Op zoek naar soa test zelf doen?

soa test zelf doen
 
Onveilige seks testen op soa Sense spreekuur: GGD regio Utrecht.
Als je onveilige seks hebt gehad: seks zonder condoom, of als je bent gewaarschuwd voor soa, of als je bepaalde klachten hebt, dan is het verstandig je te laten testen op soa. Waar kun je terecht voor een soa-test? Een soa-test kun je altijd laten doen bij de huisarts.
SOA testen Enschede Enschede Studentenstad.
Vaak moet je zelf even bellen of je krijgt een SMS'je' of het positief of negatief is. Wanneer je een SOA hebt bel je even op en maak je een afspraak om de medicijnen op te halen. Let op: Stel je hebt onveilige sex gehad en je denkt een SOA te hebben, dan kan je pas na 10 dagen na de sex je laten testen. Anders heeft de test geen zin! Lees ook onze blog over de voor en nadelen van verschillende mogelijkheden om een SOAtest te doen.
Soa-test op je mobieltje NEMO Kennislink.
Als je besmet wordt, duurt het namelijk even voor de test dit daadwerkelijk kan meten. In die periode geeft de test dus eigenlijk een verkeerde uitslag. Het is de vraag of de leek hier rekening mee houdt. Ook bestaat volgens Van Bergen het risico dat een negatieve uitslag geen infectie wordt gezien als een vrijbrief voor onveilige seks. SOA Aids Nederland erkent wel dat de zelftest een duidelijk voordeel biedt als het mensen aanzet tot testen, die dit in het reguliere testcircuit niet doen.
Saltro Directlab Hoe werkt de soa-test.
Voer zelf de test thuis uit. Stuur de test terug naar Saltro Directlab. Bekijk online de uitslag. Naar de webshop. Bekijk de instructiefilm. De instructie voor de combinatietest chlamydia gonorroe is hetzelfde. Hoe werkt het. Over Saltro Directlab. Saltro Directlab is telefonisch bereikbaar op.: 030 236 11 22. Saltro 2019 Saltro Directlab is een initiatief van Saltro. Voor het ontwikkelen van deze dienstverlening is advies ingewonnen van huisartsen, consumenten, arts-microbiologen, de GGD Utrecht en Soa Aids Nederland.
GGD Haaglanden SOA.
Heeft u geen klachten? Dan raden wij u aan om pas 14 dagen na onveilig seksueel contact een soa-onderzoek te doen. Als u eerder test, bestaat de kans dat de infectie nog niet aantoonbaar is. Een hiv, syfilis of hepatitis B-test is zelfs pas 3 maanden na het onveilige contact 100% betrouwbaar. Daarom bespreken we tijdens het consult of het verstandig is om het bloedonderzoek na deze periode nog eens te herhalen. Meer informatie vindt u op de website van het Centrum Seksuele Gezondheid CSG GGD Haaglanden. Grote kans op hiv-infectie? Heeft u onveilige seks gehad met iemand die misschien hiv-geïnfecteerd is? Of heeft u op een andere manier direct risico opgelopen? Maak dan zo spoedig mogelijk een afspraak bij uw huisarts of het Centrum Seksuele Gezondheid CSG GGD Haaglanden. U kunt dan in aanmerking komen voor een PEP-behandeling. PEP staat voor Post Expositie Profylaxe. Het is een kuur met hiv-remmers om te voorkomen dat u met hiv-geïnfecteerd raakt. U moet dan wel zo snel mogelijk binnen 72 uur met de kuur beginnen. Lees meer over het testen op hiv. Soa Aids Nederland heeft voor iedereen die seksueel actief is geweest een online soa-test ontwikkeld.
Alle vragen die je niet durft te stellen over een soa test.
Alle informatie over chlamydia vind je hier. Alle vragen over een soa test beantwoordt. Doet een soa test pijn? Een test waaruit moet blijken of je chlamydia of gonorroe hebt, gaat door middel van een uitstrijkje. Dit kan je zelf doen of door een arts.
Ik wil een soa-test GGD Hart voor Brabant.
Ben je onder de 25 jaar? Dan is de test gratis. Ben je ouder? Dan kan het zijn dat we je naar je huisarts verwijzen. Kan ik ook s avonds terecht? Ja, dat is mogelijk op dinsdagavond. In de even weken in Tilburg en in de oneven weken in Den Bosch. Op welke locaties kan ik terecht? Waar kun je terecht bij de GGD? Bij onze locatie in Tilburg. Bij onze locatie in s-Hertogenbosch. Bij onze locatie in Uden. Mag ik ook komen tijdens mijn menstruatie? Ja, ook wanneer je ongesteld bent kan de afspraak voor de soa-test gewoon doorgaan. Het maakt ook niet uit of je een heftige of minder heftige menstruatie hebt. Als seks je werk is. Werk je in de prostitutie? Laat je dan regelmatig op soas en hiv onderzoeken en je gratis vaccineren tegen hepatitis B. Maak hiervoor een afspraak via 0900 369 69 69. Ik heb een vraag over seks. Hepatitis B vaccinatie. Ontdek snel en eenvoudig of je risico loopt op een soa!
SOA testen Breda Breda Studentenstad.
Vaak moet je zelf even bellen of je krijgt een SMS'je' of het positief of negatief is. Wanneer je een SOA hebt bel je even op en maak je een afspraak om de medicijnen op te halen. Let op: Stel je hebt onveilige sex gehad en je denkt een SOA te hebben, dan kan je pas na 10 dagen na de sex je laten testen. Anders heeft de test geen zin! Lees ook onze blog over de voor en nadelen van verschillende mogelijkheden om een SOAtest te doen.
Soa-test Sense.info.
Dat doet dus geen pijn. Voor meisjes is urine-onderzoek iets minder betrouwbaar dan een zelf afgenomen uitstrijkje uit de vagina. Maar ook dat doet geen pijn. Een onderzoek met een eendenbek is alleen nodig als je klachten hebt. Wat is er zo erg aan een soa? Een soa kan heel vervelend zijn. Je kan er nare klachten van krijgen: jeuk, een branderig gevoel en pijn in je onderbuik bijvoorbeeld. De gevolgen van een soa kunnen ook serieus zijn. Je kan er onvruchtbaar van worden. Als je er op tijd bij bent is een soa goed te behandelen. Laat je dus testen. En vrij met condoom, zodat je geen soa oploopt. Hoe kom je erachter of je een soa hebt? Door een soatest. Die kan je gratis en anoniem doen bij jou in de buurt.

Contacteer ons