Op zoek naar soa test doen?

soa test doen
 
Soa, hiv en Sense GGD Amsterdam.
Jongeren tot 25 jaar komen in aanmerking voor of een consult of een zelfafnamepakket, afhankelijk van hun persoonlijke situatie. Je bent gewaarschuwd voor een soa: een directe waarschuwing door een seksueel contact of de GGD. Over het onderzoek. Gang van zaken. Soa zelfafname test.
Een soa-test doen GGD Zuid Limburg.
Een soa-test doen. Als je seks hebt zonder condoom, loop je risico op een geslachtsziekte, ook wel seksueel overdraagbare aandoening soa genoemd. De GGD kan onderzoeken of je een soa hebt en je behandelen. Ook met andere vragen over seks, kun je bij ons terecht.
Soa-test GGD Groningen.
De verpleegkundige of arts weet welke test past bij jouw situatie. Je kunt bij ons als dat nodig is ook een hiv-sneltest laten doen. Status: gesloten Partnerwaarschuwing. Als je een soa hebt, is het belangrijk om zo snel mogelijk je sekspartners te waarschuwen, zoals je vaste partner of je ex-partners.
Wanneer testen op een soa? Soa Aids Nederland.
Als je te vroeg een soa-test doet, kan de uitslag onbetrouwbaar zijn. Lees hier alles over de juiste testmomenten per soa. Ga je voor een test naar de huisarts of naar de GGD? Dan vind je hieronder alle info die je nodig hebt over wanneer je moet testen. Wil je een thuistest doen?
Wat kost een soa-test? Soa Aids Nederland.
Ook is de test niet gratis: je kunt een rekening voor het eigen risico thuis opgestuurd krijgen. Wil je zeker zijn van de kosten? Neem dan eerst contact op met je huisarts en je zorgverzekeraar. Een soa-test die je zelf thuis doet heet een zelftest of thuistest. Je kunt ze kopen bij veel apotheken, drogisten of online. De kosten voor een soa-thuistest varieert van 20 euro voor een enkele goedkopere chlamydia-test tot 300 euro voor meerdere dure soa-testen. Niet alleen de prijs verschilt, maar ook de kwaliteit. Uit onderzoek van RIVM en Soa Aids Nederland blijkt dat veel thuistesten onbetrouwbaar zijn.
Ik wil een soa-test GGD Hart voor Brabant.
Ik wil een reisvaccinatie. Soa, sense en hiv. Milieu en veiligheid. Wat doet de GGD. 0900 463 64 43. Ik wil de toptaken verbergen / weergeven. Hart voor Brabant. Ik wil een soa-test. Heeft u een vraag over seksueel overdraagbare aandoeningen, anticonceptie, veilig vrijen of risicos tijdens seks? Bel dan tijdens kantoortijden 010, per minuut. Maak een afspraak: 0900 369 69 69. 0830: tot 1700: uur. Geplaatst op: 07-03-2016 om 1439: uur. Laatst gewijzigd op: 30-08-2016 om 1457: uur. Hoe werkt het? Een arts of verpleegkundige stelt vragen over jouw situatie. Bijvoorbeeld of je klachten hebt en waarom je een test laat doen.
Soa-test Sense.info.
Vrij je onveilig, laat je dan testen! Hoe kom je aan een soa? Je krijgt een soa door onveilige seks: seks zonder condoom. Of als het condoom scheurt of afglijdt. Sommige dingen kan je wel veilig doen, en andere niet.
Soa-test GGD Gelderland-Zuid.
Laat dan een soa test doen. Dit kan altijd bij je eigen huisarts. Om in aanmerking te komen voor een soa test bij de GGD, stelt de doktersassistent of verpleegkundige van de soa poli je telefonisch een aantal vragen. De medewerker bepaalt dan of je bij de GGD terecht kan voor een soa test.
De soa-test Soa Aids Nederland.
Home Soa's' De soa-test. Er zijn verschillende redenen om een soa-test te doen. Deze test is de enige manier om zeker te weten dat je geen soa of hiv hebt. Niet alle soa's' geven namelijk direct klachten, terwijl de gevolgen ernstig kunnen zijn.

Contacteer ons