Resultaten voor zuurstofmeter

zuurstofmeter
 
P4E Zuurstofmeter.
Palm O2 draagbare zuurstofmeter. handzame draagbare zuurstofmeter. De Palm O2 draagbare zuurstofmeter van AII is een draagbaar en uiterst handzaam meetinstrument voor het bepalen van het zuurstofpercentage in de atmosfeer tot maximaal 100%. Hij kan worden gebruikt in openbare en/of werkruimtes, maar de sensor kan bijvoorbeeld ook worden ingezet voor een snelle check van de hoeveelheid zuurstof in ademlucht uit ademlucht.
Fysic FPO-10 zuurstofmeter saturatiemeter kopen tegen de laagste prijs.
De pulsoximeter FPO-10 van FYSIC meet het zuurstof gehalte van uw bloed. Deze saturatie meter kunt u ook gebruiken als hartslagmeter. U kunt de saturatie meten door de knijper op uw vinger te plaatsen. De zuurstofmeting wordt op het OLED-kleurendisplay weergegeven: ook in diagram en golfbeweging.
Pulse Pulse Oximeter Oximeter Hartslag Hartslag en en Zuurstofmeter Zuurstofmeter Webshop-outlet.nl Webshop-outlet.nl Aanbiedingen Aanbiedingen tegen tegen OUTLET OUTLET prijzen! prijzen!
Pulse Oximeter hartslag en zuurstofmeter aanbieding. Een hartslagmeter is misschien wel een van de beste toevoegingen die je kan hebben voor je training. je ziet namelijk in een handomdraai wat je hartslag is op dat moment wat veel kan betekenen om je doel te halen.
zuurstofmeter Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: zuurstofmeter DE zuurstofmeter ES zuurstofmeter FR. Vertalingen zuurstofmeter NLEN. Bron: Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met zuurstofmeter.
Zuurstofmeter voor omgevingslucht PCE Instruments.
Zuurstofmeter voor omgevingslucht Tetra-Mini. De zuurstofmeter voor omgevingslucht Gasman Tetra-Mini wordt in een extreem robuuste uitvoering en kleine bouwvorm voor de lichtste bediening geleverd. Het is goed geschikt voor de huidige zware industrie en voor ruwe omgevingscondities. Akoestisch alarm: 95 dB A.
zuurstofmeting MERCATEO.
De winkelwagen berekend dan uit alle toegevoegde producten automatisch de meest voordelige combinatie. Draagbare zuurstofmeter Oxi 3310 type Oxi 3310 beschrijving los apparaat 1 zoekresultaat. Draagbare zuurstofmeter Oxi 3310 Comfortabele en veelzijdige zuurstofmeter met ingebouwde tijdgestuurde datalogger en meetwaardengeheugen voor 5000 GLP-conforme ingaven voor uitgebreide dataverzame.
Gasmeetapparatuur.
Meetapparaten voor het bepalen van de stroomsnelheid van lucht: anemometer. Behaglichkeitsmessungen op de werkplek, metingen van de luchtstroom in airco's, kanaalsystemen, ventilatoren, en meteorologische onderzoeken worden met behulp van een anemometer uitgevoerd. In verschillende apparaten van dit type komen verschillende meetmethoden voor gebruik.:
Dräger PAC3500 zuurstofmeter Nautische Unie.
Dräger PAC3500 zuurstofmeter. Dräger Pac 3500 peroonlijke zuurstofmeter. Persoonlijke bewaking op de werkplek met de Dräger Pac 5000, het innovatieve enkelvoudige gasmeetinstrument zorgt voor een betrouwbare bewaking en snelle waarschuwingen tegen schadelijke concentraties van koolmonoxide, zwavelwaterstof of zuurstof in de omgevingslucht.
Saturatiemeter Contec CMS50E Zuurstofmeter.
Deze meter is geschikt voor thuisgebruik, medische centra en tijdens het sporten. Wat betekent zuurstofsaturatie? De zuurstofsaturatie is het percentage hemoglobine Hb dat volledig is verzadigd met zuurstof. Een gezond persoon heeft een zuurstofsaturatie van 96 tot 98 %. Plethysmogram: Graphic LED kleuren Display.

Contacteer ons