Op zoek naar zuurstofmeter vinger?

zuurstofmeter vinger
 
Saturatiemeter-Oximeter.
Aangezien de meting plaatsvindt op basis van een goede bloedtoevoer en bloeddruk in de vinger geeft elke afwijking daarvan een onnauwkeurige uitslag. Met name personen in shocktoestand, een lage omgevings/lichaamstemperatuur, bloedingen elders in het lichaam of het gebruik van vaatvernauwende geneesmiddelen zullen de metingen negatief beïnvloeden.
Vinger zuurstofmeter: snel en betrouwbaar Quirumed.
Met een vinger zuurstofmeter kunt u een snelle en betrouwbare meting van zowel de hartslag en de zuurstofverzadiging niveau. Bij Quirumed werken wij met de meest relevante merken op het gebied van saturatiemeter: Nonin, Riester, Rossmax of iHealth, onder anderen.
Bloed zuurstof meter Drogisterij online BESLIST.nl Ruim assortiment.
Dit gebeurt op een betrouwbare wijze door meter op de vinger te plaatsen. Zuurstofsaturatie is het percentage hemoglobine Hb dat. Nonin Onyx 9590 Pulse Oximeter Kleur: blauw. Nonin Onyx Vantage 9590 vinger pulsoximeter meet het zuurstofgehalte in het bloed %SpO2 en de hartfrequentie.
Saturatiemeter kopen? zuurstofmeter Vipermedical.nl.
Deze meters zijn te vinden op ViperMedical.nl en verkrijgbaar in diverse modellen pulse oximeters die helpen bij het meten van de saturatie. Hoe werkt een zuurstofmeter? Een gezond persoon heeft een zuurstofsaturatie van 96% tot 98% in het bloed. Zuurstofsaturatie is het percentage hemoglobine Hb dat volledig is verzadigd met zuurstof. Wanneer het percentage zuurstofsaturatie lager is dan de normale 96% tot 98%, is het verstandig een arts te raadplegen. Viper Medical heeft de saturatiemeter of zuurstofmeters van de volgende bekende merken.: Deze pulse oximeters zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en helpen bij het zo betrouwbaar en goed mogelijk meten van de zuurstofhoeveelheid in het bloed. Een saturatiemeter is gemakkelijk in gebruik. Het meten gebeurt door een vinger op de graadmeter te plaatsen.
Hoe werkt een saturatiemeter? Handelsonderneming Velthuis.
De zuurstofsaturatiemeter, ook wel saturatiemeter of zuurstofmeter genoemd, is een apparaatje waarmee kan worden gemeten hoeveel procent van het hemoglobine een zuurstof molecuul gebonden heeft. Meestal gebeurt dit in de vorm van een knijper die op de vinger gezet wordt om door middel van 2 verschillende golflengten infrarood licht de absorptie bij passage door de vinger of oorlel te meten.
Hoe kies je de juiste zuurstofmeter?
Wrijf in dat geval een beetje met je vinger over het plaatje om de bloeddoorstroming te stimuleren of probeer of het met een andere vinger wel lukt. Opgelet: de metingen die je met een zuurstofmeter uitvoert, gelden in geen geval als vervanging voor medisch toezicht.
Saturatiemeter Contec CMS50D Blauw-Wit Morgen in huis.
De Contec saturatiemeter CMS50D is uitgevoerd als een vingerclip-sensor en weegt slechts 62 gram. De zuurstofmeter Contec CMS50D wordt in zijn geheel aan de vinger bevestigd. Deze pulse oximeter van Contec wordt geleverd inclusief batterijen en handig zwart opbergtasje waardoor u uw pulse oximeter veilig kunt opbergen en er jarenlang plezier van heeft.

Contacteer ons