Resultaten voor soa zelftest betrouwbaar

soa zelftest betrouwbaar
 
Soa zelftesten van internet of drogist wordt afgeraden SOAcare.
Bovendien zijn de testen niet voor iedereen geschikt. Het is soms moeilijk te achterhalen welke test in uw persoonlijk situatie geschikt is en een betrouwbaar resultaat geeft. Om deze reden raadt o.a. de GGD het gebruik van deze doe-het-zelf soa-testen af. Bekijk hier wat SOAAIDS Nederland erover zegt. De betrouwbare soa-test van SOAcare. Voor de bepaling van Chlamydia trachomatis en Neisseria Gonorroe maakt SOAcare geen gebruik van soa zelftesten maar van Zelfafname testen: men neemt de test thuis af, stuurt hem terug en vervolgens wordt deze geanalyseerd in een gekwalificeerd laboratorium.
Thuistesten Sense.info.
De zelftest kan namelijk niet kloppen. Heb je wel een soa of hiv, dan moet je sowieso naar de dokter voor behandeling nodig. Je maakt voor een zelftest dus onnodige kosten en de onduidelijke uitslag levert stress en onzekerheid op. Doe liever geen zelftest, maar ga naar je huisarts of naar het gratis Sense spreekuur voor een betrouwbare test. Testen die je bij de drogist koopt, zijn niet betrouwbaar.
Waar moet je op letten bij het kopen SOA zelftest? Soapoli-online.
Ze beweren beiden heel betrouwbaar te zijn, dus waar moet je voor kiezen? Met betrekking tot SOA testen heeft SOAAIDS Nederland zich gelukkig bemoeid. Zij hebben richtlijnen opgesteld waar een consument op moet letten bij het aanscahffen van een zelftest.
De SOA-thuistest. Let op! testalize.me.
En hoewel de verschillen tussen zwangerschapstests groot blijken te zijn, wordt deze test betrouwbaar geacht en wordt ie door bijna alle vrouwen gebruikt. Waar de zwangerschapstest betrouwbaar genoeg is voor zelfgebruik, geldt dit helaas niet voor veel overige thuistests. En al helemaal niet voor de SOA-thuistest. Hoogste tijd om wat beter naar deze test te kijken. Binnen laboratoria wordt er vaak fel gereageerd op de thuistest. Microbiologen, klinisch chemici en analisten weten namelijk dat veel tests meer kwaad dan goed kunnen doen. Een test die niet de juiste uitslag geeft, kan voor veel stress of juist voor schijnzekerheid zorgen. In beide gevallen dus het tegenovergestelde van wat je wilt bereiken. De SOA-thuistest is hier een goed voorbeeld van. Geeft de test onterecht aan dat je negatief bent, dan bestaat de kans dat je de SOA doorgeeft en/of dat je blijvende schade oploopt.
Soa zelftest en soa thuis test, zijn ze betrouwbaar? OneDayClinic.
SOA ZELFTEST THUISTEST. De SOA thuistest. Een goed idee of een keuze met gevaarlijke consequenties? De grootste maatschappelijke organisatie van Nederland genaamd SOA Aids Nederland, werkt samen met de GGD en Sense aan het behoud van de algehele seksuele gezondheid in Nederland. Zij geven het advies om bij voorkeur geen thuistest te doen maar een fysieke afspraak te maken bij een arts. Waarom denkt Soa Aids Nederland dat je het beste af bent bij een huisarts of een GGD-poli seksuele gezondheid? De soa-uitslagen zijn betrouwbaar.
Soa-zelftest Soa Aids Nederland.
Doe geen zelftest maar ga naar een arts of GGD als.: je klachten hebt die kunnen passen bij een soa. je gewaarschuwd bent voor een soa. je als man de afgelopen 2 dagen onbeschermd anale seks hebt gehad en kans heb gelopen op hiv. je tegen je zin seks hebt gehad of bent verkracht. je je veel zorgen maakt of zenuwachtig bent. Moet ik me laten testen? Doe de Advies.chat Check online Waar kan ik testen? Vind een GGD in de buurt Zoek nu Persoonlijk advies? Bel of chat anoniem Contact Hoe voorkom ik soa's? Gezonde seks, condooms en meer Lees meer. Uitleg over soa-zelftest aandachtspunten. De meeste soa-testen waarbij je de uitslag zelf thuis afleest zijn niet betrouwbaar.
Zelf een SOA Test doen? Lees deze belangrijke informatie! Condoom Anoniem.
de test-uitslag is onduidelijk en wordt fout of twijfelachtig afgelezen. de informatie bij de test ontbreekt of is onduidelijk. Zoals blijkt uit het rapport van Soa Aids Nederland over SOA Zelf Tests, is een thuistest of zelftest voor SOA niet betrouwbaar.
24/7 een soa-test uit de muur, of toch maar niet? Huisarts Wetenschap.
Soa Aids Nederland. SoaAids Actuele cijfers. SoaAids Man tot man testlab. Zelftests bij soas zijn in opmars; bij doe-het-zelftests leest de patiƫnt zelf het resultaat af, bij zelfafnametests wordt het materiaal getest in een laboratorium. Zelfafnametests zijn veel betrouwbaarder, doe-het-zelftests zijn alleen voor hiv betrouwbaar.
Zelfafnametest GGD Amsterdam.
NB: Jouw Soa-test op chlamydia en gonorroe geeft een betrouwbaar resultaat vanaf 7 dagen na de seks. De uitslag van deze test is in beide gevallen binnen 5 dagen bekend. Alleen jij kan deze uitslag inzien op een beveiligde internetpagina. Als je een soa hebt, kom je weer naar de GGD voor behandeling.

Contacteer ons