Meer resultaten voor zuurstofmeter vinger

zuurstofmeter vinger
 
Hoe werkt een saturatiemeter? Handelsonderneming Velthuis.
De zuurstofsaturatiemeter, ook wel saturatiemeter of zuurstofmeter genoemd, is een apparaatje waarmee kan worden gemeten hoeveel procent van het hemoglobine een zuurstof molecuul gebonden heeft. Meestal gebeurt dit in de vorm van een knijper die op de vinger gezet wordt om door middel van 2 verschillende golflengten infrarood licht de absorptie bij passage door de vinger of oorlel te meten.
Bloed zuurstof meter Drogisterij online BESLIST.nl Ruim assortiment.
Digitale Vinger Pulse LCD Oximeter Pulsoximeter Bloed Zuurstof SpO2. Digitale Vinger Pulse LCD Oximeter Pulsoximeter Bloed Zuurstof SpO2 Verzadiging De Pulso De Dedo Saturatiemeter Monitor Lcd-scherm Specification Merknaam: Aptoco Aritkeltype: Bloedruk Materiaal: plastic Toepassing: Vinger Modelnummer: None Grondstoffen Kwaliteit Certificering: CE.
Goedkope saturatiemeter nauwkeurig en snel zelf meten Fysic.
We hebben onze saturatiemeter uitgerust met een OLED kleurendisplay, dat eenvoudig af te lezen is. U krijgt de weergave van uw hartslag en van de hoeveelheid zuurstof in uw bloed, niet alleen in cijfers, maar ook als golfbeweging en diagram.
Aanbieding: 64% korting op op een Hartslag en Zuurstofmeter GroupDeal.nl.
Je plaatst de Oximeter om je vinger en leest de gegevens van het OLED-kleurenscherm. De draagbare numerieke zuurstofmeter meet snel het zuurstofgehalte in het bloed, evenals de hartfrequentie. Handig in noodsituaties of om bij je te hebben in je sporttas.
oothandel finger oxygen meter Gallerij Koop Goedkope finger oxygen meter Loten op Aliexpress.com.
Cofoe OLED Vinger Tip Bloed Zuurstof Meter Vinger Clip Type Pulsoximeter 8 seconden SPO2 PR. US 11.35 / stuk. US 15.99 29% off. Toevoegen aan Verlanglijstje. Finger Pulse Zuurstofverzadigingsbereik Monitor Bloed Oximeter voor Ouder s Zuurstof Bloeddrukmeter Houldhold Hartslag Detector.
Saturatiemeter-Oximeter.
Aangezien de meting plaatsvindt op basis van een goede bloedtoevoer en bloeddruk in de vinger geeft elke afwijking daarvan een onnauwkeurige uitslag. Met name personen in shocktoestand, een lage omgevings/lichaamstemperatuur, bloedingen elders in het lichaam of het gebruik van vaatvernauwende geneesmiddelen zullen de metingen negatief beïnvloeden.
Instant Heart Rate: HR Monitor Pulse Checker Apps on Google Play.
Share heart beat. How to use Instant Heart Rate, heartbeat counter, to measure your heartbeat accurately? Place finger on phones camera to show resting heart rate. Blood circulation to your finger tip may be altered if press hard on camera lens.
zuurstof Medische Forum Dokter.nl.
hallo ik heb zonet een zuurstofmeter thuis gekregen die is eigenlijk voor iemand anders thuis bedoeld maar ik wou die van mij ook meten nu staat er zuurstof 85 en een snelle hartslag van 133 de hartslag kan kloppen want heb een snelle hartslag en ik vond het spannend om me zuurstof te meten maar een zuurstof van 85 is toch te laag?
Hulp bij angst.

Contacteer ons