Meer resultaten voor zelftest soa apotheek

zelftest soa apotheek
 
Groningen gaat SOAs anoniem te lijf.
Juist deze automaat zorgt voor anonimiteit. Men kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week de test kopen. Vervolgens neemt de gebruikers zelf lichaamsmateriaal af en stuurt dit op naar het laboratorium. Na 48 uur kan de uitslag worden opgevraagd met een code. Op deze manier wordt er getest zonder persoonsgegevens. Studentenverenigingen in Groningen hebben kortingscodes gekregen zodat hun leden tegen een gereduceerd tarief kunnen testen. Een SOA-test op Chlamydia en Gonorroe kost zo opeens nog maar 30 euro, dat is stukken goedkoper dan bij de huisarts want hier komt de test uit het eigen risico. Het testen verloopt via testalize.me. De gebruiker wordt getest op basis van een code en niet op naam. Een code kan positief of negatief zijn en bij positief volgen suggesties voor nazorg, waaronder behandeling zonder inschrijving bij huisartsen. Apotheker Ebian Brill van Apotheek Hanzeplein: De SOA test voor mannen en vrouwen is gemakkelijk en eenvoudig te verkrijgen uit de afhaalautomaat rechts van de ingang van de apotheek.
Splinters: Soa zelftest Observant Online.
Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS. Splinters: Soa zelftest. Groningse studenten kunnen zich nu volledig anoniem testen op soas met zelftests, zo kwam van de week op Twitter voorbij. Binnen 48 uur is de uitslag binnen, zonder ooit een arts onder ogen te hoeven komen. Blijkt dat niet alleen een unicum te zijn voor Groningse studenten! Het bedrijf Testalize.me heeft ook een afhaalpunt in een apotheek in Maastricht Avenue Céramique.
Goedkope en Zeer Betrouwbare Soa-testen online. Studentarts.
Chlamydia en Gonorroe pas na 3 weken na onveilige sex testen. HIV, Lues en Hepatitis pas na 3 maanden testen. De behandeling van een anale SOA is anders dan een vaginale of orale SOA, daarom moet je soms meerdere testen aanvragen!
SOA-test bij apotheek testalize.me.
In samenwerking met 2 apothekers hebben we onderstaande films gemaakt om meer informatie te geven over apotheek, apotheekautomaat en onze tests. Apotheek Amsterdam Centraal. Apotheek Wittop Koning. Het aantal SOAs groeit al jaren. Wij geloven dat het tij te keren is door testen toegankelijk te maken.
links gezondheidscentrum diemen noord.
Wat drink jij? Met deze zelftest kun je ontdekken hoe het staat met je alcoholgebruik. Daarnaast informatie en tips. Cijfers en feiten over tabak en roken, ook handig voor een werkstuk of spreekbeurt. Wat weet jij over SOA en veilig vrijen?
SOA testen anoniem Apotheek Prins Hendrikplein Zeeheldenkwartier Den Haag.
Heb jij een SOA test nodig maar weet je nog niet exact welke SOA bij je risico hoort? Let op: medewerkers van de apotheek kunnen je niet adviseren. Het is daarom belangrijk dat je van te voren goed kijkt op Soapoli-online wat je wilt kopen.
SOA testen Amsterdam Amsterdam Studentenstad.
We vertellen je hoe je het beste kan handelen bij een SOA en waar je een SOA kan laten testen in Amsterdam. Je kunt een SOA hebben zonder dat je er iets van merkt. SOA's' kunnen echter ernstige gevolgen hebben en zijn zeer besmettelijk.
Soa-thuistest GGD Zeeland.
Je kunt de test alleen afhalen bij een paar afhaalpunten in Zeeland. Neem je e-mailbevestiging en je ID mee. Je geeft akkoord voor telefonisch contact. Op deze manier kan de GGD verpleegkundige contact opnemen voor eventuele nazorg. Hoe werkt het? Met de soa-thuistest word je getest op chlamydia en gonorroe. Bij mannen is dit een urineonderzoek en bij vrouwen een uitstrijkje uit de vagina. Het is belangrijk dat je de hele bijsluiter van de testbox zorgvuldig leest. Het testmateriaal stuur je zelf op naar het laboratorium in de bijgeleverde retourbox. Binnen 48 uur kun je zelf de uitslag online opvragen. Als behandeling nodig is, ga je hiervoor naar de GGD of de huisarts. In onderstaande situaties is het verstandiger geen thuistest te doen maar om langs te komen op het spreekuur huisarts of GGD. Dit omdat het misschien nodig is om je op meer soa te testen.
24/7 een soa-test uit de muur, of toch maar niet? Huisarts Wetenschap.
Voor begeleiding bij testadviezen kan men terecht bij Advies.chat of Man tot man, voor veilig vrijen bij sense.info of bij vrijfijn.nl, voor partnerwaarschuwing bij partnerwaarschuwing.nl. Deze informatie en verwijzingen zouden ook op thuisarts.nl eenvoudig te vinden moeten zijn. De huisartsenpraktijk biedt soazorg op menselijke maat; nader onderzoek naar de toegevoegde waarde van soa-zelftests en e-health is zeer gewenst. In Den Haag trek je een soa-test gewoon uit de muur internet. NOSop3, 21 maart 2017., geraadpleegd december 2017. 24/7 betrouwbaar testadvies met eerste online soa-testwijzer Advies.chat internet. Amsterdam: Soa Aids Nederland; 2017., geraadpleegd december 2017. Ickenroth MHP, Ronda G, Dinant GJ, Van der Weijden T. Diagnostische zelftests: gebruik en betrouwbaarheid. Huisarts Wet 20155874-6. Van de Broek IVF, Sukel B, Bos H, De Daas C. Evaluatie van het aanbod van on-line-aanbieders van soa-zelftesten in Nederland. RIVM Rapport 2016-0143. Bilthoven: RIVM, 2016. Visser M, Van Aar F, Van Oeffelen AAM, Van den Broek IVF, Op de Coul ELM, Hofstraat SHI, et al. Sexually transmitted infections including HIV in the Netherlands in 2016.

Contacteer ons