Meer resultaten voor heb ik een soa online test

heb ik een soa online test
 
SOA testen Utrecht Utrecht Studentenstad.
SOA testen Utrecht. Studenten vormen één van de vijf risicogroepen van een seksueel overdraagbare aandoeningen SOA. Je kunt een SOA hebben zonder dat je er iets van merkt. Waar kan je een SOA test in Utrecht doen en hoe word je getest? Wat is het en hoe vraag je het aan? De zorgtoeslag is een financiële ondersteuning bedoeld voor mensen met een laag inkomen, en die moeite hebben met het betalen van hun zorgpremie. Als student heb je daar vaak recht op!
SOA testen Delft Delft Studentenstad.
Lees ook onze blog over de voor en nadelen van verschillende mogelijkheden om een SOAtest te doen. Waar kan ik een SOA test doen in Delft? Bij je huisarts. We gaven eerder tips over het vinden van een huisarts in Delft.; Delft heeft geen eigen SOA poli. Je kunt een afspraak maken bij het Centrum Seksuele Gezondheid GGD Haaglanden in Den Haag. Je kunt online een afspraak maken voor een SOA onderzoek. Anoniem thuis met de SOA thuistest. Snel een Anonieme soa test?
GGD Haaglanden SOA.
Doe de online test op de website soatest.nl. Meer informatie over het testen op soa en hiv. Soa Aids Nederland. Centrum Seksuele Gezondheid Haaglanden. Man tot man. Meer over soa. Wat is een soa? Hulp na seks tegen je zin.
Zelf een SOA Test doen? Lees deze belangrijke informatie! Condoom Anoniem.
De SOA-testwijzer helpt je om de juiste tests te kiezen. Heb je vragen over de tests, hoe een SOA test werkt, de uitslag of iets anders? Dan kun je per mail bij SOApoli-online.nl terecht. Al 15 jaar de grootste online condoomspecialist van Nederland en België.
Online anonieme SOA test, snel betrouwbaar, met onafhankelijke testwijzer.
Makkelijker en precieser dan anderen die ik heb geprobeerd. Ik weet nu dat ik nog ff kan wachten met testen. Anoniem, 14 Januari Amsterdam. Wordt de SOA test vergoed? Dit is afhankelijk van je ziektekostenverzekering. Over het algemeen vallen kosten voor laboratorium testen binnen het eigen-risico deel van de basis zorgverzekering. Indien je aanvullend verzekerd bent kun je zelf checken of deze kosten in aanmerking komen voor vergoeding. In dat geval moet je bij de online bestelling aanvinken dat je een factuur van ons wil ontvangen.
SOA-test PG292.
Mannelijke sekswerkers uit de regio Amsterdam kunnen via de website Man tot man online een testpakket aanvragen. Je krijgt dat thuisgestuurd. Voor bloedafname ga je vervolgens naar een laboratorium bij jou in de buurt. Dit is gratis en anoniem. Je kan je ook bij je eigen huisarts laten testen. De kosten van het testen gaan dan wel van je eigen risico zorgverzekering af. Het is raadzaam om aan je huisarts te vertellen welk werk je doet, zodat hij je op alle soa test. Als je niet in de regio Amsterdam woont of werkt dan kan je naar de dichtstbijzijnde GGD bij jou in de buurt. Wat gebeurt er tijdens het onderzoek? Stel je vraag. Heb je een vraag?
SOA test.
Tijdens jouw vertrouwelijke gesprek met onze arts of soa-verpleegkundige wordt bepaalt welke soa test gedaan moet worden. Dit is afhankelijk van het risico dat je gelopen hebt, hoe en met wie je onbeschermd sekscontact hebt gehad met een vrouw, een man of beiden.
SoaSeksCheck.nl Snel, betrouwbaar en anoniem.
Maar ook als je buiten deze regio woont kun je de check doen. Heb je vragen over soa, seks of anticonceptie en wil je een risicocheck doen, open dan de chat en typ START. Aan de hand van de uitkomst van de check word je doorverwezen naar je eigen huisarts of een soapoli bij jou in de buurt. De Soasekscheck is gemaakt in opdracht van TNO, in samenwerking met Soa-Aids Nederland en de GGD-Rotterdam-Rijnmond. Als je liever persoonlijk met iemand chat kan je contact zoeken via de chat van Sense via www.sense.info of via de chat van de soapoli van de GGD Rotterdam-Rijnmond via www.soapoli.nl Je vindt op deze sites ook de mogelijkheden voor telefonisch of emailcontact. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alléén gebruikt om te kijken of je een afspraak bij de soa poli moet maken. Je ontvangt dus nóóit spam van ons. Check hier of je een soa hebt of stel mij vragen over je seksuele gezondheid. Snel betrouwbaar en anoniem! Als je het advies krijgt om een soa-test te doen, kun je direct online een afspraak maken of word je doorverwezen voor het maken van een afspraak bij jou in de buurt.
Uitslagen Centrum Seksuele Gezondheid.
Een soa, wat nu? Uiterlijk 10 dagen nadat je de testen hebt gedaan, krijg je een sms en e-mail dat je uitslagen bekend zijn. Je kunt deze 1 maand online bekijken. Vul hiervoor je pinnummer en ordernummer in op de website, deze nummers krijg je van de verpleegkundige tijdens het consult. Hierna krijg je via een sms nog een code toegestuurd, ook deze vul je in op de website. Je krijgt dan je uitslagen te zien. Heb je na 10 dagen nog geen sms of e-mail ontvangen, bel ons dan op telefoonnummer 070 353 66 88.

Contacteer ons