Resultaten voor soa zelftest ggd

soa zelftest ggd
 
Gratis soa testen bij de GGD is niet altijd mogelijk OneDayClinic.
Na een gratis soa test bij de GGD duurt het gemiddeld een week voordat je de uitslag krijgt. Bij OneDayClinic zijn de uitslagen van jouw soa test bekend binnen twee werkdagen. Wil je direct een afspraak maken voor een soa test bij een van onze soa klinieken in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch of Rotterdam?
STD test for adults: GGD Drenthe.
About GGD Drenthe. GGD is a Dutch Public Healthcare Services. Our goal is to monitor and protect the public health of the Dutch citizens. Each province in the Netherlands has its own GGD. You are now visiting the website of GGD Drenthe.
Zelf een SOA Test doen? Lees deze belangrijke informatie! Condoom Anoniem.
de informatie bij de test ontbreekt of is onduidelijk. Zoals blijkt uit het rapport van Soa Aids Nederland over SOA Zelf Tests, is een thuistest of zelftest voor SOA niet betrouwbaar. Het grootste gevaar is dat je onterecht denkt dat je geen SOA hebt door een verkeerde test. Als je dan toch een SOA hebt en geen behandeling start, of je gaat dan vrijen zonder condoom, dan kunnen de gevolgen ernstig zijn. Daarom worden dit soort goedkope zelftesten niet aangeboden door Condoom-Anoniem. Lees verder voor informatie over Laboratoriumtests die je wel zelf thuis kunt afnemen. Hoe kan ik een goede SOA test doen? De meest betrouwbare manier om zekerheid te krijgen over het wel of niet hebben van een SOA, is door een SOA test te doen bij een huisarts of Soa Poli van de GGD.
SOA-test bij de GGD GGD Twente.
Blijkt uit de uitslag dat je een SOA hebt? Dan word je in de meeste gevallen bij de GGD behandeld. Als blijkt dat je een SOA hebt, dan moeten je vroegere sekspartners dat ook weten zodat zij zich ook kunnen laten onderzoeken.
Soa-zelftest Soa Aids Nederland.
Testen op soa Jouw GGD.nl.
Dan kun je bij het soa-centrum van de GGD / Sense terecht voor gratis en vertrouwelijk onderzoek naar chlamydia. Dat is de meest voorkomende soa onder jongeren in Nederland. Als het nodig is, kan er ook op andere soa getest worden.
SOA-poli.
In samenwerking met de GGD Hollands Midden wordt iedere dinsdagochtend een soa spreekuur gehouden. Op het soa spreekuur kunt u terecht voor gratis onderzoek en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen soa. Maak een afspraak als u.: klachten heeft die kunnen wijzen op een soa.
Soa-test GGD Gelderland-Zuid.
De doktersassistent of verpleegkundige van de soa poli stelt je telefonisch een aantal vragen. De medewerker bepaalt dan of je bij de GGD terecht kan voor een soa test. Indien nodig verwijzen wij je door naar je huisarts of andere test locatie.
Zelfafnametest GGD Amsterdam.
Je in het werkgebied van de GGD Amsterdam woont. Jij, je ouders én je partners in Nederland dan wel West-Europa, VS, Canada of Australië zijn geboren. Je geen klachten hebt die kunnen wijzen op een soa. Je niet bent gewaarschuwd voor een soa.

Contacteer ons