Meer resultaten voor soa test kopen drogist

soa test kopen drogist
 
SOA Seks en Besmetting SOA Test.
Discreet en goedkoop condooms kopen bij AlleCondooms.nl. Home Infocenter SOA Seks en Besmetting SOA Test. Heb je risico gelopen of wil je weten wat jouw risico op een SOA /HIV is? Heb je één of meerdere keren onveilige seks gehad en maak je je zorgen of je daarbij een seksueel overdraagbare aandoening hebt opgelopen?
Test Point Thuistest Soa Chlamydia voor Vrouwen Bestekoop Nu 15.23 Per stuk Drogisterij.net.
Test-Point, 27 januari 2016. Ik heb deze test gekocht omdat ik 100% wil uitsluiten dat ik een soa heb, echter heb ik net seks gehad zonder condoom en vraag ik me af of ik de test dan wel kan doen of dat ik moet wachten?
Verkooppunten.
De meeste testen vaak de Zwangerschpstest en Ovulatie Test treft u o.a. aan in de winkels van.: Etos: alle vestigingen vind hier uw Etos vestiging. DA: een groot gedeelte van alle DA vestigingen. Vele onafhankelijke drogisterijen en apotheken. Onderaan deze pagina staan alle verkooppunten met adresgegevens, op plaats gerangschikt. Ook is het grootste gedeelte van ons assortiment verkrijgbaar bij Wehkamp. Naast de vele fysieke drogisterijen en apotheken waar Test-Point verkrijgbaar is, zijn er ook legio online winkels waar u onze producten kunt kopen.
Zelfafnametest GGD Amsterdam.
NB: Jouw Soa-test op chlamydia en gonorroe geeft een betrouwbaar resultaat vanaf 7 dagen na de seks. De uitslag van deze test is in beide gevallen binnen 5 dagen bekend. Alleen jij kan deze uitslag inzien op een beveiligde internetpagina. Als je een soa hebt, kom je weer naar de GGD voor behandeling. Kom je niet in aanmerking? Ben je wel tussen de 20 en 25 jaar maar is bovenstaande niet op jou van toepassing? Dan kom je ook in aanmerking voor een soa-test maar dan bieden we je een consult aan bij de verpleegkundige. Maak een afspraak bij de Soa-polikliniek zie rechterkolom. NB: een zelf-afnametest is NIET hetzelfde als een doe-het-zelftest. Bij een doe-het-zelftest te koop bij de drogist lees je zelf de uitslag uit.
SOA-test online kopen bij de online drogist van Nederland.
Hoofdpagina Gezondheid Zelftest Soa-test. shopreviews 9 2 50.215 reviews. Al verschillende keren heb ik besteld bij De Online Drogist en altijd ben ik heel correct bediend geweest. Correcte producten, correcte levering. Prijs/kwaliteit: heel tevreden! Ik kan allen maar positief zijn!
Kan ik met een zelftest mijn gezondheid testen? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Een test waarbij de uitslag grote gevolgen heeft voor uw gezondheid, kunt u alleen bij een apotheek kopen. Bijvoorbeeld een hiv-test of tests voor kanker. U kunt deze tests ook door uw huisarts laten uitvoeren. Andere zelftests kunt u ook bij de drogist kopen.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
soa test Chlamydia zelftest/thuistest voor vrouwen Online bestellen op Voordeeldrogisterij.nl de goedkope drogist opop.
Aangesloten bij Webshop keurmerk. Bestel uw soa test Chlamydia zelftest/thuistest voor vrouwen bij Voordeeldrogisterij. Je ontvangt 16 Punten voor het aanschaffen van dit product. Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product. Chlamydia Thuistest voor vrouwen.
Soa-zelftest Soa Aids Nederland.
Zorg dan wel dat je een betrouwbare soa-test koopt. Uit een onderzoek van het RIVM en Soa Aids Nederland in het voorjaar van 2016 bleek dat vijf aanbieders een betrouwbaar aanbod van soa-zelftesten leveren.: Soa poli-online, SoaCare, Thuistesten bv en Soa test anywhere.

Contacteer ons