Resultaten voor zuurstofmeter

zuurstofmeter
 
Opgeloste zuurstofmeters Hanna Instruments.
Benchtop opgeloste zuurstofmeters 3. Draagbare opgeloste zuurstofmeters 2. Edge opgeloste zuurstofmeter met usb. Edge opgeloste zuurstofmeter met usb. Benchtop zuurstofmeter met barometer en automatische BOD-berekening. Waterbestendige draagbare zuurstofmeter met autokalibratie. Draagbare waterdichte meter pH, mV, ORP, DO, luchtdruk en temperatuur.
Zuurstof meter O2 detector.
Zuurstof is voor het menselijk leven onmisbaar. Echter in hoge concentraties kan er vergiftiging van het lichaam optreden. Daarnaast werkt zuurstof brandbevorderend. Bekijk hier al onze gasdetectie apparatuur voor het meten van zuurstof O 2. Dit kunnen zowel draagbare als vast-opgestelde toestellen zijn.
Fysic FPO-10 zuurstofmeter saturatiemeter kopen tegen de laagste prijs.
Meet de hartslag bpm en hoeveelheid zuurstof in het bloed SpO. Geluidsignaal bij detectie van hartslag instelbaar. Leesrichting van display instelbaar. Alarm functie bij te hoge of lage hartslag en zuurstofgehalte in het bloed instelbaar. Geluidsignaal bij detectie van hartslag instelbaar.
Zuurstofmeters voor persoonlijk bescherming Hier vindt u echt alles om te lassen!
Zuurstof in de lucht. Zuurstof zit in de lucht zodat we kunnen ademhalen en zuurstof kunnen opnemen. De normale concentratie zuurstof in de lucht ligt op 209%. Wanneer dit hoger is, vormen er geen gezondheidsrisico's, maar schuilt er wel het gevaar van ontploffingen.
Zuurstofsaturatiemeter Wikipedia.
In de bergen op grote hoogte is het normaal dat de zuurstofsaturatie van het bloed lager is. Tijdens flinke fysieke inspanning neemt het gebruik van de zuurstof door de spieren toe en is het normaal dat een lichte daling van het zuurstofgehalte plaatsvindt.
Zuurstofmeter kopen bij Vitalitools.
Greisinger GOX 100 zuurstofmeter. Zuurstofmeter welke de zuurstofconcentratie in de lucht kan meten. Meetbereik: 0 1000, %O2. Calibratie kan middels de buitenlucht. Niet in voorraad. Zet op memolijst. Selecteer voor vergelijking. Greisinger GOX 100T zuurstofmeter. Doel: Zuurstof percentage meten van lucht of gasmengsels.
Dräger PAC3500 zuurstofmeter Nautische Unie.
Dräger PAC3500 zuurstofmeter. Dräger Pac 3500 peroonlijke zuurstofmeter. Persoonlijke bewaking op de werkplek met de Dräger Pac 5000, het innovatieve enkelvoudige gasmeetinstrument zorgt voor een betrouwbare bewaking en snelle waarschuwingen tegen schadelijke concentraties van koolmonoxide, zwavelwaterstof of zuurstof in de omgevingslucht.
ApneuForum Toon onderwerp Wie heeft er ervaring met Oximeters zuurstofmeters.
door PeVe 24 jul 2012 1148.: We hebben ze allemaal wel eens gezien en gebruikt: Een zuurstofmeter! Dit is dat apparaatje wat om één van je vingertoppen komt met een rood lichtje zodat de saturatie Lees: Zuurstof in je bloed kan worden gemeten.
OKAPHONE Zuurstofmeter en luchtmeter GOX100 OEM.
Zuurstofmeter en luchtmeter. Volg dit product. Dit product kopen. Vragen over dit product? Vanaf 3 stuks. Afmetingen 106 67 mm. Compact meetinstrument voor het meten van zuurstof. Ideaal voor arbeidsveiligheid, klimaatbeheersing, enz. De GOX100 heeft een geheugen voor min./max.-waarde en een voordelig gemakkelijk te vervangen sensorelement.

Contacteer ons