Zoeken naar zuurstofmeter vinger

zuurstofmeter vinger
 
Pulsoximetrie: Meting van het zuurstofgehalte in het bloed Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
InfoNu nl Mens en Gezondheid Aandoeningen Pulsoximetrie: Meting van het zuurstofgehalte in het bloed. Pulsoximetrie: Meting van het zuurstofgehalte in het bloed. Bij een pulsoximetrie ook gekend als een polsoximetrie" meet de arts het zuurstofgehalte zuurstofverzadiging, zuurstofsaturatie in het bloed.
Wat is een saturatiemeter? Gezonde zuurstofwaarde weten? CheckFit.
Deze zuurstof komt binnen via de longen en wordt getransporteerd door het lichaam via het bloed. Hiermee worden alle cellen voorzien van zuurstof. Op het moment dat er een verstoring is van de opname van zuurstof longproblemen of het transport daarvan hartproblemen leidt dit tot verstoring van de verbrandingsprocessen in de cellen.
Ontdek de fabrikant Vinger Zuurstof Meter van hoge kwaliteit voor Vinger Zuurstof Meter bij Alibaba.com.
Neem contact op met de leverancier. zuurstofsaturatie monitor / vinger zuurstofmeter / bloed zuurstofmeter. US 10 15 / doos. 1000 dozen Min. Neem contact op met de leverancier. Hot koop OLED LED display vinger vinger zuurstof meter. US 6 11 / stuk.
Fysic FPO-10 zuurstofmeter saturatiemeter kopen tegen de laagste prijs.
De pulsoximeter FPO-10 van FYSIC meet het zuurstof gehalte van uw bloed. Deze saturatie meter kunt u ook gebruiken als hartslagmeter. U kunt de saturatie meten door de knijper op uw vinger te plaatsen. De zuurstofmeting wordt op het OLED-kleurendisplay weergegeven: ook in diagram en golfbeweging.
Zuurstofsaturatiemeting.
De vinger moet diep genoeg in het apparaat gestopt worden. De meter kan ook aan een teen of aan een oorlel worden bevestigd. Bij sommige apparaten zit de display er los bij, bij andere apparaten zit deze op de meter.
Hoe werkt een saturatiemeter? Handelsonderneming Velthuis.
De zuurstofsaturatiemeter, ook wel saturatiemeter of zuurstofmeter genoemd, is een apparaatje waarmee kan worden gemeten hoeveel procent van het hemoglobine een zuurstof molecuul gebonden heeft. Meestal gebeurt dit in de vorm van een knijper die op de vinger gezet wordt om door middel van 2 verschillende golflengten infrarood licht de absorptie bij passage door de vinger of oorlel te meten.
Bloed zuurstof meter Drogisterij online BESLIST.nl Ruim assortiment.
Beschermhoes voor uw Saturatie/Oximeter De beschermtas biedt u een veilige manier om uw Oximeter op te bergen. Deze handige beschermtas is geschikt voor de Vingerpuls Oximeters die u kunt kopen bij thuistesters.nl Over de Vingerpuls Oximeters Zuurstof wordt via het bloed door het hele lichaam getransporteerd. De zuurstofmoleculen komen nam. ELERA Bloed Suger Monitor glycuresis Monitor Glucose meter medidor de glicose met 50 Diabetische teststrips Lancetten. ELERA Bloed Suger Monitor glycuresis Monitor Glucose meter medidor de glicose met 50 Diabetische teststrips LancettenSpecification Merknaam: ELERA Aritkeltype: Bloedglucosespiegel Materiaal: ABS grootte: Size: 71.8 x 49.1 x 15mm Grondstoffen Kwaliteit Certificering: CE Modelnummer: SH-009 Battery Type: CR 2032 3.0V Coin Cell Battery Certificate. Digitale Vinger Pulse LCD Oximeter Pulsoximeter Bloed Zuurstof SpO2 Verzadiging De Pulso De Dedo Saturatiemeter Monitor Lcd-scherm.
Goedkope saturatiemeter nauwkeurig en snel zelf meten Fysic.
We hebben onze saturatiemeter uitgerust met een OLED kleurendisplay, dat eenvoudig af te lezen is. U krijgt de weergave van uw hartslag en van de hoeveelheid zuurstof in uw bloed, niet alleen in cijfers, maar ook als golfbeweging en diagram.
Aanbieding: 64% korting op op een Hartslag en Zuurstofmeter GroupDeal.nl.
Met deze Pulse Oximeter meet je dit in een handomdraai! Voor slechts 1995, ipv 6995, heb je m in huis. Makkelijk en snel. Het apparaat is zeer compact en eenvoudig in gebruik. Je plaatst de Oximeter om je vinger en leest de gegevens van het OLED-kleurenscherm. De draagbare numerieke zuurstofmeter meet snel het zuurstofgehalte in het bloed, evenals de hartfrequentie.

Contacteer ons