Meer resultaten voor soa test bestellen gratis

soa test bestellen gratis
 
Een soatest online bestellen of toch liever uit de muur SmartHealth.
Bij het bestellen geeft een klant door of hij of zij de uitslag via mail of sms willen ontvangen. Wij registeren naam, adres en eventueel mailadres of telefoonnummer van een klant, maar verwijderen deze gegevens na zes weken. Dan wordt onze database opgeschoond: we houden geen dossier bij. Als je na zes weken weer een test koopt, dan moet je deze gegevens opnieuw invullen. Samenwerken met zorgprofessionals. Soapoli-online biedt niet alleen soatesten, maar speelt ook een rol in de nazorg bij een eventuele soa, legt Lasschuyt uit.
Soa-zelftest Soa Aids Nederland.
Zorg wel dat je bij een goede en betrouwbare aanbieder een test koopt. Helaas bieden weinig online aanbieders heldere informatie vooraf, betrouwbare testen én goede nazorg. Op Soatest.advies.chat verwijst Soa Aids Nederland naar drie aanbieders van zelftesten: Soapoli-online.nl, Soapolinoord.nl en Saltrodirectlab.nl.
Mag jij geen gratis SOA test meer bij de GGD doen? Soapoli-online.
Niet iedereen komt meer in aanmerking voor een gratis SOA test. Zo zijn met ingang van volgend jaar, of misschien al eerder, de voornemens om mensen die een prostituée bezoeken en mensen met veel wisselende seksuele contacten geen gratis test meer via de GGD aan te bieden. Val jij in deze groep en wil je graag een SOA test dan word je vanaf dan naar je huisarts gestuurd voor een test. Maar wat als jij om persoonlijke redenen het niet ziet zitten om een soa test te laten doen bij je huisarts? Welke mogelijkheden heb je dan? De eerste optie is niet testen; dit is de goedkoopste echter als je je zorgen maakt de slechtste natuurlijk. Want als je risico hebt gelopen is het verstandig om zekerheid te hebben over SOA. Daarbij komt nog dat rond lopen met een SOA zeer schadelijk is voor je eigen gezondheid en die van anderen. Een optie om toch te kunnen testen in anonimiteit is online een SOA test bestellen.
Betrouwbare chlamydia en gonorroe Soa-testen SOAcare.
Een niet behandelde soa kan tot blijvende schade leiden. Laat je dus altijd testen wanneer je risico hebt gelopen! Weet je niet zeker waar je risico hebt gelopen en/of welke betrouwbare soa-test je online moet bestellen? Doe dan hier onze test en krijg persoonlijk advies welke soa-test jij moet bestellen.
Zelf een SOA Test doen? Lees deze belangrijke informatie! Condoom-Anoniem.nl.
Losse condooms bestellen. Durex Play Pleasure Gels Glijmiddel Massage. Glijmiddel met smaak. Glijmiddel extra stimulatie. Durex Play Toys. Spannende erotische spellen. Voorlichting Condooms Educatie. Professioneel zakelijk grootverbruik. Mates Skyn latexvrije condooms. SOA test Zelftest. Sextoys voor mannen. Welke SOA Test Advies. Dunste condooms top10. Anticonceptie en Zwangerschap. info over condooms. media en pers. gratis condooms internet.
Maak een afspraak voor een soa-test GGD Fryslân.
Heb je onbeschermde seks gehad en wil je weten of je een soa hebt? Maak een afspraak bij GGD Fryslân. Hiervoor bel je met Sense Noord-Nederland.: 0900 736 736 6. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 10.00 tot 13.00 uur en van 13.45 tot 16.30 uur. De test is gratis en anoniem. Op maandag kan het druk zijn op de afsprakenlijn. Probeer het dan op een later moment opnieuw. Je kunt ook een soa-thuistest bestellen via www.soapolinoord.nl of via www.soatestdoen.nl.
Wat kost een soa-test? Soa Aids Nederland.
Ook is de test niet gratis: je kunt een rekening voor het eigen risico thuis opgestuurd krijgen. Wil je zeker zijn van de kosten? Neem dan eerst contact op met je huisarts en je zorgverzekeraar. Een soa-test die je zelf thuis doet heet een zelftest of thuistest. Je kunt ze kopen bij veel apotheken, drogisten of online. De kosten voor een soa-thuistest varieert van 20 euro voor een enkele goedkopere chlamydia-test tot 300 euro voor meerdere dure soa-testen. Niet alleen de prijs verschilt, maar ook de kwaliteit. Uit onderzoek van RIVM en Soa Aids Nederland blijkt dat veel thuistesten onbetrouwbaar zijn. Lees meer over soa thuistesten.

Contacteer ons