Resultaten voor zuurstofmeter vinger

zuurstofmeter vinger
 
Zuurstofsaturatiemeter Wikipedia.
De zuurstofsaturatiemeter is een apparaatje waarmee kan worden gemeten hoeveel procent van het hemoglobine verzadigd is met zuurstof. Meestal gebeurt dit in de vorm van een knijper die op de vinger gezet wordt om door middel van 2 verschillende golflengten infrarood licht de absorptie bij passage door de vinger of oorlel te meten.
Saturatiemeter-Oximeter.
Aangezien de meting plaatsvindt op basis van een goede bloedtoevoer en bloeddruk in de vinger geeft elke afwijking daarvan een onnauwkeurige uitslag. Met name personen in shocktoestand, een lage omgevings/lichaamstemperatuur, bloedingen elders in het lichaam of het gebruik van vaatvernauwende geneesmiddelen zullen de metingen negatief beïnvloeden.
Eenvoudig zelf uw hartslag en zuurstofgehalte meten? Gebruik een saturatiemeter de 50 plusser.
Een saturatiemeter, ook wel zuurstofmeter genoemd, dient op de vingertop bevestigd te worden. Het wordt aanbevolen om hier de wijsvinger voor te gebruiken want deze biedt het meest betrouwbare meetresultaat. Als de meting wordt uitgevoerd is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de volgende aspecten.: Neem een ontspannen houding aan.; Gebruik een schone nagel. Ook nagellak kan invloed hebben op de betrouwbaarheid van de meting.; Houdt afstand van een directe lichtbron.; Gebruik altijd dezelfde vinger, dit vergroot de betrouwbaarheid.
Bloed zuurstof meter Drogisterij online BESLIST.nl Ruim assortiment.
Medische OLED Digitale Vinger Polsslag Oximeter Bloed Zuurstof Spo2 Oxymeter Verzadiging Oxymetre Pulsioximetro De Dedo portatil Specifications Merknaam: MEETCARE Aritkeltype: Bloedruk Toepassing: Vinger Materiaal: Medical plastic Modelnummer: IH-PM301 grootte: 5.83.03.0cm Grondstoffen Kwaliteit Certifi. Digitale Vinger Pulse LCD Oximeter Pulsoximeter Bloed Zuurstof SpO2.
Pulsoximetrie: Meting van het zuurstofgehalte in het bloed Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Bij een pulsoximetrie ook gekend als een polsoximetrie" meet de arts het zuurstofgehalte zuurstofverzadiging, zuurstofsaturatie in het bloed. Deze test maakt gebruik van een probe, een soort klemmetje, dat de arts plaatst op een lichaamsdeel, meestal de vinger, teen of oorlel.
Hoe werkt een saturatiemeter? Handelsonderneming Velthuis.
De zuurstofsaturatiemeter, ook wel saturatiemeter of zuurstofmeter genoemd, is een apparaatje waarmee kan worden gemeten hoeveel procent van het hemoglobine een zuurstof molecuul gebonden heeft. Meestal gebeurt dit in de vorm van een knijper die op de vinger gezet wordt om door middel van 2 verschillende golflengten infrarood licht de absorptie bij passage door de vinger of oorlel te meten.
Saturatiemeter Vinger-Oximeter Fysioshop4all.
Deze compacte vingertop zuurstofmeter is geschikt voor regelmatige controles bij volwassenen en kinderen. De zuurstof saturatiemeter kan gebruikt worden voor.: Thuissituaties / zelftesten, verpleeghuizen, ouderenhuizen, medische centra, alpine sporten, sportscholen zoals fitnesscentra, voor en na het sporten. Aanwijzingen voor het gebruik.: Goede plaatsing van de vinger diep in de meter.
HerstelBeter.nl Professionele zuurstofmeter.
De pulse signalen van de meting worden ook als een grafiek plethysmogram op het scherm getoond. De top van de curve van deze grafiek is een aanduiding van de mate van vulling van het vaatbed van de vinger. Een geoefende gebruiker kan uit het plethysmogram afleiden hoe het met de bloeddruk is gesteld. De heldere volledige kleuren display van deze saturatiemeter zuurstofmeter pulse oximeter is gemakkelijk afleesbaar en voorzien van LED-verlichting.
VitalAire. AERO-check-zuurstof-meter-vinger-pulse.
Aantal: in Winkelmand. Vingertipmeter voor het eenvoudig meten van partiele zuurrstofsaturatie. Lichtgewicht 58 gram. pulse frequentie, SPo2, batterij restduur. Gebruiksduur 30 uur continue. Klinisch bewezen nauwkeurigheid. 2 AAA Alkaline batterijen. Handig opberg draagtasje. Gebruikershandleiding UK, ES, FR, DU, IT, PT.

Contacteer ons