Resultaten voor gratis soa test ggd

gratis soa test ggd
 
Wat kost een soa-test? Soa Aids Nederland.
Je huisarts heeft wel geheimhoudingsplicht. Ook is de test niet gratis: je kunt een rekening voor het eigen risico thuis opgestuurd krijgen. Wil je zeker zijn van de kosten? Neem dan eerst contact op met je huisarts en je zorgverzekeraar. Een soa-test die je zelf thuis doet heet een zelftest of thuistest. Je kunt ze kopen bij veel apotheken, drogisten of online. De kosten voor een soa-thuistest varieert van 20 euro voor een enkele goedkopere chlamydia-test tot 300 euro voor meerdere dure soa-testen. Niet alleen de prijs verschilt, maar ook de kwaliteit. Uit onderzoek van RIVM en Soa Aids Nederland blijkt dat veel thuistesten onbetrouwbaar zijn. Lees meer over soa thuistesten. Wanneer moet ik testen? Wat is het juiste moment? Kijk hier Waar kan ik testen? Vind een GGD in de buurt Zoek nu Hoe gaat een soa-test?
Maak een afspraak voor een soa-test GGD Fryslân.
Heb je onbeschermde seks gehad en wil je weten of je een soa hebt? Maak een afspraak bij GGD Fryslân. Hiervoor bel je met Sense Noord-Nederland.: 0900 736 736 6. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 10.00 tot 13.00 uur en van 13.45 tot 16.30 uur. De test is gratis en anoniem.
Waar kan ik een soa-test laten doen? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
De gratis en anonieme soa-test bij de GGD is bestemd voor.: jongeren tot en met 24 jaar.; mannen die seksueel contact hebben met mannen.; mensen met klachten die wijzen op een soa.; mensen uit gebieden waar veel soas voorkomen.; partners van mannen die seksueel contact hebben met mannen en prostituees.; mensen met een partner afkomstig uit een gebied waar veel soas voorkomen.; slachtoffers van seksueel geweld. U kunt natuurlijk ook altijd terecht bij uw huisarts voor een test.
Soa-test GGD Groningen.
menu Status: gesloten. Over GGD Groningen. Kind en opvoeding. Gezond op reis. Kind en opvoeding. Gezond op reis. Home Seksualiteit Soa-test Soa-test. Afspraak maken voor een soa-test. Ben je jonger dan 25 jaar en heb je onveilige seks gehad? Dan kun je gratis een soa-test laten doen. Wees er snel bij, de meeste soas kunnen goed worden behandeld. Een soa kán ernstige gevolgen hebben. Maak dus zo snel mogelijk een afspraak voor een soa-test. Neem daarvoor contact op met Sense Noord-Nederland. Afspraak maken met Sense doe je telefonisch. Sense Noord-Nederland is iedere werkdag bereikbaar van 10.00 tot 13.00 uur en van 13.45 tot 16.30 uur. Je kunt bellen met 0900 736 73 66. Het is niet mogelijk om online of via WhatsApp een afspraak te maken. Status: gesloten Hoe werkt dat, een soa-test? Een soa-test begint met een gesprek met een verpleegkundige of arts. Er wordt gevraagd naar de risicos die je hebt gelopen. Je krijgt informatie over de soa-test en hoort hoe en wanneer je de uitslag krijgt. Ook kun je vragen stellen over seksualiteit. Er zijn verschillende soorten testen. De verpleegkundige of arts weet welke test past bij jouw situatie.
Afspraak maken/afzeggen.
Een afspraak voor een soatest kun je maken via het telefonisch spreekuur van de GGD. Meld je 10 minuten voor de afgesproken tijd bij de receptie. Je wordt daarna uit de wachtkamer opgeroepen. Er wordt standaard getest op de meest voorkomende soa: chlamydia en gonorroe.
Ik wil een soa-test GGD Hart voor Brabant.
Dan is de test gratis. Ben je ouder? Dan kan het zijn dat we je naar je huisarts verwijzen. Kan ik ook s avonds terecht? Ja, dat is mogelijk op dinsdagavond. In de even weken in Tilburg en in de oneven weken in Den Bosch. Op welke locaties kan ik terecht? Waar kun je terecht bij de GGD? Bij onze locatie in Tilburg. Bij onze locatie in s-Hertogenbosch. Bij onze locatie in Uden. Als seks je werk is. Werk je in de prostitutie? Laat je dan regelmatig op soas en hiv onderzoeken en je gratis vaccineren tegen hepatitis B. Maak hiervoor een afspraak via 0900 369 69 69. Soa, sense en hiv.
SOA poli Home.
In plaats van een bezoek aan de huisarts, kunnen jongeren zo in gesprek met een verpleegkundige van de GGD. De GGD Rotterdam-Rijnmond sluit zich aan bij deze pilot en start op ee. Heb je hulp of advies nodig op het gebied van soa of seksualiteit? Gratis vaccinatie tegen hepatitis B.
Soa-test voor volwassenen: GGD Drenthe.
U kunt een soa bij u dragen, zonder dat u er klachten van heeft. Onbehandelde soa's' kunnen vervelende gevolgen hebben, voor u en uw partner. De meeste soa's' zijn goed te behandelen, wacht daarom niet te lang met testen. Maak een afspraak voor een soa-test. Bel 0900 736 73 66 voor een afspraak ma-vr 10.00 13.00u en 13.45 16.30u Afhankelijk van uw situatie verwijzen wij u door naar uw eigen huisarts of maken wij een afspraak voor het GGD-spreekuur. Een soa-test begint altijd met een gesprek met een verpleegkundige van de GGD. Zij vraagt waarom u komt en bespreekt de risicos die u heeft gelopen om een seksueel overdraagbare aandoening te krijgen. Ook kunt u terecht met al u vragen over seksualiteit. De verpleegkundige bekijkt welke onderzoeken in uw situatie het beste gedaan kunnen worden. Na het gesprek met de verpleegkundige gaat u naar de doktersassistente. Zij prikt altijd een buisje bloed en geeft u in de meeste gevallen een test mee naar huis die u zelf kunt uitvoeren.
GGD regio Utrecht: Testen op soa.
Als u onveilige seks heeft gehad, seks zonder condoom, als u bent gewaarschuwd voor soa, of als u bepaalde klachten heeft. LET OP: Vaak geven soa geen klachten. Een soatest kunt u altijd laten doen bij uw huisarts. De soa-poli van de GGD is een aanvullende voorziening op de huisartsenzorg. Om te kijken of u in aanmerking komt voor een gratis test bij de GGD, stellen wij u aan de telefoon een aantal vragen.

Contacteer ons