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk of u in aanmerking komt voor een consult bij de GGD. Wanneer uit de test blijkt dat je seropositief bent, kan de sociaal verpleegkundige of arts van de GGD informatie geven over alle mogelijkheden die er zijn voor verdere hulp.
Testen op soa Jouw GGD.nl.
Moet ik wachten tot het over is voor ik de soa test doe of heeft dit geen invloed op de resultaten? januari 8th, 2018. Een schimmelinfectie heeft geen invloed op de testuitslag van een Soa test. Heb je de test bij de GGD gekregen?
SOA-test bij de GGD GGD Twente.
Daarom in de 2 weken voor de test.: óf geen seks.; óf veilig vrijen dus mét condoom! Dat geldt ook voor pijpen orale seks. Binnen een week is de uitslag bekend. Je krijgt de uitslag per sms of door ons zelf te bellen. Blijkt uit de uitslag dat je een SOA hebt? Dan word je in de meeste gevallen bij de GGD behandeld.
Soa-test GGD Gelderland-Zuid.
Dit kan altijd bij je eigen huisarts. Om in aanmerking te komen voor een soa test bij de GGD, stelt de doktersassistent of verpleegkundige van de soa poli je telefonisch een aantal vragen. De medewerker bepaalt dan of je bij de GGD terecht kan voor een soa test.

Contacteer ons