Meer resultaten voor zuurstofmeter bloed

zuurstofmeter bloed
 
Saturatiemeter kopen? zuurstofmeter Vipermedical.nl.
12 24 48. Een saturatiemeter is bij veel mensen zoals bijvoorbeeld sporters, longpatiënten, astmapatiënten, hartpatiënten, stoppende rokers, EHBOers en bergwandelaars noodzakelijk om geregeld de saturatie, oftewel de hoeveelheid gebonden hemoglobine in het bloed te kunnen meten. Het meten hiervan kan aan de hand van een graadmeter, ook wel saturatiemeter of zuurstofmeter genoemd.
Fysic FPO-10 zuurstofmeter saturatiemeter kopen tegen de laagste prijs.
De zuurstofmeting wordt op het OLED-kleurendisplay weergegeven: ook in diagram en golfbeweging. U kunt bij ons de saturatie/zuurstof meter kopen tegen de beste prijs inclusief een draagtasje en een polsband! Meet de hartslag bpm en hoeveelheid zuurstof in het bloed SpO.
Online kopen Wholesale vinger zuurstof meter uit China vinger zuurstof meter Groothandel Aliexpress.com.
Nieuwe Digitale Helder OLED Licht Vinger Vingertop Bloed Zuurstof Meter SPO2 OLED Bloed Pulse Hartslagmeter Oximeter Wit. US 13.69 / stuk. Beoordeeld 5.0 /5 gebaseerd op 4 klanten beoordelingen 4 Bestellingen 7. Beautiful Encounter with you. Toevoegen aan Verlanglijstje. Nieuwe Digitale Vinger Vingertop Bloed Zuurstof Meter SPO2 OLED Bloed Pulse Hartslagmeter Oximeter 5 Kleuren.
zuurstof saturatie 94% Longforum.
Men spreekt van desaturatie als de arteriële zuurstofsaturatie minder is dan 90%. Desaturatie wil zeggen dat de patiënt onvoldoende zuurstof inademt of dat de zuurstofuitwisseling tussen de longen en het bloed niet naar behoren functioneert. En dat zou het geval kunnen zijn bijv.
Aanbieding: 64% korting op op een Hartslag en Zuurstofmeter GroupDeal.nl.
Je plaatst de Oximeter om je vinger en leest de gegevens van het OLED-kleurenscherm. De draagbare numerieke zuurstofmeter meet snel het zuurstofgehalte in het bloed, evenals de hartfrequentie. Handig in noodsituaties of om bij je te hebben in je sporttas.
Zuurstofsaturatie Eerste Hulp Wiki.
Wanneer de slijmvliezen echter paars of blauw verkleurd zijn, is er sprake van cyanose en is de zuurstofsaturatie van het bloed verlaagd. Wanneer er slechts weinig zuurstof gebonden is aan hemoglobine wordt het molecuul donkerrood van kleur, dat door de huid wat blauwig doorschemert.
Pulse Oximeter Hartslag en Zuurstofmeter Webshop-outlet.nl Aanbiedingen tegen OUTLET prijzen!
Hoe te bestellen? Pulse Oximeter hartslag en zuurstofmeter aanbieding. Een hartslagmeter is misschien wel een van de beste toevoegingen die je kan hebben voor je training. je ziet namelijk in een handomdraai wat je hartslag is op dat moment wat veel kan betekenen om je doel te halen. Zo is een training op 80%-90% van je maximale hartslag goed voor de gezondheid van je hart en een training op 55%-65% van je maximale hartslag weer voor de vetverbranding. Onze hartslagmeter is ideaal voor tijdens het sporten maar kan ook veel betekenen voor mensen met longklachten. zo kan hij ook je zuurstofgehalte in je bloed meten, dit kan veel betekenen voor astmapatiënten of mensen die stoppen met roken.
Saturatiemeter Contec CMS50D Blauw-Wit Morgen in huis.
De Contec zuurstofmeter is een meetinstrument in de vorm van een clip. Via de clip om de vinger wordt met deze saturatiemeter de hoeveelheid zuurstof in het bloed gemeten, een belangrijke graadmeter voor sporters, longpatiënten, bergwandelaars, EHBO-ers en stoppende rokers.
saturatiemeter handleiding Medizen Pulse oximeters en Saturatiemeters, Baby dopplers, Bloeddruk meters.
De saturatie sensor moet worden geplaatst op een manier zodat de bloeddoorloop goed gescand kan worden. De saturatie sensor mag niet worden gebruikt op een patient waarbij de ledematen vastgebonden zijn via het arteriële kanaal of bloed drukmanchet of intraveneuze injectie.

Contacteer ons