Zoeken naar zuurstofmeter

zuurstofmeter
 
Zuurstofmeter.
Lenntech levert een gamma aan opgelost zuurstof meters voor de afvalwaterbranche, voor milieumetingen, voor algemene industriële toepassingen en voor gebruik bij ultrapuur water zoals bij hogedruk boilers bij energiecentrales. De aparaten zijn er in low-cost versies, industrieel, plc's' en met combinatie metingen zoals pH en geleidbaarheid. Deze meten opgelost zuurstof met temperatuurcompensatie Waterdichte casing.
Fysic FPO-10 zuurstofmeter saturatiemeter kopen tegen de laagste prijs.
De pulsoximeter FPO-10 van FYSIC meet het zuurstof gehalte van uw bloed. Deze saturatie meter kunt u ook gebruiken als hartslagmeter. U kunt de saturatie meten door de knijper op uw vinger te plaatsen. De zuurstofmeting wordt op het OLED-kleurendisplay weergegeven: ook in diagram en golfbeweging.
Zuurstofmeters voor persoonlijk bescherming Hier vindt u echt alles om te lassen!
Zuurstof in de lucht. Zuurstof zit in de lucht zodat we kunnen ademhalen en zuurstof kunnen opnemen. De normale concentratie zuurstof in de lucht ligt op 209%. Wanneer dit hoger is, vormen er geen gezondheidsrisico's, maar schuilt er wel het gevaar van ontploffingen.
Zuurstofsaturatiemeter Wikipedia.
In de bergen op grote hoogte is het normaal dat de zuurstofsaturatie van het bloed lager is. Tijdens flinke fysieke inspanning neemt het gebruik van de zuurstof door de spieren toe en is het normaal dat een lichte daling van het zuurstofgehalte plaatsvindt.
Zuurstofmeters voor omgevingslucht.
Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze zuurstofmeters voor omgevingslucht en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek. Wij hebben zuurstofmeters voor omgevingslucht van de volgende fabrikanten in het assortiment.:
BE20030, Beurer Pulsoximeter PO30, Zuurstofmeter, PO30, Beurer Pulsoximeter, Beurer.
Able 2 Zuurstofmeter Beurer Pulsoximeter. Zuurstofmeter Eenvoudige en pijnloze meting van de arteriële zuurstofverzadiging SpO2 en de hartslagfrequentie polsslagfrequentie. Product details Deze saturatiemeter, ook wel oximeter of pulse meter genoemd, van Beurer is een betrouwbare en duurzame saturatiemeter. De meter is zowel geschikt voor gebruik in medische centra, instellingen als voor thuisgebruik.
PurgEye 100 IP65 Zuurstofmeter.
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld de volgende werkdag in huis. PBM en Werkkleding. Lijmen, kitten en tapes. Onderhoud en Reiniging. Hijs, hef en vastzetmateriaal. Hydrauliek en Pneumatiek. Magazijn en Logistiek. PurgEye 100 IP65 Zuurstofmeter. PurgEye 100 IP65 Zuurstofmeter. PurgEye 100 IP65 Zuurstofmeter.
OKAPHONE Zuurstofmeter en luchtmeter GOX100 OEM.
Zuurstofmeter en luchtmeter. Volg dit product. Dit product kopen. Vragen over dit product? Vanaf 3 stuks. Afmetingen 106 67 mm. Compact meetinstrument voor het meten van zuurstof. Ideaal voor arbeidsveiligheid, klimaatbeheersing, enz. De GOX100 heeft een geheugen voor min./max.-waarde en een voordelig gemakkelijk te vervangen sensorelement.
Zuurstofmeter voor omgevingslucht PCE Instruments.
Deze zuurstofmeter voor omgevingslucht Gasman Koolstofdioxide" is ontworpen voor toepassingen waarbij bescherming tegen een specifiek brandbaar of giftig gas noodzakelijk is. De draagbare gasdetector Gasman is een unieke en zeer efficiënte zuurstofmeter bij metingen van gasconcentraties van één bepaalde gassoort.

Contacteer ons