Resultaten voor zuurstofmeter

zuurstofmeter
 
Zuurstofmeter Contec CMS50E Saturatiemeterkopen.nl.
Verwachte levertijd: 1 werkdag. Zuurstofmeter Contec CMS50E. Met de zuurstofmeter Contec CMS50E is het mogelijk om op eenvoudige wijze zuurstofsaturatie en pulse metingen uit te voeren. Deze metingen worden maximaal 30 uur opgeslagen en kunnen via de bijgeleverde USB kabel naar uw computer worden verzonden.
Saturatiemeter kopen? Coolblue Voor 23.59u, morgen in huis.
Saturatiemeters, ook wel een zuurstofmeter genoemd, meten het zuurstofgehalte in je bloed. De zuurstofsaturatie SpO2 geeft het percentage hemoglobine weer dat verzadigd is met je bloed. De zuurstofsaturatie wordt gemeten door een sensor. De sensor bestaat uit 2 onderdelen die samenwerken om de meting uit te voeren: een infrarode lichtbron en een fotosensor. Geheel pijnloos, snel en eenvoudig wordt je zuurstofgehalte binnen enkele seconden gemeten met de saturatiemeter. Medisana PM 100. Review score 4.5 van de 5 sterren. 4.5 / 5 sterren. Meetbereik hartslag: 30 bpm. Morgen in huis. Morgen in huis. Vergelijk Bekijk vergelijking. Beurer PO 40. Review score 4.5 van de 5 sterren. 4.5 / 5 sterren. Morgen in huis. Morgen in huis. Vergelijk Bekijk vergelijking. Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
Dräger PAC3500 zuurstofmeter Nautische Unie.
Dräger PAC3500 zuurstofmeter. Dräger Pac 3500 peroonlijke zuurstofmeter. Persoonlijke bewaking op de werkplek met de Dräger Pac 5000, het innovatieve enkelvoudige gasmeetinstrument zorgt voor een betrouwbare bewaking en snelle waarschuwingen tegen schadelijke concentraties van koolmonoxide, zwavelwaterstof of zuurstof in de omgevingslucht.
Saturatiemeter Contec CMS50E Zuurstofmeter.
Deze meter is geschikt voor thuisgebruik, medische centra en tijdens het sporten. Wat betekent zuurstofsaturatie? De zuurstofsaturatie is het percentage hemoglobine Hb dat volledig is verzadigd met zuurstof. Een gezond persoon heeft een zuurstofsaturatie van 96 tot 98 %. Plethysmogram: Graphic LED kleuren Display.
Pasgeborenen met hartafwijking overleven vaker door zuurstofmeting Nieuws Zorg.nu AVROTROS.
Ook voerde een derde van de 75 deelnemende verloskundigenpraktijken de meting in, ondanks dat ze de zuurstofmeter zelf moesten betalen. Nog geen jaar oud en al 15 keer geopereerd. Ze is pas acht maanden oud en heeft al vijftien hartoperaties achter de rug.
ApneuForum Toon onderwerp Wie heeft er ervaring met Oximeters zuurstofmeters.
door PeVe 24 jul 2012 1148.: We hebben ze allemaal wel eens gezien en gebruikt: Een zuurstofmeter! Dit is dat apparaatje wat om één van je vingertoppen komt met een rood lichtje zodat de saturatie Lees: Zuurstof in je bloed kan worden gemeten.
Multi-gas detector huren Gevaarlijke gassen detecteren Boels.
Of het nu gaat om een receptie voor een beperkt aantal genodigden, een personeelsfeest of een internationaal evenement, Boels Party Events biedt maatwerk oplossingen voor de tijdelijke behoefte aan evenementen artikelen, zoals table top, designmeubilair en keukenapparatuur. Naar de website.
Zuurstofmeter.
Lenntech levert een gamma aan opgelost zuurstof meters voor de afvalwaterbranche, voor milieumetingen, voor algemene industriële toepassingen en voor gebruik bij ultrapuur water zoals bij hogedruk boilers bij energiecentrales. De aparaten zijn er in low-cost versies, industrieel, plc's' en met combinatie metingen zoals pH en geleidbaarheid. Deze meten opgelost zuurstof met temperatuurcompensatie Waterdichte casing.
HI 2040-02 Edge opgeloste zuurstof meter USB Hanna Instruments.
Edge opgeloste zuurstofmeter met usb. Vraag een offerte aan. Edge-DO is een revolutionaire design meter voor opgelost zuurstof DO met zeer hoge resolutie geschikt voor toepassingen waar zeer hoge precisie vereist is. Edge DO is uitgerust met een digitale polarografische zuurstofelektrode met ingebouwde temperatuursensor.

Contacteer ons