Op zoek naar betrouwbaarheid zelftest soa?

betrouwbaarheid zelftest soa
 
Waar moet je op letten bij het kopen SOA zelftest? Soapoli-online.
Betrouwbaarheid van de SOA testen. Ons medisch team. Tip een vriendin. Deze site ook iets voor een vriendin van jou? Tip hem/haar anoniem. Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen. Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzer. Deze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online. Chlamydia, gonorroe en trichomonas. Syfilis, HIV en hepatitis B. HIV sneltest spreekuur. Combi SOA testpakket. Nieuw: HIV zelftest.

Je zou dan misschien denken dat een zelftest daarmee automatisch betrouwbaar is. In het onderzoek is echter te lezen: Een CE-markering zegt iets over de bruikbaarheid en begrijpelijkheid van de test, maar het zegt niets over hoe goed de test is in het opsporen van een bepaalde ziekte of aandoening. De betrouwbaarheid hangt ook weer af van wie getest wordt. Er is in het onderzoek gekeken naar de informatie die je vooraf én achteraf krijgt bij online aanbieders van soa-thuistests, en deze is vaak niet voldoende. Mensen krijgen niet voldoende informatie over de tests die voor hen geschikt zouden zijn, en kunnen zich dus zonder voldoende advies vooraf op verkeerde infecties laten testen. Zo kun je onterecht een uitslag krijgen waarbij geen soa is aangetroffen, simpelweg omdat je niet op de soa getest hebt waar jij het meeste risico op loopt.
24/7 een soa-test uit de muur, of toch maar niet? Huisarts Wetenschap.
Amsterdam: Soa Aids Nederland; 2017., geraadpleegd december 2017. Ickenroth MHP, Ronda G, Dinant GJ, Van der Weijden T. Diagnostische zelftests: gebruik en betrouwbaarheid. Huisarts Wet 20155874-6. Van de Broek IVF, Sukel B, Bos H, De Daas C. Evaluatie van het aanbod van on-line-aanbieders van soa-zelftesten in Nederland.
Pas op voor soa-zelftests Nieuws Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Aantal mensen met soa stijgt verder Aantal mensen met soa stijgt verder. Op de Radar website moet je overige cookies accepteren om te reageren op artikelen. Chatten voor advies over soa Chatten voor advies over soa. Soa-poli Amsterdam weigert 2.600 mensen Soa-poli Amsterdam weigert 2.600 mensen.
Soa zelftest en soa thuis test, zijn ze betrouwbaar? OneDayClinic.
De nadelen van een thuistest zelftest. De nadelen op een rij.: De betrouwbaarheid van de thuistest. De betrouwbaarheid van de thuistest is vaker niet goed dan wel goed. Bij een gecombineerd onderzoek van SOA-Aids Nederland en het RIVM bleek dat slechts 25% van de aangeboden testen voldoende tot goed scoorden op betrouwbaarheid. Anders gezegd 3 van de 4 soa zelftesten die online aangeboden worden zijn dus beoordeeld als onvoldoende betrouwbaar.
Soa-zelftest Soa Aids Nederland.
Doe geen zelftest maar ga naar een arts of GGD als.: je klachten hebt die kunnen passen bij een soa. je gewaarschuwd bent voor een soa. je als man de afgelopen 2 dagen onbeschermd anale seks hebt gehad en kans heb gelopen op hiv.
Thuistesten Sense.info.
De zelftest kan namelijk niet kloppen. Heb je wel een soa of hiv, dan moet je sowieso naar de dokter voor behandeling nodig. Je maakt voor een zelftest dus onnodige kosten en de onduidelijke uitslag levert stress en onzekerheid op. Doe liever geen zelftest, maar ga naar je huisarts of naar het gratis Sense spreekuur voor een betrouwbare test. Testen die je bij de drogist koopt, zijn niet betrouwbaar. Als je wel een thuistest doet, koop dan een test die je opstuurt naar een laboratorium. Deze thuistesten zijn wel betrouwbaar.: Soa poli-online, SoaCare, Thuistesten bv en Soa test anywhere. Ben je een jongen die seks heeft met jongens? Maak dan gebruik van Testlab van Mantotman.nl. Meer informatie over thuistesten. Voor meer informatie en advies over de betrouwbaarheid van thuistesten.
De 5 grootste legendes over de SOA-test testalize.me.
Zo zijn er SOA-thuistests op de markt met een betrouwbaarheid van nog geen 30 procent en die zodoende eigenlijk voor schijnveiligheid zorgen. Een SOA-test dient gebaseerd te zijn op laboratoriumanalyse. Alleen zo krijg je een betrouwbare uitslag. Doe geen test die je binnen 15 minuten resultaat toont maar kies voor een test met lab analyse. Test jezelf met testalize.me. Jongeren liever regelmatig een SOA-test dan condoom. De Soapoli: voor wie en hoe werkt het? 1 reactie op De 5 grootste legendes over de SOA-test. 24/11/2016 at 2143.: Haha, het wattenstaafje. Wat was mijn ex daar bang voor. Laat een reactie achter Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. SOA van orale seks?
Zelfafnametest GGD Amsterdam.
Je in het werkgebied van de GGD Amsterdam woont. Jij, je ouders én je partners in Nederland dan wel West-Europa, VS, Canada of Australië zijn geboren. Je geen klachten hebt die kunnen wijzen op een soa. Je niet bent gewaarschuwd voor een soa.

Contacteer ons