Meer resultaten voor soa zelftest kopen bij apotheek

soa zelftest kopen bij apotheek
 
SOA Zelftest Chlamydia Gonorroe Dokteronline.com.
De test is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. U kunt de SOA Zelftest bij uw eigen drogist kopen of u kunt aan ons de opdracht geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij. Wanneer uw besluit om ons opdracht te geven dan wordt uw opdracht in een discrete, neutrale verpakking bij u thuisbezorgd.
SOA testen Apotheek Prins Hendrikplein Zeehelden kwartier Den Haag.
Heb jij een SOA test nodig maar weet je nog niet exact welke SOA bij je risico hoort? Medewerkers van de apotheek kunnen je niet adviseren. Het is daarom belangrijk dat je van te voren goed kijkt op Soapoli-online wat je wilt kopen.
Den Haag krijgt soa-test uit de muur Actueel Skipr.
Een Haagse apotheek plaatst volgende week een automaat waar mensen dag en nacht anoniem een soa-test kunnen kopen. De apotheek werkt hiervoor samen met Soa-poli Online. Met de zelftest kunnen soa's' als chlamydia, gonorroe, hiv en syfilis worden opgespoord. Volgens apotheker Floor van Leersum is de soa-tests veilig. Ze" zijn zelfs door het RIVM uitgeroepen tot beste tests op dit gebied, zegt zij tegenover Omroep West. Wel benadrukt Van Leersum dat er goede nazorg is voor de kopers van de zelftests. Wie naar aanleiding van een testresultaat vragen heeft kan, ook weer anoniem, bellen met Soa-poli Online. De automaat is niet bedoeld om de huisartsenzorg of de GGD te vervangen, zegt Van Leersum tegen Omroep West. Het" moet echt als een aanvulling worden gezien." In de toekomst wordt de automaat ook voorzien van zelfzorggeneesmiddelen, zoals condooms, de morningafterpil, pijnstillers en neusdruppels. Log in om een reactie achter te laten. Randvoorwaarden shared decision making bij kanker ontbreken 6 februari 2018.
Soa-zelftest Soa Aids Nederland.
Doe geen zelftest maar ga naar een arts of GGD als.: je klachten hebt die kunnen passen bij een soa. je gewaarschuwd bent voor een soa. je als man de afgelopen 2 dagen onbeschermd anale seks hebt gehad en kans heb gelopen op hiv.
Zelftesten: zin of onzin? Apotheek.nl.
Met een zelftest kunt zelf een test uitvoeren. De meeste zelftesten kunt u alleen kopen via internet. In de apotheek of de drogisterij zijn maar enkele zelftesten verkrijgbaar. Een zelftest kan handig zijn, het gaat meestal snel, zonder tussenkomst van de arts. Een zelftest biedt veel privacy, bijvoorbeeld als u niet wilt dat anderen weten dat u zich zorgen maakt over HIV. De uitslag van een zelftest is niet altijd duidelijk. Als de test aangeeft dat u een ziekte heeft, is het nog maar de vraag of dit wel juist is. Als de uitslag u doet schrikken, kan het vervelend zijn er alleen voor te staan. Uw verzekering vergoedt een zelftest meestal niet. Bij aankopen via internet is het niet altijd zeker of u waar voor uw geld krijgt, oftewel niet elke leverancier is even betrouwbaar.
In Den Haag trek je een soa-test gewoon uit de muur NOS.
Dit" is een hele discrete anonieme oplossing om op een soa te testen, zegt Klazien. Je kon ze al anoniem op internet bestellen: soa-testen. Voor hiv, chlamydia, gonorroe en syfilis kun je nu ook terecht in Den Haag bij apotheek Prins Hendrikplein.
MICROBIOME SOA THUISTEST Nationale Apotheek.
Heeft u een SOA zonder klachten dan wordt geadviseerd om alle seksuele partners van de laatste 6 maanden in te lichten en te laten onderzoeken. Stoppen met roken. Romed Condooms Aanbieding. Medicatie App: MedApp. Wellion bloedsuiker meter. Stoppen met roken. ZEKUR van Univé. Zo werkt het. Informatie voor de arts. Veel gestelde vragen. Wat kost een medicijn? 2018 Nationale Apotheek.
Een soatest online bestellen of toch liever uit de muur SmartHealth.
De komende periode hoopt Lasschuyt dat er nog meer soatest-automaten geopend kunnen worden bij apotheken in Nederland. Idealiter is het op den duur echt zo makkelijk en snel als een kroketje uit de muur halen. Tags: eHealth GGD Klazien Visser Marlous Lasschuyt mHealth SOA Soa Aids Nederland soa-test soapoli-online soapoli-online.nl zelfmanagement zelftest.
Kan ik met een zelftest mijn gezondheid testen? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
een zelftest die u bij de apotheek, drogist of op internet koopt: bijvoorbeeld om de cholesterol in uw bloed te meten of een soa-test.; uw bloed, urine of ontlasting laten controleren bij een laboratorium.; een full-bodyscan: full-bodyscans zijn in Nederland nog verboden.; een genetisch onderzoek. Let op bij het kopen van een zelftest.

Contacteer ons