Op zoek naar soa test ggd?

soa test ggd
 
Soa spreekuur.
Door een uitstrijkje en/of bloedafname bij mannen ook urine kunnen we bepalen of je een soa hebt opgelopen. De uitslag van het onderzoek is na ongeveer tien werkdagen bekend. De meeste soa's' zijn vrij eenvoudig te behandelen als ze tijdig gesignaleerd worden. Afhankelijk van je situatie kan het zijn dat slechts beperkt soa-onderzoek alleen chlamydia nodig is. Dit bespreken we met je tijdens je bezoek. Vermoed je dat je wellicht met het hiv-virus besmet bent? Neem dan contact op met het afsprakenbureau van de GGD via 0900-3696969. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk of u in aanmerking komt voor een consult bij de GGD. Wanneer uit de test blijkt dat je seropositief bent, kan de sociaal verpleegkundige of arts van de GGD informatie geven over alle mogelijkheden die er zijn voor verdere hulp.
SOA testen Nijmegen Nijmegen Studentenstad.
Lees ook onze blog over de voor en nadelen van verschillende mogelijkheden om een SOAtest te doen. Waar kan ik een SOA test doen in Nijmegen? Bij je huisarts. We gaven eerder tips over het vinden van een huisarts in Nijmegen. GGD Gelderland-Zuid: een afspraak maak je via Sense Oost-Nederland.
Waar doe je een hiv-test? Aidsfonds.
Dit betekent dat je twee keer voor dezelfde test moet betalen: eerst de zelftest en daarna het eigen risico voor de hiv-test bij de huisarts. Aidsfonds vindt dat je voor hiv en andere soa-testen het beste af bent bij je huisarts of GGD. Wil of kan je niet naar je huisarts of een GGD gaan, dan kan een hiv-zelftest een alternatief zijn. Zorg dan wel dat je een betrouwbare hiv-test koopt. Niet zelf testen. Doe geen zelftest maar ga naar een arts of GGD als.: je klachten hebt die kunnen passen bij een acute hiv-infectie of andere soa.
Wat kost een SOA-test zogetest.nl.
Je test eigenlijk door lichaamsmateriaal af te staan. Dit geldt voor huisarts, GGD en voor sommige thuistesten. Door bloed, een wattenstaaf of urine af te nemen, kan er worden getest. Chlamydia en Gonorroe worden met urine of swab getest en HIV en Syflis met bloed. Het testen wordt gedaan in een laboratorium, het afnemen doe je zelf. Met uitzondering van bloed, bloed moet vaak door een arts worden afgenomen. In het lab wordt geanalyseerd en zodra datgene waarop wordt getest wordt gevonden, test je positief. Je hebt dan dus een SOA.
SOA-poli.
In samenwerking met de GGD Hollands Midden wordt iedere dinsdagochtend een soa spreekuur gehouden. Op het soa spreekuur kunt u terecht voor gratis onderzoek en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen soa. Maak een afspraak als u.: klachten heeft die kunnen wijzen op een soa. veel wisselende contacten heeft. als man seks hebt met mannen. werkt als prostituee of prostituees bezoekt. gewaarschuwd bent door iemand met een soa. jonger bent dan 25 jaar en onveilig seksueel contact hebt gehad. Aan jongeren onder de 25 wordt naast een gesprek over soa en veilig vrijen ook de mogelijkheid geboden vragen te stellen over anticonceptie en seksualiteit. Mensen die alleen voor de zekerheid een soa-onderzoek willen, komen niet in aanmerking voor een soa-onderzoek via de soa-poli. Deze mensen raden wij aan om naar de huisarts te gaan of een afspraak te maken bij één van de dermatologen. Mocht u een soa-zelftest willen doen, bestel dan een soa test via de website www.soapoli-online.nl.
Mobiele telefoons en abonnementen, best geteste netwerk T-Mobile.
Als je klant bent combineren we deze gegevens met jouw klantgegevens voor een nog betere klantervaring. Met je akkoord geef je toestemming voor de door jouw geselecteerde cookies.: Alle cookies voor de beste ervaring van onze sites, app en advertenties.
Soa-test.
Waarom testen en waar? Er kunnen verschillende aanleidingen zijn om een soa-test te laten doen. Je kunt een soa test doen bij je huisarts, de GGD en in sommige gevallen in het ziekenhuis. Bij de GGD is een afspraak en test kosteloos.
SOA testen Delft Delft Studentenstad.
Delft heeft geen eigen SOA poli. Je kunt een afspraak maken bij het Centrum Seksuele Gezondheid GGD Haaglanden in Den Haag. Je kunt online een afspraak maken voor een SOA onderzoek. Anoniem thuis met de SOA thuistest. Snel een Anonieme soa test?
Afspraak maken Centrum Seksuele Gezondheid.
Symptomen of niet? Een soa, wat nu? Centrum Seksuele Gezondheid GGD Haaglanden. Wij hebben spreekuren op afspraak.: Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur. Dinsdagavond van 17.30 tot 21.30 uur. Lukt het niet om een online afspraak te maken? Bel ons dan op werkdagen tussen 9.00 en 11.30 uur of tussen 13.30 en 16.00 uur op 070 353 66 88. Je kunt alleen een afspraak maken als je tot onze doelgroepen behoort. Soms blijkt tijdens je consult dat je toch niet in aanmerking komt voor een test bij ons.

Contacteer ons