Zoeken naar soa test kopen mannen

soa test kopen mannen
 
Test-Point Chlamydia Test Kruidvat.
Deze Test-Point Chlamydia Test is een eenvoudig hulpmiddel om chlamydia op te sporen. De zelftest werkt eenvoudig aan de hand van een wattenstaafje met vloeistoffen. De test is even betrouwbaar als een laboratorium test en is uitsluitend geschikt voor vrouwen.
Saltro Directlab Soa-test kopen Chlamydia gonorroe-test voor de man.
Sticker met persoonsgegevens. Instructie chlamydia gonorroe-test voor mannen. Bekijk de Instructie voor zelfafname urine man. Hierin wordt stap voor stap beschreven hoe u de afname zelf veilig, makkelijk en betrouwbaar uitvoert. Binnen 2 tot 3 werkdagen na het retourneren van uw soa-testmateriaal, staat uw uitslag klaar in het beveiligde uitslagenportaal van Saltro. U logt in met uw DigiD en sms verificatie. Indien nodig, kunt u de uitslag uitprinten en meenemen naar uw huisarts. De chlamydia gonorroe-test is hetzelfde als de test die uw huisarts voor u zou aanvragen. U hoeft dus niet meer opnieuw getest te worden. Dat bespaart u tijd en geld. De chlamydia gonorroe-test kunt u eenvoudig betalen met iDEAL. Om uw privacy te waarborgen, staat op het bankafschrift alleen het factuur en ordernummer vermeld. Vanwege de houdbaarheid van het soa-testmateriaal kunt u 1 chlamydia gonorroe-test per bestelling kopen.
Onveilig seks gehad? Doe de chlamydia-test Dokterdokter.nl.
Dit is meestal ochtendurine of het eerste deel van je laatste plas. Dit onderzoek is net zo betrouwbaar als een uitstrijkje bij mannen. Bij vrouwen is dit minder betrouwbaar dan een uitstrijkje. Je kunt ook thuis een chlamydia-test doen. Een chlamydia-test is online te koop of in de winkel. Volg de instructies van zon zelftest nauwkeurig op. Het is aan te raden om een chlamydia-test te kopen die je naar een laboratorium moet opsturen zodat er nog een keer naar de uitslag gekeken wordt. Er is altijd een kans op een onjuiste uitslag bij een chlamydia-test die je thuis doet. Daarom heeft een chlamydia-test via de huisarts of kliniek de voorkeur. Let op de volgende informatie op de verpakking van de chlamydia-test.: Duidelijke instructie filmpje of handleiding. Telefoonnummer van het bedrijf. Duidelijke uitleg over hoe je de uitslag krijgt. Verdere handelingen die je moet nemen als je chlamydia of een andere soa hebt.
SOA Thuistest voor de man en vrouw. 100% betrouwbare Labtest. Testjezelf.nu.
SOA Test afname voor mannen.: Bij mannen volstaat het om de urine op te vangen in het meegeleverde buisje. Uiteraard een stuk prettiger dan de afname zoals bij sommige andere testen waarbij er een lange wattenstaaf in de urinebuis moet worden geplaatst.
Chlamydia test voor de man urine Soapoli-online.
Lees hier meer over Soa behandeling en nazorg via Soapoli-online. Je ontvangt je chlamydia test in een blanco brievenbusbox.: In deze box tref je alle materialen aan die nodig zijn om te testen op chlamydia.: Een buisje om urine in op te vangen dit is alleen mogelijk voor mannen.
De enige 100% betrouwbare SOA thuistest voor mannen en vrouwen.
Geplaatst op: 09-10-2012. Met de SOA thuistest kunnen zowel mannen als vrouwen zich laten testen op Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas. De thuistest is 100% betrouwbaar en is onine te bestellen via www.testjezelf.nu. De SOA thuistest is zo betrouwbaar doordat er gebruik wordt gemaakt van een professionele analyse die binnen ziekenhuizen ook worden toegepast. De methodologie van de test is in 2008 bekroond met de Amsterdam Inventor Award.
Ik wil een soa-test GGD West-Brabant.
Als je man bent en geen seks hebt met mannen. Als je bent geboren in Nederland. Als je geen geld hebt ontvangen voor seks. Kom je in aanmerking? Haal dan een testpakket af bij de receptie van de GGD West-Brabant in Breda. Dit kan op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Denk je aan je legitimatie voor de leeftijd-check? Er zal niets worden genoteerd! Ben je een man: vraag om testpakket 1. Ben je een vrouw zonder anale contacten: vraag om testpakket 2. Ben je een vrouw met anale contacten: vraag om testpakket 2 én 3. Ben jij een sekswerker? Bescherm jezelf en laat je regelmatig testen op soas en hiv. Ook kun je je gratis laten vaccineren tegen hepatitis B. Maak een afspraak via 0900 369 69 69. Je bent ook welkom op het inloopspreekuur Als sex je werk is iedere dinsdag van 11.00 12.30 uur. Je kunt binnenlopen, zonder afspraak, tot 12.30 uur bij de GGD in Breda, Doornboslaan 225-227. Soa en Sense. Hepatitis B vaccinatie. I want an STD test.
Test-Point.
Uiteraard bevat iedere test een uitgebreide en duidelijke bijsluiter, zodat u de test juist kunt uitvoeren. Maak hier uw account aan. U kunt ook bestellen zonder account. Indien u er de voorkeur aan geeft onze zelftesten bij een drogisterij te kopen, kijk dan bij verkooppunten.
Waar kan ik een soa-test laten doen? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
mensen met klachten die wijzen op een soa.; mensen uit gebieden waar veel soas voorkomen.; partners van mannen die seksueel contact hebben met mannen en prostituees.; mensen met een partner afkomstig uit een gebied waar veel soas voorkomen.; slachtoffers van seksueel geweld. U kunt natuurlijk ook altijd terecht bij uw huisarts voor een test.

Contacteer ons