Meer resultaten voor soa test bestellen ggd

soa test bestellen ggd
 
Soa-zelftest Soa Aids Nederland.
Soa poli-online, SoaCare, Thuistesten bv en Soa test anywhere. Voor mannen die seks hebben met mannen is Testlab van Mantotman een goed alternatief voor een consult op de GGD. Testlab is een aanbod van Soa Aids Nederland in samenwerking met een aantal GGD'en.
Een soatest online bestellen of toch liever uit de muur SmartHealth.
We vinden het belangrijk dat men begrijpt wat er aan de hand is en wat er voor eventuele vervolgstappen genomen moeten worden. Bij het bestellen geeft een klant door of hij of zij de uitslag via mail of sms willen ontvangen. Wij registeren naam, adres en eventueel mailadres of telefoonnummer van een klant, maar verwijderen deze gegevens na zes weken. Dan wordt onze database opgeschoond: we houden geen dossier bij. Als je na zes weken weer een test koopt, dan moet je deze gegevens opnieuw invullen. Samenwerken met zorgprofessionals. Soapoli-online biedt niet alleen soatesten, maar speelt ook een rol in de nazorg bij een eventuele soa, legt Lasschuyt uit.
Anonieme soa test Soa Dokteronline.com.
Schaamte is één van de grootste redenen dat mensen het moeilijk vinden om een soa test te laten uitvoeren. Het is daarom mogelijk om een anonieme soa test te doen, zodat uw privacy gewaarborgd blijft. Waar kunt u terecht voor een soa test. U kunt gratis een anonieme soa test laten doen bij de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst.
Soa-test GGD Groningen.
De verpleegkundige of arts weet welke test past bij jouw situatie. Je kunt bij ons als dat nodig is ook een hiv-sneltest laten doen. Status: gesloten Partnerwaarschuwing. Als je een soa hebt, is het belangrijk om zo snel mogelijk je sekspartners te waarschuwen, zoals je vaste partner of je ex-partners. Via partnerwaarschuwing.nl kun je anoniem een waarschuwing sturen naar je sekspartners. Op deze website staan tips om persoonlijk te waarschuwen, ervaringen van anderen en voorbeeldgesprekken. Status: gesloten Wat kun je zelf doen om een soa te voorkomen? Wanneer je er voor zorgt dat je altijd veilig vrijt, hoef je niet bang te zijn voor een soa. Veilig vrijen is meer dan alleen een condoom gebruiken. Op de website van Sense lees je hoe je jezelf en anderen beschermt. Daarmee houd je het leuk. 0900 736 73 66. Contact via telefoon. Contact via WhatsApp. Contact via e-mail. Contact via Twitter. Contact via Facebook. Deel deze pagina op social media. Algemeen telefoonnummer 050 367 40 00. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 17.00 uur. 9713 GW Groningen. 9700 AN Groningen. Meer over GGD Groningen.
Soa zelftesten van internet of drogist wordt afgeraden SOAcare.
Voor de bepaling van Chlamydia trachomatis en Neisseria Gonorroe maakt SOAcare geen gebruik van soa zelftesten maar van Zelfafname testen: men neemt de test thuis af, stuurt hem terug en vervolgens wordt deze geanalyseerd in een gekwalificeerd laboratorium. Dit type test heeft een zeer hoge betrouwbaarheid en wordt ook gebruikt door huisartsen, GGD en ziekenhuizen. Meer informatie over de door SOAcare gebruikte Zelfafname test kunt u vinden op de website van Roche Molecular Diagnostics. Uitgevoerd in een ISO-gecertificeerd laboratorium en beoordeeld door medisch specialist. De afnamekit wordt binnen 2-3 werkdagen in een neutrale verpakking naar het opgegeven adres verstuurd. Binnen 1 week na retour sturen is de uitslag beschikbaar in een beveiligde omgeving. Bestel hier de gewenste thuisafnametest. Niet zeker over welke zelfafname kit je moet bestellen om de juiste soa-test uit te voeren?
GGDHN Seks Soa.
Je kunt het ook niet aan hem of haar zien. Waar kunnen jongeren terecht met vragen over soa en seksualiteit? Speciaal voor jongeren t/m 24 jaar is er Sense, voor al je vragen over seks. Op www.sense.info en bij de Sense-spreekuren is veel informatie te vinden over seksualiteit, verliefdheid, relaties, liefde en alles wat daarbij komt kijken. Tijdens het Sense-spreekuur kun je kosteloos bij de GGD terecht met al je vragen over seksualiteit.
Thuistesten Sense.info.
Alsnog naar een arts. Je blijft graag anoniem en wil een test op soas of hiv via het internet bestellen. Dat lijkt handig, maar is het vaak niet. Wat is een thuistest of zelftest? Een test die je zelf thuis doet heet een zelftest of thuistest.: Via internet zijn er allerlei testen te koop. Omdat je per test moet betalen, ben je soms veel geld kwijt. Hoe betrouwbaar de zelftest is, verschilt heel erg per test. Niet altijd betrouwbaar. Veel testen die je online kunt kopen zijn niet betrouwbaar. Je weet dan niet zeker of de uitslag klopt of niet. Dit komt bijvoorbeeld omdat.: De test niet gevoelig genoeg is om de soa aan te tonen.
Thuistest Man tot man.
En krijg je meteen gepast advies en behandeling als er een soa of hiv gevonden wordt. Ook kan de GGD voor jou anoniem je sekspartners waarschuwen. Onjuiste uitslag bij thuistest. Het grootste probleem van zelftesten en thuistesten die je via internet bestelt, is dat je niet weet hoe betrouwbaar de uitslag is. De gebruikte test niet gevoelig genoeg is. Je het testmateriaal niet op de juiste manier afneemt. Het testmateriaal verkeerd verpakt en opgestuurd is naar het laboratorium. De test je niet op alle soas test en je onterecht kunt denken geen soas te hebben. Aandachtspunten voor zelftest. Overweeg je een thuistest of zelftest te bestellen?
Ik wil een soa-test GGD Hart voor Brabant.
Dan is de test gratis. Ben je ouder? Dan kan het zijn dat we je naar je huisarts verwijzen. Kan ik ook s avonds terecht? Ja, dat is mogelijk op dinsdagavond. In de even weken in Tilburg en in de oneven weken in Den Bosch. Op welke locaties kan ik terecht? Waar kun je terecht bij de GGD? Bij onze locatie in Tilburg. Bij onze locatie in s-Hertogenbosch. Bij onze locatie in Uden. Als seks je werk is. Werk je in de prostitutie? Laat je dan regelmatig op soas en hiv onderzoeken en je gratis vaccineren tegen hepatitis B. Maak hiervoor een afspraak via 0900 369 69 69. Soa, sense en hiv.

Contacteer ons