Resultaten voor soa zelftest ggd

soa zelftest ggd
 
Soa-zelftest Soa Aids Nederland.
elke dokter of verpleegkundige heeft geheimhoudingsplicht. Dat betekent dat hij of zij niets aan een ander mag doorgeven zonder jouw toestemming. Doe geen zelftest maar ga naar een arts of GGD als.: je klachten hebt die kunnen passen bij een soa.
Maak een afspraak voor een soa-test GGD Fryslân.
Heb je onbeschermde seks gehad en wil je weten of je een soa hebt? Maak een afspraak bij GGD Fryslân. Hiervoor bel je met Sense Noord-Nederland.: 0900 736 736 6. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 10.00 tot 13.00 uur en van 13.45 tot 16.30 uur.
Thuistesten Sense.info.
De zelftest kan namelijk niet kloppen. Heb je wel een soa of hiv, dan moet je sowieso naar de dokter voor behandeling nodig. Je maakt voor een zelftest dus onnodige kosten en de onduidelijke uitslag levert stress en onzekerheid op.
Soa-test GGD Gelderland-Zuid.
Om in aanmerking te komen voor een soa test bij de GGD, stelt de doktersassistent of verpleegkundige van de soa poli je telefonisch een aantal vragen. De medewerker bepaalt dan of je bij de GGD terecht kan voor een soa test.
Soa polikliniek UMC Utrecht.
Seksueel overdraagbare aandoening SOA. Contact en afspraak maken. Voor een afspraak bij de soa-polikliniek moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. De secretaresse neemt daarom enkele vragen met je door. Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig als je een afspraak wilt maken op de soa-polikliniek. In verband met de wettelijke legitimatieplicht word je onder je eigen naam en geboortedatum ingeschreven. Het onderzoek is kosteloos. Let op: antibiotica kunnen soa-testen beïnvloeden. Let er daarom op dat je drie weken voor je afspraak geen antibiotica gebruikt als je géén soa-gerelateerde klachten hebt. Als je wel soa-gerelateerde klachten hebt is antibiotica gebruik geen probleem. 088 75 532 00. 088 75 532 00. De soa-polikliniek is op werkdagen bereikbaar van 08.00 17.00 uur. U komt locatie AZU van het UMC Utrecht binnen via de hoofdingang op niveau 1. Volg route L naar de poliklinieken. Neem de trap of lift naar beneden, naar niveau 0. De soa-polikliniek heeft receptienummer 21B. Route naar het UMC Utrecht. Meer weten over seksualiteit? Sense.info is dé betrouwbare website met informatie over seksualiteit. Hierop kun je ook meer informatie vinden over de Sense-spreekuren in de regio. Deze spreekuren worden uitgevoerd door verpleegkundigen van de GGD.
SOA-test bij de GGD. Gratis of niet? testalize.me.
Lees dit artikel dan goed door want het laatste jaar is er nogal wat veranderd op het gebied van de gratis SOA test bij de GGD. De test bestaat nog steeds maar is niet meer voor iedereen beschikbaar en helaas zijn ook steeds vaker wachtlijsten om je te laten testen bij de GGD.
Soa-test GGD Zeeland.
Deel deze pagina.: Soa Aids Nederland. Veelgestelde vragen bij dit onderwerp. Wat gebeurt er tijdens het soa-onderzoek? Mannen moeten urine meenemen. Vrouwen kunnen bij de GGD een uitstrijkje bij zichzelf afnemen. Soms nemen we bloed af of doen we lichamelijk onderzoek.
Een soa-test doen GGD Zuid Limburg.
Heb je onveilige seks gehad, laat je dan onderzoeken door je huisarts of bij de GGD. Doe dat ook als je geen klachten hebt. De meeste soa zijn goed te genezen, maar kunnen vervelende gevolgen hebben als je ze niet op tijd laat behandelen.

Als je je ook niet anoniem bij de GGD wilt laten testen, en toch wil kiezen voor een soa-thuistest, adviseert Hanna Bos van Soa Aids Nederland om te kiezen voor 1 van de 5 lab-thuistest die voldoende of goed gescoord hebben in het onderzoek.

Contacteer ons