Meer resultaten voor soa zelftest ggd

soa zelftest ggd
 
GGD Gooi en Vechtstreek Gemeentelijke Gezondheidsdienst.
Veilig tatoeëren en piercen. Voorkom vallen, Beweeg! Beter in het groen. en gezond blijven. Het laatste nieuws. Elk kind moet vanaf 2019 rookvrij kunnen opgroeien. Zo gaat het met ons. Reizen en reisvaccinaties. GGD Reisvaccinaties: daar kunt u mee op reis!
Hiv-test OLVG.
Mijn patiënt doorverwijzen. Is het korter dan 72 uur geleden dat u mogelijk besmet bent geraakt? Neem dan contact op met de GGD. De GGD zal dan nagaan of u in aanmerking komt voor een PEP-kuur post exposure profylaxe kuur.
Wat kost een soa-test? Nieuws Telegraaf.nl.
Van de 20 online aanbieders van soa-tests kwamen vijf aanbieders met een betrouwbaar aanbod naar voren: Soa poli-online, SoaCare, Thuistesten bv en Soa test anywhere. Mannen die seks hebben met mannen kunnen bij Testlab van Mantotman terecht. De overheid raadt aan op de volgende zaken te letten als je een zelftest koopt.: Is de gebruiksaanwijzing in het Nederlands beschikbaar? Staat er een CE-markering op de verpakking en op de gebruiksaanwijzing? Staat achter het CE-teken een viercijferige code? Controleer de houdbaarheidsdatum. Staat er een bereikbaar adres op de gebruiksaanwijzing en verpakking, dus geen postbus? Soms zijn er acties waarbij testen gratis is. Zo heeft Amsterdam de hiv-testweek waarbij je bij een aantal huisartsenpraktijken, ziekenhuizen en de GGD een gratis hiv-test kunt laten doen.
SOA poli De soa-test.
Soms moet je een anale zelftest doen of wordt er een keeluitstrijkje gedaan. Alleen als het nodig is wordt er lichamelijk onderzoek gedaan. Uitslag van de soa-test. De uitslag van de soa-test ontvang je binnen 14 dagen per sms. Als je geen sms kunt ontvangen, krijg je de uitslag via e-mail of word je gebeld. Staat er in de uitslag dat je een soa hebt? Dan is het belangrijk dat je je bij de soa poli laat behandelen. Ga dus niet met de uitslag naar bijvoorbeeld je huisarts. Heb je een soa? Bel dan voor een afspraak. De verpleegkundige vertelt je op de poli meer over de gevonden soa en je wordt daarna behandeld. Als het nodig is, krijg je een recept of word je doorverwezen naar een specialist. Ook helpen wij je bij het waarschuwen van je sekspartners. delen op Twitter delen op Facebook. Contact met de Soa poli. Over de Soa poli. Soapoli.nl is een samenwerking van GGD Hollands Midden.,
Soa-sjoemelaars liegen voor gratis test NOS.
We zien ook wel eens stellen op de soa-poli die nog helemaal geen seks hebben gehad. Woordvoerder GGD Flevoland. Volgens het RIVM is het aantal mensen dat zich heeft laten testen op een soa voor het eerst in jaren gedaald.
GGD biedt minder gratis soa-testen aan in het Noorden RTV Noord.
Dit kan nu niet meer. Hetzelfde geldt voor de mogelijkheid voor jongeren onder de 25 jaar om zich bij de GGD gratis op soa's' te laten testen. We zijn overigens niet gestopt met de soa-testen; we bieden alleen minder mogelijkheden aan en op een andere manier, legt Postma uit. Hij wijst erop dat mensen ook altijd bij de huisarts terecht kunnen voor een soa-test. Hiervan zegt PvdA-raadslid Maarten van der Laan dat de kosten kunnen oplopen tot driehonderd euro. Het verdwijnen van gratis testmogelijkheden leidt er volgens hem toe, dat meer mensen zullen overgaan op zelftests, die vaak onduidelijk en onbetrouwbaar zijn. Meer Groningse jongeren laten zich testen op soa.
Soa-test GGD Groningen.
Ook kun je vragen stellen over seksualiteit. Er zijn verschillende soorten testen. De doktersassistent, verpleegkundige of arts weet welke test past bij jouw situatie. Status: gesloten Partnerwaarschuwing. Als je een soa hebt, is het belangrijk om zo snel mogelijk je sekspartners te waarschuwen, zoals je vaste partner of je ex-partners. Tijdens het consult met de verpleegkundige is het mogelijk anoniem je ex-partners te waarschuwen. Status: gesloten Wat kun je zelf doen om een soa te voorkomen? Je voorkomt een soa door een condoom te gebruiken. Zie verder Veilig vrijen. Bel 0900 736 7366. Hulp en advies Sense Noord-Nederland. PrEP, PEP, hiv en aids. Spreekuren soa en seksualiteit. Deel deze pagina op social media. Delen met Facebook. Delen met Twitter. Delen met LinkedIn. Delen met E-mail. Delen met WhatsApp. Algemeen telefoonnummer 050 367 40 00. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 17.00 uur. 9713 GW Groningen. 9700 AN Groningen. Meer over GGD Groningen.
Soa-zelftest Soa Aids Nederland.
Aanvragen soa onlinetest.
Jongeren Momenteel geselecteerd. Liefde en Seks. Eten en Bewegen. Niet lekker in je vel. Check het even. Onderzoek en contactmomenten. Samen voor gelukkig gezonde jeugd. Eten en bewegen. Tattoo en Piercingshops. Vaccins op maat. Milieu en veiligheid. Evenement en gezondheid. Liefde en Seks. Vrij zoals je bent. Soa zelftest Momenteel geselecteerd. Eten en Bewegen. Niet lekker in je vel. Check het even. Homepagina Jongeren Liefde en Seks Soa zelftest Aanvragen soa onlinetest. Aanvragen soa onlinetest. De test is beschikbaar voor jongeren tot 25 jaar.

Contacteer ons