Resultaten voor soa test doen

soa test doen
 
GGD moet stoppen met dure gratis soa-test.
Dit is toen bijgepast door GGD Groningen. Het budget voor seksuele voorlichting en inloopspreekuren leed onder de populariteit van de gratis aangeboden soa-tests, waarmee bekeken kan worden of iemand een seksueel overdraagbare aandoening soa heeft opgelopen. Toen, begin dit jaar duidelijk werd dat we het budget weer zouden overschrijden hebben we besloten om te stoppen. Vóór 1 mei waren er alweer 130 tests in Fryslân gebruikt. Wij, hebben één budget waar we alles mee moeten doen. Als we dit alleen aan gratis soa-tests kwijt zijn kunnen we andere dingen niet meer doen, zoals het aanbieden van seksuele voorlichting in het onderwijs. Sense maakt sinds 2014 gebruik van het digitale testlab mantotman. De site is bedoeld voor homoseksuele mannen die er moeite mee hebben om hun verhaal bij de huisarts te doen. Vaak, speelt schaamte hierbij een rol. Daarnaast kan het ook met kosten te maken hebben. Een soa-test valt meestal niet binnen de ziektekostenverzekering. Bij ons konden ze een gratis test krijgen.
SOA test.
Als dit gebeurt, kun je na 10 dagen een soa test doen. Door veilige seks te hebben, kun je een soa voorkomen. Meer informatie over gezondheid is te vinden op onze website of op de website van het Centrum Seksuele Gezondheid CSG Haaglanden.
Vergoeding SOA-Test 2018 Anderzorg.
Zorg voor deleven. Ben je bang dat je een SOA seksueel overdraagbare aandoening hebt opgelopen of wil je gewoon zeker weten dat je niks mankeert? Dan kun je een SOA-test laten doen bij de huisarts of bij de GGD. Je krijgt begeleiding en de arts kan je meteen behandelen. Wat krijg je vergoed vanuit de Basisverzekering? Ga je naar je huisarts voor een SOA-test? Dan krijg je de test vergoed uit de Basisverzekering.
Testen op SOAs. Alles over de SOA-test testalize.me.
Of je nu zelf test of naar huisarts of GGD gaat. Even geduld hebben dus. En wist je ook dat je een SOA oraal of anaal kunt oplopen? Zeker anaal is het risico groot. Test altijd alle lichaamslocaties waar je risico hebt gelopen. Je neemt dan op 2 lichaamslocaties materiaal af. Het is mogelijk dat je genitaal negatief test maar anaal positief. Omdat de behandeling per infectie kan verschillen is het van belang dat je de juiste lichaamslocaties test! Twijfel jij welke test je moet gebruiken? Bekijk dan onze testwijzer. Het risico dat je gelopen hebt tijdens de onveilige seks bepaalt wat voor SOA-test je moet doen.
Wanneer moet je een SOA test doen? Condoom Anoniem.
Als je een SOA hebt opgelopen, dan duurt het een bepaalde tijd voordat het mogelijk is om goed te testen. Als je een SOA-test doet binnen de incubatietijd, dan is de kans aanwezig dat de test niet betrouwbaar uitgevoerd wordt, en moet je nogmaals een test doen nadat de incubatietijd is verstreken.
Rotterdam.nl SOA poli GGD Rotterdam-Rijnmond.
In de regio Rotterdam-Rijnmond kunt u een soa-test doen bij uw huisarts. Daarnaast kunnen mensen die een verhoogd risico hebben op een soa terecht bij de soa poli Rotterdam. Op de website van de soa poli staat meer informatie over deze risicogroepen.
GGD Rotterdam-Rijnmond Soa seksualiteit.
Maar een soa kan gevolgen hebben voor uw gezondheid als deze niet op tijd wordt behandeld. Doe daarom op tijd een soa-test. De meeste soas zijn gemakkelijk te behandelen. Meer informatie over soa en seksualiteit. Meer informatie over soas vindt u online.
SOA Poli.
Met sommige risicofactoren wordt in het testadvies geen rekening gehouden. Zie hiervoor de FAQ onderaan de pagina. Doe de test. Ben je getipt om je te laten testen op een SOA? Of bekijk het overzicht van SOA-testen die je kunt bestellen.
Een soa-test doen GGD Zuid Limburg.
Klik hier voor informatie over onze aangepaste dienstverlening in verband met het Coronavirus. Een soa-test doen. Heb je risico gelopen op een seksueel overdraagbare aandoening soa? Dan kun je bij de GGD terecht voor een test en eventueel een behandeling. Dit is gratis.

Contacteer ons