Resultaten voor soa test bestellen ggd

soa test bestellen ggd
 
GGD Haaglanden SOA.
Publicaties en onderzoeken. Heeft u onveilige seks gehad en bent u bang dat u daardoor een soa hebt opgelopen? Als u tot 1 van de risicogroepen behoort, kunt u bij het Centrum Seksuele Gezondheid CSG Haaglanden in aanmerking komen voor een gratis en anonieme soa-test. Ook de behandeling van de meeste soas is gratis. Medewerkers van het CSG bepalen uiteindelijk of u in aanmerking komt voor een gehele soa-test. Behoort u niet tot de doelgroep? Maak dan een afspraak bij uw huisarts. Wilt u anoniem blijven, geef dit dan aan bij het CSG. Op www.seksuelegezondheidhaaglanden.nl vindt u meer informatie. Voor een consult bij het Centrum Seksuele Gezondheid Haaglanden moet u een afspraak maken. Dit kan online. Tijdens de aanvraag beantwoordt u een aantal persoonlijke vragen. Op basis daarvan wordt bepaald of u in aanmerking komt voor een consult bij het Centrum Seksuele Gezondheid. U kunt eventueel ook telefonisch een afspraak maken bij het Centrum Seksuele Gezondheid. Belt u vooral zelf, want ook tijdens dit gesprek stellen onze doktersassistenten u een aantal persoonlijke vragen.
Laat je testen GGD Fryslân.
Heb je onbeschermde seks gehad en wil je weten of je een soa hebt? Neem dan contact op met je huisarts voor een afspraak. Heb je vragen? Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Ga voor meer informatie of advies naar onze chat. Laat je testen. Je kunt ook een test bestellen via www.soapolinoord.nl of via www.soatestdoen.nl. Deze tests zijn anoniem, maar niet gratis. Zijn dit voor jou geen goede opties? Informeer of je terecht kunt bij GGD Fryslân. Hiervoor bel je met Sense Noord-Nederland: 0900 736 736 6. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 10.00 tot 13.00 uur en van 13.45 tot 16.30 uur. Op maandag kan het druk zijn. Probeer het dan later opnieuw. Soa-test: hoe, wat en waar? Hoe wordt de soa-test gedaan? Waar moet ik naartoe?
SOA Poli.
Met sommige risicofactoren wordt in het testadvies geen rekening gehouden. Zie hiervoor de FAQ onderaan de pagina. Doe de test. Ben je getipt om je te laten testen op een SOA? Of bekijk het overzicht van SOA-testen die je kunt bestellen.
SOA-TEST. Uitleg, kosten en tips testalize.me.
Wanneer je positief test dien je behandeld te worden. Uitslagen worden gecontroleerd door een arts-microbioloog. Negatief betekent geen SOA. Positief betekent een SOA. Een test via ons werkt hetzelfde als bij de huisarts of GGD. Ook bij ons wordt lichaamsmateriaal in een laboratorium onderzocht.
Testen op een SOA? 100% Anonieme SOA-Thuistest Online bestellen.
Het online bestellen van een soa-thuistest biedt echter voordelen ten opzichte van een soa-test maken via de huisarts of GGD. Deze zullen eerst de klachten beoordelen en op basis daarvan een inschatting maken of een soa-test in jouw geval zinvol is. Hier gaat tijd overheen, waardoor het vaak niet binnen twee dagen kan. Op rekeningafschriften kan de soa-test zichtbaar zijn. Bij de GGD moet je tot een risicogroep behoren. Behoor je daar niet toe, dan is een online bestelde soa-test goedkoper. Testen op een soa. 1 Welke tests verkoopt Soa Test 24? De testen die Soatest24 op dit moment verkoopt zijn de testen voor herpes, chlamydia, gonorroe en syfilis.
SOA testen Amsterdam Amsterdam Studentenstad.
Waar kan ik een SOA test doen in Amsterdam? Bij je huisarts.; GGD Amsterdam: een SOA onderzoek is uitsluitend op afspraak. Je kunt online een afspraak maken of bellen naar 020 555 5822.; 100% anoniem testen thuis met de SOA thuistest al na 48 uur duidelijkheid.
Soa polikliniek UMC Utrecht.
Mensen die te maken hebben gehad met seksueel geweld. Meer informatie over testen op soa bij GGD regio Utrecht vindt u op de website www.ggdru.nl/seks-en-soa. Cliënten die voorheen in het UMC Utrecht kwamen, kunnen vanaf 17 december 2018 bij GGD regio Utrecht een afspraak maken.
Soa, hiv en Sense GGD Amsterdam.
Print deze pagina. Werkgebied GGD en Amsterdam.nl. De GGD richt zich op alle inwoners van Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn. Amsterdam.nl is de plek online waar u alle nieuws en publieksinformatie van de gemeente en stadsdelen vindt. Kaart werkgebied GGD.
SOA-poli.
u bent afkomstig uit een land waar er een hoger risico op soa of hiv is Oost Europa, Afrika, Azië, Latijns-Amerika of het Midden-Oosten. U voldoet aan één van de hier bovengenoemde criteria en u woont in het werkgebied van GGD Hollands Midden Als u niet in ons werkgebied woont, maar wel tot een risicogroep behoort, kunt u terecht bij uw eigen GGD. U kunt voor een soa test ook terecht bij uw huisarts, of een commerciële aanbieder van soa-testen.

Contacteer ons