Zoeken naar soa test ggd

soa test ggd
 
Wat kost een soa-test? Soa Aids Nederland.
Ook is de test niet gratis: je kunt een rekening voor het eigen risico thuis opgestuurd krijgen. Wil je zeker zijn van de kosten? Neem dan eerst contact op met je huisarts en je zorgverzekeraar. Een soa-test die je zelf thuis doet heet een zelftest of thuistest. Je kunt ze kopen bij veel apotheken, drogisten of online. De kosten voor een soa-thuistest varieert van 20 euro voor een enkele goedkopere chlamydia-test tot 300 euro voor meerdere dure soa-testen. Niet alleen de prijs verschilt, maar ook de kwaliteit. Uit onderzoek van RIVM en Soa Aids Nederland blijkt dat veel thuistesten onbetrouwbaar zijn. Lees meer over soa thuistesten. Wanneer moet ik testen? Wat is het juiste moment? Kijk hier Waar kan ik testen? Vind een GGD in de buurt Zoek nu Hoe gaat een soa-test?
Ik wil een soa-test GGD West-Brabant.
Je bent ook welkom op het inloopspreekuur Als sex je werk is iedere dinsdag van 11.00 12.30 uur. Je kunt binnenlopen, zonder afspraak, tot 12.30 uur bij de GGD in Breda, Doornboslaan 225-227. Soa en Sense. Hepatitis B vaccinatie. I want an STD test.
Ik wil een soa-test GGD Hart voor Brabant.
Dan is de test gratis. Ben je ouder? Dan kan het zijn dat we je naar je huisarts verwijzen. Kan ik ook s avonds terecht? Ja, dat is mogelijk op dinsdagavond. In de even weken in Tilburg en in de oneven weken in Den Bosch. Op welke locaties kan ik terecht? Waar kun je terecht bij de GGD? Bij onze locatie in Tilburg. Bij onze locatie in s-Hertogenbosch. Bij onze locatie in Uden. Als seks je werk is. Werk je in de prostitutie? Laat je dan regelmatig op soas en hiv onderzoeken en je gratis vaccineren tegen hepatitis B. Maak hiervoor een afspraak via 0900 369 69 69. Soa, sense en hiv.
Soa, hiv en Sense GGD Amsterdam.
Jongeren tot 25 jaar komen in aanmerking voor of een consult of een zelfafnamepakket, afhankelijk van hun persoonlijke situatie. Je bent gewaarschuwd voor een soa: een directe waarschuwing door een seksueel contact of de GGD. Over het onderzoek. Gang van zaken. Soa zelfafname test.
SOA poli Home.
Ik wil alleen een hiv-test, kan dat? Ik zoek informatie over PEP. Wat is PrEP? Contact met de Soa poli. Over de Soa poli. Soapoli.nl is een samenwerking van GGD Hollands Midden., GGD Rotterdam-Rijnmond en Dienst Gezondheid Jeugd Zuid-Holland Zuid.
Soa-test GGD Gelderland-Zuid.
Om in aanmerking te komen voor een soa test bij de GGD, stelt de doktersassistent of verpleegkundige van de soa poli je telefonisch een aantal vragen. De medewerker bepaalt dan of je bij de GGD terecht kan voor een soa test.
Soa-test GGD Groningen.
De verpleegkundige of arts weet welke test past bij jouw situatie. Je kunt bij ons als dat nodig is ook een hiv-sneltest laten doen. Status: gesloten Partnerwaarschuwing. Als je een soa hebt, is het belangrijk om zo snel mogelijk je sekspartners te waarschuwen, zoals je vaste partner of je ex-partners. Via partnerwaarschuwing.nl kun je anoniem een waarschuwing sturen naar je sekspartners. Op deze website staan tips om persoonlijk te waarschuwen, ervaringen van anderen en voorbeeldgesprekken. Status: gesloten Wat kun je zelf doen om een soa te voorkomen? Wanneer je er voor zorgt dat je altijd veilig vrijt, hoef je niet bang te zijn voor een soa. Veilig vrijen is meer dan alleen een condoom gebruiken. Op de website van Sense lees je hoe je jezelf en anderen beschermt. Daarmee houd je het leuk. 0900 736 73 66. Contact via telefoon. Contact via WhatsApp. Contact via e-mail. Contact via Twitter. Contact via Facebook. Deel deze pagina op social media. Algemeen telefoonnummer 050 367 40 00. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 17.00 uur. 9713 GW Groningen. 9700 AN Groningen. Meer over GGD Groningen.
Ik wil een SOA-test GGD Kennemerland.
Bijvoorbeeld of je klachten hebt en waarom je een test laat doen. Bij mannen wordt urine gebruikt voor het soa-onderzoek. Vrouwen krijgen of maken zelf een uitstrijkje. Soms is er een lichamelijk onderzoek nodig en/of nemen we bloed af. De uitslag krijg je meestal binnen 1 week via e-mail. Is er een behandeling nodig? Dan krijg je een afspraak bij de GGD, meestal voor een antibioticakuur.

Contacteer ons