Resultaten voor soa zelftest ggd

soa zelftest ggd
 
Over ons Man tot man.
Man tot Man is een samenwerkingsproject en dat betekent dat veel organisaties en personen betrokken zijn bij de activiteiten en ontwikkelingen van Man tot Man.: Naast de GGD Amsterdam en GGD-Rotterdam werken op dit moment de GGD Haaglanden, GGD Drenthe, GGD Fryslân en GGD Groningen samen met Soa Aids Nederland om Man tot Man Testlab aan te bieden.
Wat kost een SOA-test zogetest.nl.
De GGD is alleen nog gratis voor een selecte groep, denk aan jongeren van 18 tot 25 en aan homomannen. Voor hen is het gratis maar dan moet er wel plek zijn. Vaak genoeg word je toch nog doorverwezen naar de huisarts omdat er geen ruimte op de soapoli is. Je gaat dan betalen voor de SOA-test. Tijd om eens naar alternatieven te kijken. Wat is een SOA-test? Om te beginnen moet je eigenlijk eerst weten wat een SOA-test is. Een SOA is natuurlijk een seksueel overdraagbare aandoening.
Hiv-test OLVG.
Mijn patiënt doorverwijzen. Is het korter dan 72 uur geleden dat u mogelijk besmet bent geraakt? Neem dan contact op met de GGD. De GGD zal dan nagaan of u in aanmerking komt voor een PEP-kuur post exposure profylaxe kuur.
SOA testen Eindhoven Eindhoven Studentenstad.
GGD Brabant-Zuid Oost: een SOA onderzoek is uitsluitend op afspraak. Je kunt bellen naar 0900-3696969 010, per minuut, starttarief 00454. Anoniem thuis met de SOA thuistest al na 48 uur duidelijkheid! Bij StadsKliniek kun je in Eindhoven snel en volledig anoniem een Soa test afnemen.
SOA poli De soa-test.
Soms moet je een anale zelftest doen of wordt er een keeluitstrijkje gedaan. Alleen als het nodig is wordt er lichamelijk onderzoek gedaan. Uitslag van de soa-test. De uitslag van de soa-test ontvang je binnen 14 dagen per sms. Als je geen sms kunt ontvangen, krijg je de uitslag via e-mail of word je gebeld. Staat er in de uitslag dat je een soa hebt? Dan is het belangrijk dat je je bij de soa poli laat behandelen. Ga dus niet met de uitslag naar bijvoorbeeld je huisarts. Heb je een soa? Bel dan voor een afspraak. De verpleegkundige vertelt je op de poli meer over de gevonden soa en je wordt daarna behandeld. Als het nodig is, krijg je een recept of word je doorverwezen naar een specialist. Ook helpen wij je bij het waarschuwen van je sekspartners. delen op Twitter delen op Facebook. Contact met de Soa poli. Over de Soa poli. Soapoli.nl is een samenwerking van GGD Hollands Midden.,
Soa-sjoemelaars liegen voor gratis test NOS.
We zien ook wel eens stellen op de soa-poli die nog helemaal geen seks hebben gehad. Woordvoerder GGD Flevoland. Volgens het RIVM is het aantal mensen dat zich heeft laten testen op een soa voor het eerst in jaren gedaald.
Zelf een SOA Test doen? Lees deze belangrijke informatie! Condoom Anoniem.
de informatie bij de test ontbreekt of is onduidelijk. Zoals blijkt uit het rapport van Soa Aids Nederland over SOA Zelf Tests, is een thuistest of zelftest voor SOA niet betrouwbaar. Het grootste gevaar is dat je onterecht denkt dat je geen SOA hebt door een verkeerde test. Als je dan toch een SOA hebt en geen behandeling start, of je gaat dan vrijen zonder condoom, dan kunnen de gevolgen ernstig zijn. Daarom worden dit soort goedkope zelftesten niet aangeboden door Condoom-Anoniem. Lees verder voor informatie over Laboratoriumtests die je wel zelf thuis kunt afnemen. Hoe kan ik een goede SOA test doen? De meest betrouwbare manier om zekerheid te krijgen over het wel of niet hebben van een SOA, is door een SOA test te doen bij een huisarts of Soa Poli van de GGD.
SOA-test bij de GGD GGD Twente.
Heb je een afspraak bij de GGD voor een SOA-test? Dan gaat een verpleegkundige of arts eerst met je in gesprek. Om een duidelijk beeld te krijgen, hebben we dit gesprek met jou alleen. Dan besluiten we op welke SOAs we je testen. Die test kunnen we direct afnemen.: Vrouwen maken zelf een uitstrijkje van de vagina. Dit testen we op chlamydia en gonorroe. Mannen vragen we tijdens het consult in een urinepotje te plassen. De urine testen we op chlamydia en gonorroe. Soms nemen we bloed af om te testen op syfilis, hepatitis B en HIV. Je mag van tevoren gewoon eten. We willen graag een betrouwbare test doen. Daarom in de 2 weken voor de test: géén seks. Uitslag binnen een week. Binnen een week is de uitslag bekend. Je krijgt de uitslag per sms of door ons zelf te bellen. Blijkt uit de uitslag dat je een SOA hebt?
Soa-zelftest Soa Aids Nederland.

Contacteer ons