Meer resultaten voor gonorroe zelftest etos

gonorroe zelftest etos
 

Je zou dan misschien denken dat een zelftest daarmee automatisch betrouwbaar is. In het onderzoek is echter te lezen: Een CE-markering zegt iets over de bruikbaarheid en begrijpelijkheid van de test, maar het zegt niets over hoe goed de test is in het opsporen van een bepaalde ziekte of aandoening.
Albert Heijn.
Verkooppunten.
Adres: Dolderseweg 89. Den Haag, Etos. Adres: van der Kunstraat 89. Den Haag, Etos. Adres: Betje Wolffstraat 18. Den Haag, Etos. Adres: De Savornin Lohmanplein 38. Den Haag, Etos. Adres: Dierenselaan 212. Den Haag, Etos. Adres: Het Kleine Loo 294.
Chlamydia zelftest etos Drogisterij online BESLIST.nl Ruim assortiment.
Prijs hoog naar laag. Helaas hebben wij niets gevonden voor" chlamydia zelftest etos." Misschien kunnen wij je helpen met de volgende producten? SOA zelftest voor mannen compleet Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas. Microbiome Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas Soa Zelftest voor mannen Deze Microbiome Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas Soa Zelftest voor mannen is op DNA gebaseerd en heeft een betrouwbaarheid van 99%.
Soa test kopen etos Drogisterij online BESLIST.nl Ruim assortiment.
Test jezelf 100% anoniem op Chlamydia en Gonorroe. Dit zijn de meest voorkomende SOAs. Je test de penis door middel van urine. Jouw lichaamsmateriaal wordt onderzocht in een ISO15189-geaccrediteerd laboratorium. Uitslagen worden geautoriseerd door een arts-microbioloog. Hoe werkt het? Test jezelf pas 10 dagen na het onveilige sekscontact. Saliva Alcoholtest Strips. De Saliva Alcoholtest Strips van ALL TEST zijn verkrijgbaar in 2 stuks, 5 stuks of 10 stuks. Met deze Alcoholtest Strips kan je zien hoeveel alcohol je in je bloed hebt. Door middel van je speeksel wordt dit getest. Alcoscan Alcoholtester AL7000. De semi-professionele alcoholtester AL7000 analiseert alcoholconcentratie in adem en geeft deze weer bloedwaardes mg/ml. Kenmerken: Alcoscan per 1st. Groep: Alcoscan instrumenten zelftest.
Soa zelftesten van internet of drogist wordt afgeraden SOAcare.
De betrouwbare soa-test van SOAcare. Voor de bepaling van Chlamydia trachomatis en Neisseria Gonorroe maakt SOAcare geen gebruik van soa zelftesten maar van Zelfafname testen: men neemt de test thuis af, stuurt hem terug en vervolgens wordt deze geanalyseerd in een gekwalificeerd laboratorium.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Test-Point.
U kunt ook bestellen zonder account. Indien u er de voorkeur aan geeft onze zelftesten bij een drogisterij te kopen, kijk dan bij verkooppunten. Een groot gedeelte van ons assortiment is ook verkrijgbaar bij Etos, DA en Wehkamp. De voordelen van Test-Point.:
bol.com Testing at Home SOA-thuistest 1 stuk Soatest.
Dit artikel is alleen leverbaar in Nederland. De SOA-thuistest van Testing at Home is een snelle, eenvoudige en betrouwbare manier om je te testen op de drie meest voorkomende SOA's: chlamydia, gonorroe en trichomonas. De SOA-thuistest is een uiterst betrouwbare test voor zowel mannen als vrouwen.

Contacteer ons