Resultaten voor zuurstofmeter

zuurstofmeter
 
Zuurstofmeter.
Lenntech levert een gamma aan opgelost zuurstof meters voor de afvalwaterbranche, voor milieumetingen, voor algemene industriële toepassingen en voor gebruik bij ultrapuur water zoals bij hogedruk boilers bij energiecentrales. De aparaten zijn er in low-cost versies, industrieel, plc's' en met combinatie metingen zoals pH en geleidbaarheid. Deze meten opgelost zuurstof met temperatuurcompensatie Waterdichte casing.
Dräger PAC3500 zuurstofmeter Nautische Unie.
Dräger PAC3500 zuurstofmeter. Dräger Pac 3500 peroonlijke zuurstofmeter. Persoonlijke bewaking op de werkplek met de Dräger Pac 5000, het innovatieve enkelvoudige gasmeetinstrument zorgt voor een betrouwbare bewaking en snelle waarschuwingen tegen schadelijke concentraties van koolmonoxide, zwavelwaterstof of zuurstof in de omgevingslucht.
Saturatiemeter Contec CMS50E Zuurstofmeter.
Deze meter is geschikt voor thuisgebruik, medische centra en tijdens het sporten. Wat betekent zuurstofsaturatie? De zuurstofsaturatie is het percentage hemoglobine Hb dat volledig is verzadigd met zuurstof. Een gezond persoon heeft een zuurstofsaturatie van 96 tot 98 %. Plethysmogram: Graphic LED kleuren Display.
Pasgeborenen met hartafwijking overleven vaker door zuurstofmeting Nieuws Zorg.nu AVROTROS.
Ook voerde een derde van de 75 deelnemende verloskundigenpraktijken de meting in, ondanks dat ze de zuurstofmeter zelf moesten betalen. Nog geen jaar oud en al 15 keer geopereerd. Ze is pas acht maanden oud en heeft al vijftien hartoperaties achter de rug.
ApneuForum Toon onderwerp Wie heeft er ervaring met Oximeters zuurstofmeters.
door PeVe 24 jul 2012 1148.: We hebben ze allemaal wel eens gezien en gebruikt: Een zuurstofmeter! Dit is dat apparaatje wat om één van je vingertoppen komt met een rood lichtje zodat de saturatie Lees: Zuurstof in je bloed kan worden gemeten.
Multi-gas detector huren Gevaarlijke gassen detecteren Boels.
Of het nu gaat om een receptie voor een beperkt aantal genodigden, een personeelsfeest of een internationaal evenement, Boels Party Events biedt maatwerk oplossingen voor de tijdelijke behoefte aan evenementen artikelen, zoals table top, designmeubilair en keukenapparatuur. Naar de website.
Eenvoudig zelf uw hartslag en zuurstofgehalte meten? Gebruik een saturatiemeter de 50 plusser.
Voor hartpatiënten, sporters, longpatiënten en stoppende rokers kan het meten van het percentage zuurstof in het bloed een essentiële zaak zijn. Tegenwoordig is het heel eenvoudig om uw saturatie op te meten en u hoeft het huis niet meer uit. Wat kan een saturatiemeter allemaal en hoe werkt zon apparaat? Wat voor soorten zuurstofmeters zijn er te verkrijgen? En waar moet u op letten? De werking van een saturatiemeter. Een saturatiemeter, ook wel zuurstofmeter genoemd, dient op de vingertop bevestigd te worden. Het wordt aanbevolen om hier de wijsvinger voor te gebruiken want deze biedt het meest betrouwbare meetresultaat. Als de meting wordt uitgevoerd is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de volgende aspecten.: Neem een ontspannen houding aan.; Gebruik een schone nagel. Ook nagellak kan invloed hebben op de betrouwbaarheid van de meting.; Houdt afstand van een directe lichtbron.; Gebruik altijd dezelfde vinger, dit vergroot de betrouwbaarheid. Waar moet u op letten bij een aankoop? Een saturatiemeter kopen kan al voor minder dan 25 euro.
HI 2040-02 Edge opgeloste zuurstof meter USB Hanna Instruments.
Edge opgeloste zuurstofmeter met usb. Vraag een offerte aan. Edge-DO is een revolutionaire design meter voor opgelost zuurstof DO met zeer hoge resolutie geschikt voor toepassingen waar zeer hoge precisie vereist is. Edge DO is uitgerust met een digitale polarografische zuurstofelektrode met ingebouwde temperatuursensor.
Saturatiemeter Oximeter Zuurstofmeter Een saturatiemeter kopen?
Wij verkopen deze meters onder andere van de merken: Beurer en Nonin. Bij veel mensen zoals bijvoorbeeld sporters, longpatiënten, astmapatiënten, hartpatiënten, stoppende rokers, EHBOers en bergwandelaars is het noodzakelijk om geregeld de hoeveelheid gebonden hemoglobine Spo2 in het bloed te kunnen meten.

Contacteer ons