Meer resultaten voor soa test ggd

soa test ggd
 
GGD Amsterdam weigert mensen soa test Soapoli-online.
GGD Amsterdam weigert mensen soa test. GEPLAATST IN Betrouwbare SOA test OP 02-10-2015. De soapoli van de GGD Amsterdam moet mensen een soa test weigeren omdat de subsidieregeling voor aanvullende seksuele gezondheid is teruggebracht en er hierdoor meer dan 40.000 consulten kunnen worden gedaan.
Wanneer testen Testen op soa Spreekuur voor jongeren tot 25 jaar: GGD regio Utrecht.
PrEP bij GGD regio Utrecht. Vaccinatie hepatitis B. Voor het maken van een afspraak kun je op werkdagen tussen. 9.30 en 12.00 uur bellen naar: 030 608 60 84. Let op: Er zijn aanpassingen in ons beleid vanwege het coronavirus. Bekijk het nieuwsbericht. Hoe gaat een soa-test? Bekijk de film. Testen op Corona. Seks en soa.
Dahab Auto's' Dé specialist op het gebied van auto's.'
Ma t/m Vr 0800: t/m 1800: Zaterdag 0900: t/m 1700: Zondag Gesloten. COOKWEG 21, 4462 HE GOES TEL: 0113-217669 / MOB: 06-16650353 MOB: 06-23531222 E-MAIL: info@dahabautos.nl. Dahab Cookweg 21 in Goes. 2016 Dahab Auto's' Goes. Schedule a Test Drive. Request car price.
Soa-test GGD Groningen.
Zijn bovenstaande mogelijkheden geen optie voor je? Dan kun je bellen met Sense Noord-Nederland om te informeren of je in aanmerking komt voor een soa-test bij de GGD. Afspraak maken met Sense doe je telefonisch. Sense Noord-Nederland is iedere werkdag bereikbaar van 10.00 tot 13.00 uur en van 13.45 tot 16.30 uur. Je kunt bellen met 0900 736 73 66. Het is niet mogelijk om online of via WhatsApp een afspraak te maken. Status: gesloten Hoe werkt dat, een soa-test? Een soa-test begint met een gesprek met een doktersassistent, verpleegkundige of arts. Er wordt gevraagd naar de risicos die je hebt gelopen. Je krijgt informatie over de soa-test en hoort hoe en wanneer je de uitslag krijgt. Ook kun je vragen stellen over seksualiteit. Er zijn verschillende soorten testen. De doktersassistent, verpleegkundige of arts weet welke test past bij jouw situatie. Status: gesloten Partnerwaarschuwing. Als je een soa hebt, is het belangrijk om zo snel mogelijk je sekspartners te waarschuwen, zoals je vaste partner of je ex-partners.
SOA testen Delft Delft Studentenstad.
Anoniem thuis met de SOA thuistest. Delft heeft geen eigen SOA poli. Je kunt een afspraak maken bij het Centrum Seksuele Gezondheid GGD Haaglanden in Den Haag. Je kunt online een afspraak maken voor een SOA onderzoek. Snel een Anonieme soa test?
Soa-test hoe, wat en waar? GGD Fryslân.
Maak dan een afspraak voor een soa test. Let op: vanwege het coronavirus hebben wij onze spreekuren aangepast. Ben je verkouden? Kom dan niet naar het spreekuur. Het inloopspreekuur voor mannen die seks hebben met mannen is gesloten. Wat houdt een afspraak in? De afspraak begint altijd met een gesprek. Tijdens dit gesprek stellen we jou een aantal vragen over de seksuele contacten die je hebt gehad. Samen bepalen we dan op welke soas je getest wordt. Je mag natuurlijk ook jouw vragen aan ons stellen. Verder geven we je uitleg over het onderzoek en informeren we je over wanneer en hoe je de uitslagen krijgt. Wat houdt de test in? Voor mannen is urineonderzoek meestal voldoende. Vrouwen kunnen vaak zelf een vaginaal uitstrijkje doen. Soms wordt ook een uitstrijkje uit de keel en/of anus aangeraden. Je krijgt de tests en instructies meestal mee naar huis. Als bloedonderzoek nodig is, wordt dit direct gedaan. Anonimiteit en kosten. Als je je laat testen bij GGD Fryslân blijf je anoniem. Wij sturen geen informatie naar je huisarts of zorgverzekeraar over de soa-test. Als je onder de 25 jaar bent, is een soa-test gratis.
SOA test GGD Kennemerland.
Ben je onder de 25 jaar en wil je een soa-test? Maak een afspraak voor een gratis test. Ouder dan 24 jaar? Dan kun je alleen bij ons terecht als je deel uitmaakt van een risicogroep bijvoorbeeld mannen die seks hebben met mannen, prostituees, of mensen die gewaarschuwd zijn voor een soa.
GGD moet stoppen met dure gratis soa-test.
Dit is toen bijgepast door GGD Groningen. Het budget voor seksuele voorlichting en inloopspreekuren leed onder de populariteit van de gratis aangeboden soa-tests, waarmee bekeken kan worden of iemand een seksueel overdraagbare aandoening soa heeft opgelopen. Toen, begin dit jaar duidelijk werd dat we het budget weer zouden overschrijden hebben we besloten om te stoppen. Vóór 1 mei waren er alweer 130 tests in Fryslân gebruikt. Wij, hebben één budget waar we alles mee moeten doen. Als we dit alleen aan gratis soa-tests kwijt zijn kunnen we andere dingen niet meer doen, zoals het aanbieden van seksuele voorlichting in het onderwijs. Sense maakt sinds 2014 gebruik van het digitale testlab mantotman. De site is bedoeld voor homoseksuele mannen die er moeite mee hebben om hun verhaal bij de huisarts te doen. Vaak, speelt schaamte hierbij een rol. Daarnaast kan het ook met kosten te maken hebben. Een soa-test valt meestal niet binnen de ziektekostenverzekering. Bij ons konden ze een gratis test krijgen.
GGDHN Seks Soa.
Op de website van Sense vind je hier meer informatie over. Wanneer je onveilige seks hebt gehad kun je niet alleen zwanger raken, maar ook een soa krijgen. Vaak merk je daar niets van. Doe daarom altijd een soa-test nadat je onveilige seks hebt gehad. Dat kan gratis en anoniem. Kijk voor meer informatie op de website van Sense. Je bent zwanger. Je bent er net achter gekomen dat je zwanger bent. Misschien wil je graag een kindje, of misschien was jouw zwangerschap niet gepland en dat kan best even schrikken zijn. In het tweede geval kom je voor een lastige keuze te staan: kan en wil ik nu wel een kindje opvoeden, sta ik mijn kindje af ter adoptie of wil ik de zwangerschap afbreken? Op de website van Fiom kun je meer lezen over deze keuze en terecht voor hulp. Onze GGD biedt verschillende programmas om jou als ouder op weg te helpen. Bij Stevig Ouderschap komt een speciale verpleegkundige van de jeugdgezondheidszorg tijdens je zwangerschap en na je bevalling een paar keer bij je thuis om te informeren en ondersteunen bij de zwangerschap en bij de opvoeding van je kindje.

Contacteer ons