Resultaten voor soa test bestellen gratis

soa test bestellen gratis
 
SOA test thuis zelf doen? 404 Not Found.
Heb je vragen over de tests, hoe een SOA test werkt, de uitslag of iets anders? Dan kun je per mail bij SOApoli-online.nl terecht. Verzending tot 1745: uur.: Vaak volgende dag in huis! Anoniem en discreet. Geen afzender of logo. Afhalen bij PostNL mogelijk. Niet herkenbaar op je afschrift. Uitleg over bestellen.
Professionele laboratorium SOA testen.
Dunste Condooms Top 10. Uitleg over bestellen. Meer over betalen en verzenden. Certificering en keurmerken. Veel gestelde vragen. 14 dagen retourrecht. Klachten en garantie. Media en pers. Voor organisaties en bedrijven. Ga naar de inhoud. Toggle Nav Zoek. Lelo HEX condooms. Mates Skyn latexvrij. Ultra dunne condooms. Groter en ruimer. Kleiner en strakker. Latex vrije condooms. Extra voordelige condooms. Fair trade eco. Condooms op maat. 47 omtrek tot 10 cm. 49 omtrek 10-11 cm. 53 omtrek 11-115, cm. 57 omtrek 115-12, cm. 60 omtrek 12-13 cm. 64 omtrek 13-14 cm. 69 omtrek vanaf 14 cm. Glijmiddel en massage. BodyGliss by Eros. Speciaal voor haar. Speciaal voor hem. Educatie / Voorlichting. Durex Play Toys. Tonen als Lijst Foto-tabel. Producten 1 10 van 12. je lees momenteel pagina 1. Sorteer op Positie. Smaak / Aroma. Van hoog naar laag sorteren. Chlamydia en Gonorroe test professionele laboratorium test. SOA zelftest voor chlamydia en gonorroe met meer 99% zekerheid dan de goedkopere thuistesten. De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium.
Welkom Soapoli-online.
Zelfs op zondag krijg ik een reactie via de mail! Hele fijne service. Goede snelle en betrouwbare service. Bestellen en betalen. Verzenden en afhalen. Retourneren binnen 14 dagen. Privacy en anonimiteit. Tip een vriendin. Wat zijn SOA? Wanneer test ik SOA?
Mag jij geen gratis SOA test meer bij de GGD doen? Soapoli-online.
Niet iedereen komt meer in aanmerking voor een gratis SOA test. Zo zijn met ingang van volgend jaar, of misschien al eerder, de voornemens om mensen die een prostituée bezoeken en mensen met veel wisselende seksuele contacten geen gratis test meer via de GGD aan te bieden. Val jij in deze groep en wil je graag een SOA test dan word je vanaf dan naar je huisarts gestuurd voor een test. Maar wat als jij om persoonlijke redenen het niet ziet zitten om een soa test te laten doen bij je huisarts? Welke mogelijkheden heb je dan? De eerste optie is niet testen; dit is de goedkoopste echter als je je zorgen maakt de slechtste natuurlijk. Want als je risico hebt gelopen is het verstandig om zekerheid te hebben over SOA. Daarbij komt nog dat rond lopen met een SOA zeer schadelijk is voor je eigen gezondheid en die van anderen. Een optie om toch te kunnen testen in anonimiteit is online een SOA test bestellen.
Wat kost een soa-test? Soa Aids Nederland.
Ook is de test niet gratis: je kunt een rekening voor het eigen risico thuis opgestuurd krijgen. Wil je zeker zijn van de kosten? Neem dan eerst contact op met je huisarts en je zorgverzekeraar. Een soa-test die je zelf thuis doet heet een zelftest of thuistest. Je kunt ze kopen bij veel apotheken, drogisten of online. De kosten voor een soa-thuistest varieert van 20 euro voor een enkele goedkopere chlamydia-test tot 300 euro voor meerdere dure soa-testen. Niet alleen de prijs verschilt, maar ook de kwaliteit. Uit onderzoek van RIVM en Soa Aids Nederland blijkt dat veel thuistesten onbetrouwbaar zijn.
Anonieme soa test Soa Dokteronline.com.
Schaamte is één van de grootste redenen dat mensen het moeilijk vinden om een soa test te laten uitvoeren. Het is daarom mogelijk om een anonieme soa test te doen, zodat uw privacy gewaarborgd blijft. Waar kunt u terecht voor een soa test. U kunt gratis een anonieme soa test laten doen bij de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst.
Thuistesten Sense.info.
De zelftest kan namelijk niet kloppen. Heb je wel een soa of hiv, dan moet je sowieso naar de dokter voor behandeling nodig. Je maakt voor een zelftest dus onnodige kosten en de onduidelijke uitslag levert stress en onzekerheid op. Doe liever geen zelftest, maar ga naar je huisarts of naar het gratis Sense spreekuur voor een betrouwbare test.
Soa-zelftest Soa Aids Nederland.
Uit een onderzoek van het RIVM en Soa Aids Nederland in het voorjaar van 2016 bleek dat vijf aanbieders een betrouwbaar aanbod van soa-zelftesten leveren.: Soa poli-online, SoaCare, Thuistesten bv en Soa test anywhere. Voor mannen die seks hebben met mannen is Testlab van Mantotman een goed alternatief voor een consult op de GGD.

Contacteer ons