Meer resultaten voor soa test doen

soa test doen
 
Ik wil een soa-test GGD West-Brabant.
Je kunt binnenlopen, zonder afspraak, tot 12.30 uur bij de GGD in Breda, Doornboslaan 225-227. Soa en Sense. Hepatitis B vaccinatie. I want an STD test. Ontdek snel en eenvoudig of je risico loopt op een soa! Scroll terug naar boven.
Soa-test voor volwassenen: GGD Drenthe.
U kunt een soa bij u dragen, zonder dat u er klachten van heeft. Onbehandelde soa's' kunnen vervelende gevolgen hebben, voor u en uw partner. De meeste soa's' zijn goed te behandelen, wacht daarom niet te lang met testen. Maak een afspraak voor een soa-test. Bel 0900 736 73 66 voor een afspraak ma-vr 10.00 13.00u en 13.45 16.30u Afhankelijk van uw situatie verwijzen wij u door naar uw eigen huisarts of maken wij een afspraak voor het GGD-spreekuur. Een soa-test begint altijd met een gesprek met een verpleegkundige van de GGD. Zij vraagt waarom u komt en bespreekt de risicos die u heeft gelopen om een seksueel overdraagbare aandoening te krijgen. Ook kunt u terecht met al u vragen over seksualiteit. De verpleegkundige bekijkt welke onderzoeken in uw situatie het beste gedaan kunnen worden. Na het gesprek met de verpleegkundige gaat u naar de doktersassistente. Zij prikt altijd een buisje bloed en geeft u in de meeste gevallen een test mee naar huis die u zelf kunt uitvoeren. Meestal doen mannen een urineonderzoek en maken vrouwen zelf een uitstrijk uit de vagina.
Wat kost een soa-test? Soa Aids Nederland.
Je huisarts heeft wel geheimhoudingsplicht. Ook is de test niet gratis: je kunt een rekening voor het eigen risico thuis opgestuurd krijgen. Wil je zeker zijn van de kosten? Neem dan eerst contact op met je huisarts en je zorgverzekeraar. Een soa-test die je zelf thuis doet heet een zelftest of thuistest. Je kunt ze kopen bij veel apotheken, drogisten of online. De kosten voor een soa-thuistest varieert van 20 euro voor een enkele goedkopere chlamydia-test tot 300 euro voor meerdere dure soa-testen. Niet alleen de prijs verschilt, maar ook de kwaliteit. Uit onderzoek van RIVM en Soa Aids Nederland blijkt dat veel thuistesten onbetrouwbaar zijn.
Soa spreekuur.
Dit kan ook anoniem. Door een uitstrijkje en/of bloedafname bij mannen ook urine kunnen we bepalen of je een soa hebt opgelopen. De uitslag van het onderzoek is na ongeveer tien werkdagen bekend. De meeste soa's' zijn vrij eenvoudig te behandelen als ze tijdig gesignaleerd worden. Afhankelijk van je situatie kan het zijn dat slechts beperkt soa-onderzoek alleen chlamydia nodig is. Dit bespreken we met je tijdens je bezoek. Vermoed je dat je wellicht met het hiv-virus besmet bent? Neem dan contact op met het afsprakenbureau van de GGD via 0900-3696969. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk of u in aanmerking komt voor een consult bij de GGD. Wanneer uit de test blijkt dat je seropositief bent, kan de sociaal verpleegkundige of arts van de GGD informatie geven over alle mogelijkheden die er zijn voor verdere hulp.
Een soa-test doen GGD Zuid Limburg.
Een soa-test doen. Als je seks hebt zonder condoom, loop je risico op een geslachtsziekte, ook wel seksueel overdraagbare aandoening soa genoemd. De GGD kan onderzoeken of je een soa hebt en je behandelen. Ook met andere vragen over seks, kun je bij ons terecht.
Soa-test GGD Gelderland-Zuid.
Heb je risico gelopen op een soa of heb je één of meer klachten van een soa? Laat dan een soa test doen. Dit kan altijd bij je eigen huisarts. Om in aanmerking te komen voor een soa test bij de GGD, stelt de doktersassistent of verpleegkundige van de soa poli je telefonisch een aantal vragen.
Soa-spreekuur GGD IJsselland.
Hoe gaat een soa-test? In het filmpje hieronder van Soa Aids Nederland wordt dit uitgelegd.: Wat moet ik vooraf doen? De test moet betrouwbaar zijn. Daarom in de 2 weken voor de test.: óf geen seks. óf veilig vrijen: dus mét condoom.
SOA-test bij de GGD GGD Twente.
We willen graag een betrouwbare test doen. Daarom in de 2 weken voor de test.: óf geen seks.; óf veilig vrijen dus mét condoom! Dat geldt ook voor pijpen orale seks. Binnen een week is de uitslag bekend. Je krijgt de uitslag per sms of door ons zelf te bellen. Blijkt uit de uitslag dat je een SOA hebt?
Soa-test Sense.info.
Vrij je onveilig, laat je dan testen! Hoe kom je aan een soa? Je krijgt een soa door onveilige seks: seks zonder condoom. Of als het condoom scheurt of afglijdt. Sommige dingen kan je wel veilig doen, en andere niet.

Contacteer ons