Resultaten voor soa test bestellen ggd

soa test bestellen ggd
 
GGD Haaglanden SOA.
Doe de online test. Meer informatie over het testen op soa en hiv. Soa Aids Nederland. Centrum Seksuele Gezondheid Haaglanden. Man tot man. Meer over soa. Wat is een soa? Hulp na seks tegen je zin. Centrum Seksuele Gezondheid Haaglanden.
Wat kost een soa-test? Nieuws Telegraaf.nl.
Van de 20 online aanbieders van soa-tests kwamen vijf aanbieders met een betrouwbaar aanbod naar voren: Soa poli-online, SoaCare, Thuistesten bv en Soa test anywhere. Mannen die seks hebben met mannen kunnen bij Testlab van Mantotman terecht. De overheid raadt aan op de volgende zaken te letten als je een zelftest koopt.: Is de gebruiksaanwijzing in het Nederlands beschikbaar? Staat er een CE-markering op de verpakking en op de gebruiksaanwijzing? Staat achter het CE-teken een viercijferige code? Controleer de houdbaarheidsdatum. Staat er een bereikbaar adres op de gebruiksaanwijzing en verpakking, dus geen postbus? Soms zijn er acties waarbij testen gratis is. Zo heeft Amsterdam de hiv-testweek waarbij je bij een aantal huisartsenpraktijken, ziekenhuizen en de GGD een gratis hiv-test kunt laten doen.
300x250.

Bij de GGD kan iedereen tot 25 jaar, en iedereen die binnen een risicogroep valt, zich gratis op soas laten. Testen bij de GGD is altijd anoniem. Bij de huisarts kost een chlamydia test je ongeveer 40 euro. Veel mensen kiezen toch voor een thuistest die je in de drogisterij of online kunt bestellen. Er zijn twee soorten soa-thuistesten.: Doe-het-zelf-thuistest: thuis van begin tot eind, direct een uitslag af te lezen. Te koop vanaf 15 euro. Lab-zelftest: je krijgt een kit thuisgestuurd en stuurt een monster op naar een lab, waar wordt vastgesteld of je een soa hebt.
Wanneer testen Testen op soa Spreekuur voor jongeren tot 25 jaar: GGD regio Utrecht.
De GGD is alleen voor mensen die veel risico lopen op een soa. als je gewaarschuwd bent voor een soa., je sekswerker bent., je als man seks hebt met mannen., als je jonger dan 25 jaar bent. Om te kijken of je een afspraak kunt krijgen bij de GGD, stellen wij jou telefonisch een paar vragen. Sense spreekuur tot 25 jaar. Bij een Sense spreekuur kunnen jongeren tot 25 jaar voor een gesprek over alles wat met seks te maken heeft. Bijvoorbeeld over soas, veilig vrijen, of seksuele problemen. Het spreekuur is gratis en natuurlijk vertrouwelijk.
SOA-test Thuis met zeer hoge betrouwbaarheid Thuistesten.com.
Een SOA-test via de huisarts gaat vrijwel altijd van je eigen risico af. De GGD is ook een bekend punt waar je je op een SOA kunt laten testen. Dit was vroeger voor iedereen gratis, maar nu niet meer. Alleen als je tot een zogenaamde risicogroep hoort krijg je de test volledig vergoed.
Zelfafnametest GGD Amsterdam.
NB: Jouw Soa-test op chlamydia en gonorroe geeft een betrouwbaar resultaat vanaf 7 dagen na de seks. De uitslag van deze test is in beide gevallen binnen 5 dagen bekend. Alleen jij kan deze uitslag inzien op een beveiligde internetpagina.
Soa-spreekuur GGD IJsselland.
Het spreekuur en de testen op een soa zijn gratis. Alleen voor risicogroepen. Alleen risicogroepen kunnen bij de GGD terecht op het soa-spreekuur. Aan de telefoon stellen we daarom enkele vragen over jouw situatie. Dan kunnen we je verwijzen naar jouw eigen huisarts of maken we een afspraak bij de GGD. Als je wilt, blijf je anoniem. Wat gebeurt er tijdens het soa-spreekuur? Heb je een afspraak bij de GGD voor een soa-test? Dan gaat een verpleegkundige eerst met je in gesprek. De verpleegkundige bepaalt zo op welke soa er getest moet worden. De testen worden direct afgenomen.: Vrouwen maken zelf een uitstrijkje van de vagina. Dit testen we op chlamydia en gonorroe. De urine van mannen testen we op chlamydia en gonorroe. Als het nodig is, wordt er ook bloed afgenomen. Dit testen we op syfilis, hiv en zo nodig op hepatitis-B. Hoe gaat een soa-test? In het filmpje hieronder van Soa Aids Nederland wordt dit uitgelegd.: Wat moet ik vooraf doen?
Testen op soa Jouw GGD.nl.
Ik wil een soa test bij de ggd doen maar wil niet dat mijn ouders ervan weten. Ik ben 15 jaar kan dat? juli 17th, 2019. Onder de 25jr kun je bij het soa-centrum van de GGD / Sense terecht voor gratis en vertrouwelijk onderzoek naar chlamydia. Dat is de meest voorkomende soa onder jongeren in Nederland. Als het nodig is, kan er ook op andere soa getest worden. Ja dat kan dus! juni 20th, 2019. Hallo GGD, ik heb al een afspraak voor een SOA test bij GGD West-Brabant. Nu had ik de vraag: moet je zelf urine meenemen? Of krijg je bij de GGD een potje? juni 21st, 2019. Indien nodig krijg je bij de Soa poli een potje voor de urine! Contact jouw GGD. Wij beantwoorden jouw vragen graag zo snel mogelijk. Stel je vraag direct via de chat of stuur ons een mail. De chat is elke werkdag geopend tussen 1500-2100: uur en op zondag van 1800-2000: uur. Direct contact via chat. Stel je vraag via mail.

Contacteer ons