Op zoek naar betrouwbare soa zelftest?

betrouwbare soa zelftest
 
Waar moet je op letten bij het kopen SOA zelftest? Soapoli-online.
Ze beweren beiden heel betrouwbaar te zijn, dus waar moet je voor kiezen? Met betrekking tot SOA testen heeft SOAAIDS Nederland zich gelukkig bemoeid. Zij hebben richtlijnen opgesteld waar een consument op moet letten bij het aanscahffen van een zelftest.
Welkom Soapoli-online.
SNEL, BETROUWBAAR EN ANONIEM OP SOA TESTEN? Soapoli-online.nl bewezen betrouwbaar, met een uitgebreide dienstverlening van advisering tot SOA nazorg. MAAK EEN AFSPRAAK. Zelfs op zondag krijg ik een reactie via de mail! Hele fijne service. Goede snelle en betrouwbare service.
Thuistesten Sense.info.
De zelftest kan namelijk niet kloppen. Heb je wel een soa of hiv, dan moet je sowieso naar de dokter voor behandeling nodig. Je maakt voor een zelftest dus onnodige kosten en de onduidelijke uitslag levert stress en onzekerheid op. Doe liever geen zelftest, maar ga naar je huisarts of naar het gratis Sense spreekuur voor een betrouwbare test.
SOA thuistest.
Onderzoek door SOA Aids Nederland toont aan dat de meeste testsetjes voor thuisgebruik niet aan de wettelijke regels voldoen. Zoals blijkt uit h et rapport van Soa Aids Nederland o ver SOA Zelf Tests, is een zelftest voor SOA niet betrouwbaar. Het grootste gevaar is dat je onterecht denkt dat je geen SOA hebt door een verkeerde test. Bespaar uzelf tijd, moeite en teleurstelling en koop deze zogenaamde betrouwbare SOA testen niet.
Soa zelftesten van internet of drogist wordt afgeraden SOAcare.
De betrouwbare soa-test van SOAcare. Voor de bepaling van Chlamydia trachomatis en Neisseria Gonorroe maakt SOAcare geen gebruik van soa zelftesten maar van Zelfafname testen: men neemt de test thuis af, stuurt hem terug en vervolgens wordt deze geanalyseerd in een gekwalificeerd laboratorium.
Soa-zelftest Soa Aids Nederland.
Wanneer test je. Hoe weet je of je een betrouwbare test doet? Koop altijd een soa-zelftest.: die je met de post moet opsturen naar een laboratorium. met een duidelijke instructie hoe je het testmateriaal moet afnemen, bijvoorbeeld met behulp van een filmpje. met een duidelijke instructie hoe je het testmateriaal moet verpakken en opsturen, bijvoorbeeld met behulp van een filmpje. met een duidelijke uitleg over hoe je de uitslag krijgt en die een telefoonnummer geeft dat je kunt bellen voor vragen. met een duidelijke uitleg over hoe het verder gaat als je een soa hebt. Bijvoorbeeld waar je terecht kunt voor behandeling en of die extra kosten met zich mee brengt. bij een aanbieder die je ook kan helpen om sekspartners te waarschuwen als je een soa hebt. Goed om te weten.: bij elke test, zeker bij een thuistest, is er altijd een kans op een onjuiste uitslag. Om die kans te verkleinen is het belangrijk om heel precies de instructie op te volgen. elke dokter of verpleegkundige heeft geheimhoudingsplicht. Dat betekent dat hij of zij niets aan een ander mag doorgeven zonder jouw toestemming. Doe geen zelftest maar ga naar een arts of GGD als.:
Betrouwbare SOA test Soapoli-online.
Het aanbod van soa testen op internet wordt dagelijks groter. Om je keuze voor een betrouwbare keuze goed te kunnen maken heeft SOA Aids Nederland, het kenniscentrum voor SOA en Aids op hun website een aantal tips gezet die je kunnen ondersteunen bij je zoektocht om online een betrouwbare soa test te bestellen.
Goedkope SOA-zelftest Soapoli-online.
GEPLAATST IN Betrouwbare SOA test OP 06-09-2013. Laat je niet verleiden door voor een goedkope SOA zelftest te gaan. Dit artikel stond in de Spits afgelopen week. Samengevat: Vooralsnog geeft een test via de huisarts, GGD of een soa-poli de grootste garantie voor een betrouwbare uitslag.
SOA test thuis zelf doen? 404 Not Found.
Betrouwbaarheid SOA Zelftest. Onderzoek door SOA Aids Nederland klik hier voor het volledige rapport Soa-testen, zelf doen of laten doen" toont aan dat de meeste testsetjes voor thuisgebruik niet aan de wettelijke regels voldoen. Het is met deze tests onmogelijk om aan alle bovenstaande punten te voldoen en een betrouwbare SOA-test uit te voeren.

Contacteer ons