Meer resultaten voor soa zelftest betrouwbaar

soa zelftest betrouwbaar
 
Chlamydia zelftest past bij tendens anoniem testen op soa ANP Pers Support De kortste weg naar publiciteit.
Chlamydia zelftest past bij tendens anoniem testen op soa. donderdag 18 februari 2010 1819: Binnenland. Dit is een origineel bericht van Cobeco Pharma. Cobeco Pharma brengt dit jaar verschillende Soa zelftesten op de markt, waaronder een Chlamydia test voor Vrouwen. Onderzoek op chlamydia aan de hand van urine, is op dit moment voor mannen net zo betrouwbaar als een uitstrijkje.
Soa-test GGD Gelderland-Zuid.
Ga naar Advies.chat, een soa-testwijzer waarmee je 24/7 anoniem en betrouwbaar advies krijgt over soa-tests. Met deze applicatie ontdek je snel en eenvoudig of je risico loopt op een soa en hoe jij je het beste kunt laten testen. Ik wil een afspraak maken. Heb je risico gelopen op een soa of heb je één of meer klachten van een soa?
SOA zelftesten meestal betrouwbaar BIJLMERenZO.
Ofwel, als een SOA zelftest zegt dat je clean bent, dan zal een test in een SOA kliniek vrijwel altijd hetzelfde resultaat geven. Thuistesten zijn dus erg betrouwbaar tegenwoordig. Wel is het zaak dat je een thuistest bestelt van een betrouwbare leverancier.
300x250. Een soatest online bestellen of toch liever uit de muur SmartHealth.
en ik kennen elkaar van de soa-poli van de GGD Hollands Midden in Gouda waar we een paar jaar geleden werkten, vertelt Marlous Lasschuyt. Destijds kondigde het ministerie van Volksgezondheid aan dat de criteria voor een gratis soa-test aangescherpt werden omdat het te duur werd. Slechts een beperkte doelgroep kan nog geholpen worden bij en door de GGD, waaronder jongeren tot en met 24 jaar, sekswerkers of homoseksuelen. Iedereen die daar niet aan voldeed, moesten wij doorsturen naar de huisarts. Dat vonden we lastig: we hadden te maken met mensen die graag snel zekerheid wilden of uit principe niet naar de huisarts wilden gaan. We waren bang dat mensen zouden uitwijken naar onbetrouwbare zelftests, aldus de verpleegkundige. Daarom besloten we zelf te starten met het bieden van betrouwbare soa-testen online, zodat we een goed alternatief konden bieden aan de mensen die niet bij de GGD terecht konden. Soa poli bij GGD Groningen.
Advies.chat: eerste online soa-testwijzer COC Nederland COC Nederland.
Elke drempel voor het testen op soa is schadelijk voor de volksgezondheid. Met Advies.chat heeft nu iedereen in Nederland direct toegang tot betrouwbaar soa-testadvies, vertelt Hanna Bos, arts infectieziektebestrijding van Soa Aids Nederland. Vroege opsporing en behandeling van hiv en andere soa maakt de kans dat je klachten krijgt stukken kleiner en voorkomt dat je soa doorgeeft aan een ander.
SOA-test Thuis met zeer hoge betrouwbaarheid Thuistesten.com.
Weet snel en met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid of je een SOA hebt met een laboratorium SOA-test voor thuis. Lees meer over.: Wat is een SOA-test voor thuis? Waarom een SOA-test doen? Waarom een SOA-test thuis doen? Wat is de incubatietijd van SOAs? Hoe werkt een SOA-thuistest? Is een SOA-test voor thuis betrouwbaar? Bestel anoniem een SOA-test voor thuis online.
Test-Point.
Test-Point is dé specialist in zelftesten. Wij zijn reeds 5 jaar marktleider op het gebied van zelftesten, en bieden onder ons label Test-Point een zeer ruim en betaalbaar assortiment. Al onze zelftesten zijn eenvoudig en betrouwbaar uit te voeren en zijn CE gecertificeerd door o.a.
Zelf een SOA Test doen? Lees deze belangrijke informatie! Condoom Anoniem.
de informatie bij de test ontbreekt of is onduidelijk. Zoals blijkt uit het rapport van Soa Aids Nederland over SOA Zelf Tests, is een thuistest of zelftest voor SOA niet betrouwbaar. Het grootste gevaar is dat je onterecht denkt dat je geen SOA hebt door een verkeerde test. Als je dan toch een SOA hebt en geen behandeling start, of je gaat dan vrijen zonder condoom, dan kunnen de gevolgen ernstig zijn. Daarom worden dit soort goedkope zelftesten niet aangeboden door Condoom-Anoniem. Lees verder voor informatie over Laboratoriumtests die je wel zelf thuis kunt afnemen. Hoe kan ik een goede SOA test doen? De meest betrouwbare manier om zekerheid te krijgen over het wel of niet hebben van een SOA, is door een SOA test te doen bij een huisarts of Soa Poli van de GGD. Maak je geen zorgen over je privacy: de mensen waar je terecht kunt zijn deskundigen en testen en helpen jaarlijks vele mensen.
Check of je risico loopt met de online Soa-Testwijzer GGD Limburg-Noord.
Met Advies.chat heeft nu iedereen in Nederland direct toegang tot betrouwbaar soa-testadvies, vertelt Hanna Bos, arts infectieziektebestrijding van Soa Aids Nederland. Vroege opsporing en behandeling van hiv en andere soa maakt de kans op klachten stukken kleiner én voorkomt dat je soa doorgeeft aan een ander.

Contacteer ons