Meer resultaten voor soa test kopen

soa test kopen
 
Hiv-sneltestlocaties Hiv Vereniging Nederland. check. chevron-down. close. facebook. icon. info. instagram. mail. search. twitter.
Je kunt in gesprek gaan met iemand van de aids soa infolijn 0900-204, 2040 en maandag t/m woensdag: 09.30 tot 15.30 uur; donderdag en vrijdag: 13.30 tot 15.30 uur 10 cent per minuut plus eventueel de kosten van je provider.
SOA-test uit de muur bij Dordtse apotheek Rijnmond.
Vaak" vinden mensen het lastig om over dit soort dingen te praten, met een dokter of apotheker. Op deze manier kun je anoniem een test kopen, zegt apotheker André de Meere. Het idee van een soa-test uit de muur komt van soapoli-online.nl. In" Rotterdam en Den Haag is het een groot succes, zegt Klazien Visser. Het" is laagdrempelig je hoeft geen gesprek met de huisarts te voeren, je ontvangt geen pakketje op de deurmat. De uitslag kun je ontvangen via de e-mail. Voor veel mensen blijkt dat een uitkomst." Ze raadt mensen die een test willen doen aan om eerst de soa testwijzer op de website te doorlopen.
ggd-soa-test Openlab.
Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Met Openlab test je jezelf. Bijvoorbeeld op SOA's. Onze tests zijn uiterst betrouwbaar en bovendien test je jezelf 100% anoniem. Waar en wanneer jij wilt.
Testen op soa Jouw GGD.nl.
Als je dit toestaat, klik dan op het kruisje in de boodschap bovenaan de pagina, en druk op F5 om de pagina te verversen. november 29th, 2018. Beste GGD, ik wil graag een SOA test krijgen want ik heb een notificatie gehad.
SOA test doen 100% anoniem en betrouwbaar.
Wil je een anonieme SOA test doen? Ben je bang dat je misschien een SOA seksueel overdraagbare aandoening opgelopen hebt? Kies voor zekerheid en je gezondheid: laat Izore een SOA test doen om te kijken of je inderdaad een SOA bij je draagt.
Chlamydia thuistest Testjezelf.nu.
Nu je chlamydiatesten steeds vaker gewoon bij de drogist kunt kopen, wordt de suggestie gewekt dat ze betrouwbaar zijn. Uit onderzoek van Soa Aids Nederland blijkt dat dit echter niet het geval is. Voor een kwalitatief goede test raden wij altijd aan om naar de huisarts of GGD te gaan.
Voordelige mode in top kwaliteit online kopen CA Online Shop.
Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen of het verwerken van je gegevens wilt herroepen, klik je gewoon op de afmeldlink aan het einde van de nieuwsbrief. Meer informatie vind je in het algemeen CA privacybeleid. 10% kortingscode ontvangen.
SOA testen anoniem Apotheek Prins Hendrikplein Zeeheldenkwartier Den Haag.
Heb jij een SOA test nodig maar weet je nog niet exact welke SOA bij je risico hoort? Let op: medewerkers van de apotheek kunnen je niet adviseren. Het is daarom belangrijk dat je van te voren goed kijkt op Soapoli-online wat je wilt kopen.
Soa doe-het-zelf-tests onbetrouwbaar. Kassa BNNVARA.
Te koop vanaf 30 euro. Geen enkele doe-het-zelf-test betrouwbaar. Het RIVM en Soa Aids Nederland bekeken de informatievoorziening van 20 online aanbieders van soa-thuistesten voor de seksueel overdraagbare aandoening chlamydia. Er werden 12 aanbieders van lab-zelftesten en 8 aanbieders van doe-het-zelf-thuistesten bekeken aan de hand van 20 indicatoren. Hieruit blijkt dat slechts 5 van de 12 lab-zelftest aanbieders voldoende scoren. Geen enkele van de 8 doe-het-zelf-thuistest aanbieders komt voldoende uit het onderzoek. Volgens Hanna Bos, arts infectieziekten bij Soa Aids Nederland, is het gebruik van doe-het-zelf-thuistests als het spelen van Russische roulette. Naast te weinig informatievoorziening zijn de tests vaak niet betrouwbaar, dus het is niet alleen zonde van je geld, maar ook gevaarlijk omdat je een verkeerde uitslag kunt krijgen. Alle soa-thuistests die in Nederland verkocht mogen worden, zijn gekeurd door onafhankelijke instanties die door de Nederlandse overheid zijn aangewezen. Ze zijn in het bezit van een CE keurmerk. Je zou dan misschien denken dat een zelftest daarmee automatisch betrouwbaar is. In het onderzoek is echter te lezen: Een CE-markering zegt iets over de bruikbaarheid en begrijpelijkheid van de test, maar het zegt niets over hoe goed de test is in het opsporen van een bepaalde ziekte of aandoening.

Contacteer ons