Resultaten voor soa test zelf doen

soa test zelf doen
 
Testen Centrum Seksuele Gezondheid.
Voor het onderzoek op chlamydia en gonorroe bij vrouwen, neem je zelf een vaginale en anale test af op het toilet. Als het nodig is, krijg je ook een keeltest. Zo nodig nemen we bloed af. Dat wordt getest op syfilis, zo nodig hepatitis B en hiv. Je hoeft niet nuchter te zijn voor de bloedafname. Heb je klachten die lijken op een soa, dan kan de arts lichamelijk onderzoek doen.:
GGD Rotterdam-Rijnmond Soa seksualiteit.
afkomstig bent uit een land waar veel soa voorkomt. een partner hebt die afkomstig is uit een land waar veel soa voorkomt. door een expartner gewaarschuwd bent voor een soa. klachten heeft die wijzen op een soa. te maken had met seksueel geweld.
SOA testen Groningen Groningen Studentenstad.
Vaak moet je zelf even bellen of je krijgt een SMS'je' of het positief of negatief is. Wanneer je een SOA hebt bel je even op en maak je een afspraak om de medicijnen op te halen. Let op: Stel je hebt onveilige sex gehad en je denkt een SOA te hebben, dan kan je pas na 10 dagen je laten testen. Anders heeft de test geen zin! Lees ook onze blog over de voor en nadelen van verschillende mogelijkheden om een SOAtest te doen.
bol.com Testing at Home SOA-thuistest 1 stuk Soatest.
Artikel snel in huis en zag er degelijk uit. Afname is goed uitgelegd en niet moeilijk te doen. Na twee dagen was het op het lab en weer twee dagen later had ik de uitslag. Was sneller dan bij mijn huisarts en goedkoper. Vond je dit een nuttige review? 0 0 Ongepaste review? 5 juli 2013. Dit is echt een fijn product. Testen bij de huisarts zijn tegenwoordig al 200 euro omdat de laboratoriumtesten binnen het eigen risico vallen. Dit product stuurt ook je urine naar een geaccrediteerd laboratorium, zodat het net zo betrouwbaar is als een ziekenhuistest! En de test is supersimpel om uit te voeren, en gratis om naar het lab terug te sturen. Als je niet zeker weet of je wel veilig seks hebt gehad, toch maar even controleren. Zo gebeurd, en dan weet je zeker dat je geen SOA's' hebt. Vond je dit een nuttige review? 12 10 Ongepaste review? 26 augustus 2017. Ik raad dit product aan. Test zelf is prima, goed uitgelegd.
SOA testen Enschede Enschede Studentenstad.
Vaak moet je zelf even bellen of je krijgt een SMS'je' of het positief of negatief is. Wanneer je een SOA hebt bel je even op en maak je een afspraak om de medicijnen op te halen. Let op: Stel je hebt onveilige sex gehad en je denkt een SOA te hebben, dan kan je pas na 10 dagen na de sex je laten testen. Anders heeft de test geen zin! Lees ook onze blog over de voor en nadelen van verschillende mogelijkheden om een SOAtest te doen.
Hoe werkt testen op hiv en soa's' Man tot man.
Welke lichaamsplekken op welke manier getest moeten worden, hangt af van je antwoorden op deze vragen. De arts of verpleegkundige bekijkt of er huidafwijkingen of andere symptomen zijn, die wijzen op een soa. Ook als je zelf geen klachten hebt opgemerkt, kan de arts of verpleegkundige controleren of er niets aan de hand is. Bij GGD of soa-poli word je getest op gonorroe, chlamydia, syfilis, hepatitis B en hiv. Je levert zelf materialen in zoals een urinemonster en uitstrijkje van je anus en de arts of verpleegkundige neemt testen af, zoals de bloedprik en uitstrijkjes van je keel, anus of plasbuis. Hepatitis B, syfilis en hiv worden via bloed getest, gonorroe en chlamydia via het urinemonster en de uitstrijkjes. Testen via Testlab. Regel je je gratis hiv en soa-test liever discreet en online, op het moment dat het jou uitkomt? Als je in de regios Amsterdam, Rotterdam-Rijnmond, Dordrecht of Haaglanden woont, kun je via Testlab jouw test op hiv en soas ook online aanvragen.
SOA test GGD Kennemerland.
Dan is de test gratis en anoniem. Je kunt je één keer per half jaar laten testen. Ben je ouder? Dan kan het zijn dat we je naar je huisarts verwijzen. Op welke locaties kan ik terecht. Bij onze locaties in Haarlem, Hoofddorp en Heemskerk. Na een bezoek aan de soa-poli kun je hier met je inloggegevens je uitslag ophalen. De inloggegevens staan op het contactkaartje dat je aan het einde van het bezoek aan de soa-poli hebt gekregen. Let er op dat inloggen alleen mogelijk is nadat je een e-mail en sms hebt ontvangen met het bericht dat de uitslagen bekend zijn. Daarnaast willen wij je erop wijzen dat de uitslagen na het stellen van de diagnose slechts één maand online op te vragen zijn. Is het langer geleden dan kun je telefonisch contact opnemen met de soa-poli. Als je een man bent en seks hebt met mannen. Ben je een man en heb je seks met mannen? Laat je dan regelmatig gratis onderzoeken op soas en hiv. Elke vrijdagmiddag is er een verpleegkundige van GGD Kennemerland aanwezig op Bullchat van 1500: tot 1700: uur.
GGD Haaglanden SOA.
over GGD Haaglanden. 088 355 01 00. Wat is een soa., Verwaarlozing en eenzaamheid., Voor organisaties professionals. Tatoeëren en piercen., Publicaties en onderzoeken. Heeft u onveilige seks gehad en bent u bang dat u daardoor een soa hebt opgelopen? Als u tot 1 van de risicogroepen behoort, kunt u bij het Centrum Seksuele Gezondheid CSG Haaglanden in aanmerking komen voor een gratis en anonieme soa-test. Ook de behandeling van de meeste soas is gratis. Medewerkers van het CSG bepalen uiteindelijk of u in aanmerking komt voor een gehele soa-test. Behoort u niet tot de doelgroep? Maak dan een afspraak bij uw huisarts. Wilt u anoniem blijven, geef dit dan aan bij het CSG. Op www.seksuelegezondheidhaaglanden.nl vindt u meer informatie. Voor een consult bij het Centrum Seksuele Gezondheid Haaglanden moet u een afspraak maken. Dit kan online. Tijdens de aanvraag beantwoordt u een aantal persoonlijke vragen. Op basis daarvan wordt bepaald of u in aanmerking komt voor een consult bij het Centrum Seksuele Gezondheid. U kunt eventueel ook telefonisch een afspraak maken bij het Centrum Seksuele Gezondheid. Belt u vooral zelf, want ook tijdens dit gesprek stellen onze doktersassistenten u een aantal persoonlijke vragen.
SOA poli Veelgestelde vragen.
Ik wil thuis een soa-zelftest doen. Welke testen zijn betrouwbaar en hoe werkt dit? Op de website van Soa Aids Nederland kun je meer informatie vinden over zelftesten. Ik heb thuis een soa-zelftest gedaan waaruit blijkt dat ik een soa heb. Kan ik voor een behandeling bij de soa-poli/GGD een afspraak maken? Wanneer u getest bent via een van onderstaande aanbieders, kunt u een afspraak maken bij de soa poli. Neem uw testuitslag mee naar uw afspraak. Soa test anywhere.

Contacteer ons