Zoeken naar soa test bestellen ggd

soa test bestellen ggd
 
GGD Haaglanden SOA.
Of heeft u op een andere manier direct risico opgelopen? Maak dan zo spoedig mogelijk een afspraak bij uw huisarts of het Centrum Seksuele Gezondheid CSG GGD Haaglanden. U kunt dan in aanmerking komen voor een PEP-behandeling. PEP staat voor Post Expositie Profylaxe. Het is een kuur met hiv-remmers om te voorkomen dat u met hiv-geïnfecteerd raakt. U moet dan wel zo snel mogelijk binnen 72 uur met de kuur beginnen. Lees meer over het testen op hiv. Heb jij onveilige seks gehad? Of heb je klachten? Heb je een nieuwe relatie en wil je stoppen met condooms? Doe de online soa-test en laat je adviseren. Doe de online test.
Laat je testen GGD Fryslân.
Heb je onbeschermde seks gehad en wil je weten of je een soa hebt? Neem dan contact op met je huisarts voor een afspraak. Heb je vragen? Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Ga voor meer informatie of advies naar onze chat. Laat je testen. Je kunt ook een test bestellen via www.soapolinoord.nl of via www.soatestdoen.nl. Deze tests zijn anoniem, maar niet gratis. Zijn dit voor jou geen goede opties? Informeer of je terecht kunt bij GGD Fryslân. Hiervoor bel je met Sense Noord-Nederland: 0900 736 736 6. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 10.00 tot 13.00 uur en van 13.45 tot 16.30 uur. Op maandag kan het druk zijn. Probeer het dan later opnieuw. Soa-test: hoe, wat en waar? Hoe wordt de soa-test gedaan? Waar moet ik naartoe?
SOA Poli.
Met sommige risicofactoren wordt in het testadvies geen rekening gehouden. Zie hiervoor de FAQ onderaan de pagina. Doe de test. Ben je getipt om je te laten testen op een SOA? Of bekijk het overzicht van SOA-testen die je kunt bestellen.
SOA-TEST. Uitleg, kosten en tips testalize.me.
Wanneer je positief test dien je behandeld te worden. Uitslagen worden gecontroleerd door een arts-microbioloog. Negatief betekent geen SOA. Positief betekent een SOA. Een test via ons werkt hetzelfde als bij de huisarts of GGD. Ook bij ons wordt lichaamsmateriaal in een laboratorium onderzocht.
Testen op een SOA? 100% Anonieme SOA-Thuistest Online bestellen.
Het online bestellen van een soa-thuistest biedt echter voordelen ten opzichte van een soa-test maken via de huisarts of GGD. Deze zullen eerst de klachten beoordelen en op basis daarvan een inschatting maken of een soa-test in jouw geval zinvol is. Hier gaat tijd overheen, waardoor het vaak niet binnen twee dagen kan. Op rekeningafschriften kan de soa-test zichtbaar zijn. Bij de GGD moet je tot een risicogroep behoren. Behoor je daar niet toe, dan is een online bestelde soa-test goedkoper. Testen op een soa. 1 Welke tests verkoopt Soa Test 24? De testen die Soatest24 op dit moment verkoopt zijn de testen voor herpes, chlamydia, gonorroe en syfilis.
SOA testen Amsterdam Amsterdam Studentenstad.
Waar kan ik een SOA test doen in Amsterdam? Bij je huisarts.; GGD Amsterdam: een SOA onderzoek is uitsluitend op afspraak. Je kunt online een afspraak maken of bellen naar 020 555 5822.; 100% anoniem testen thuis met de SOA thuistest al na 48 uur duidelijkheid.
Soa polikliniek UMC Utrecht.
Mensen die te maken hebben gehad met seksueel geweld. Meer informatie over testen op soa bij GGD regio Utrecht vindt u op de website www.ggdru.nl/seks-en-soa. Cliënten die voorheen in het UMC Utrecht kwamen, kunnen vanaf 17 december 2018 bij GGD regio Utrecht een afspraak maken.
Soa, hiv en Sense GGD Amsterdam.
over tests, het soa onderzoek en het spreekuur. Zie de vragenlijst. Informatie over soa's.' Deel deze pagina op Facebook. Deel deze pagina op Twitter. Deel deze pagina op LinkedIn. Print deze pagina. Werkgebied GGD en Amsterdam.nl. De GGD richt zich op alle inwoners van Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn. Amsterdam.nl is de plek online waar u alle nieuws en publieksinformatie van de gemeente en stadsdelen vindt. Kaart werkgebied GGD.
SOA-poli.
Voor jongeren tot 25 jaar die zich alleen voor de zekerheid willen laten testen is er ook de GGD soa-thuistest. Deze test is dezelfde als de test die op het soa-spreekuur wordt gebruikt en dus even betrouwbaar. Meer informatie over de GGD soa-thuistest voor jongeren. Consult bij een dermatoloog. Heeft u te maken met klachten die wijzen op een SOA?

Contacteer ons