Meer resultaten voor soa test ggd

soa test ggd
 
SOA-test bij de GGD GGD Twente.
Dit testen we op chlamydia en gonorroe. Mannen vragen we tijdens het consult in een urinepotje te plassen. De urine testen we op chlamydia en gonorroe. Soms nemen we bloed af om te testen op syfilis, hepatitis B en HIV. Je mag van tevoren gewoon eten. We willen graag een betrouwbare test doen. Daarom in de 2 weken voor de test: géén seks. Uitslag binnen een week. Binnen een week is de uitslag bekend. Je krijgt de uitslag per sms of door ons zelf te bellen. Blijkt uit de uitslag dat je een SOA hebt? Dan word je in de meeste gevallen bij de GGD behandeld. Als blijkt dat je een SOA hebt, dan moeten je vroegere sekspartners dat ook weten zodat zij zich ook kunnen laten onderzoeken. Wil je liever niet zelf je ex-partner waarschuwen? Dan kan de GGD dat voor je doen. Wij doen dat anoniem: wij adviseren hen om zich te laten testen, maar wij noemen géén namen. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Je hebt een afspraak, maar je kunt niet komen? Afmelden kan tot 24 uur van tevoren met een e-mail. HIV-sneltest, gratis en anoniem.
SOA testen Amsterdam Amsterdam Studentenstad.
Lees ook onze blog over de voor en nadelen van verschillende mogelijkheden om een SOAtest te doen. Waar kan ik een SOA test doen in Amsterdam? Bij je huisarts.; GGD Amsterdam: een SOA onderzoek is uitsluitend op afspraak. Je kunt online een afspraak maken of bellen naar 020 555 5822.;
GGD Haaglanden SOA.
Doe de online test. Meer informatie over het testen op soa en hiv. Soa Aids Nederland. Centrum Seksuele Gezondheid Haaglanden. Man tot man. Meer over soa. Wat is een soa? Hulp na seks tegen je zin. Centrum Seksuele Gezondheid Haaglanden.
Een soa-test doen GGD Zuid Limburg.
U bevindt zich op: Burgers Seksuele gezondheid Een soa-test doen. Een soa-test doen. Heb je risico gelopen op een geslachtsziekte, ook wel seksueel overdraagbare aandoening soa genoemd? Dan kun je bij de GGD vertrouwelijk en kosteloos terecht voor een test en behandeling.
Testlab: jouw test Man tot man.
Testlab: jouw test. Via Testlab regel je via internet gratis en vertrouwelijk je test op soa's' en hiv zonder een afspraak te maken met je huisarts of een soa-polikliniek. Man tot Man Testlab is op dit moment in deze GGD-regios beschikbaar: Amsterdam, Rotterdam-Rijnmond en Dordrecht, regio Haaglanden Den Haag, Delft en omgeving en regio Gelderland-Zuid Nijmegen en Tiel. De procedure bestaat uit vier gemakkelijke stappen.: Je vraagt online het testformulier aan. Je bezoek een afnamelocatie in de buurt. Je wordt daar standaard getest op chlamydia, gonorroe, hiv en syfilis. Je ontvangt na 5-10 werkdagen de uitslag online. Is er een soa gevonden? Dan biedt de GGD gratis behandeling.
Soa-test GGD Limburg-Noord.
Laat je dan regelmatig op soas en hiv onderzoeken en je gratis vaccineren tegen hepatitis B. Meer informatie over inloopspreekuren, seks, soa en hiv. Als je een man bent en seks hebt met mannen. Meer informatie over inloopspreekuren, seks, soa en hiv.
Soa-test.
Problemen bij de seks. Over je grens. Seks tegen je zin. Centrum Seksueel Geweld. Seks via internet. Zelf over de grens gaan. Seks als werk. Ik doe dit niet vrijwillig. Info voor werkgevers. Val ik op mannen of vrouwen? Cultuur en geloof. SM of swinger. Ziekte en beperking. Stel je vraag. Maak je afspraak. Bij het Centrum Seksuele Gezondheid van GGD Flevoland kun je je op soa laten testen. Waarom testen en waar? Er kunnen verschillende aanleidingen zijn om een soa-test te laten doen. Je kunt een soa test doen bij je huisarts, de GGD en in sommige gevallen in het ziekenhuis. Bij de GGD is een afspraak en test kosteloos. Dit wordt betaald vanuit een landelijke subsidie. Bij andere hulpverleners huisarts of ziekenhuis wordt dit verrekend met het eigen risico bij mensen van 18 jaar en ouder. Er zijn ook commerciele aanbieders van testen waar testen voor eigen kosten aangeboden worden.
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Seksuele gezondheid.
Het Centrum Seksuele Gezondheid van GGD Flevoland biedt hulpverlening en advies over seksueel overdraagbare aandoeningen soa, anticonceptie en/of over seksualiteit. Heb je onveilige seks gehad en ben je en ben je nu bang voor een soa? Blijf daar dan niet mee zitten en laat je testen.

Contacteer ons