Op zoek naar soa test thuis doen?

soa test thuis doen
 
GGD Haaglanden SOA.
Heeft u geen klachten? Dan raden wij u aan om pas 14 dagen na onveilig seksueel contact een soa-onderzoek te doen. Als u eerder test, bestaat de kans dat de infectie nog niet aantoonbaar is. Een hiv, syfilis of hepatitis B-test is zelfs pas 3 maanden na het onveilige contact 100% betrouwbaar. Daarom bespreken we tijdens het consult of het verstandig is om het bloedonderzoek na deze periode nog eens te herhalen. Meer informatie vindt u op de website van het Centrum Seksuele Gezondheid CSG GGD Haaglanden. Grote kans op hiv-infectie? Heeft u onveilige seks gehad met iemand die misschien hiv-geïnfecteerd is? Of heeft u op een andere manier direct risico opgelopen? Maak dan zo spoedig mogelijk een afspraak bij uw huisarts of het Centrum Seksuele Gezondheid CSG GGD Haaglanden. U kunt dan in aanmerking komen voor een PEP-behandeling. PEP staat voor Post Expositie Profylaxe. Het is een kuur met hiv-remmers om te voorkomen dat u met hiv-geïnfecteerd raakt. U moet dan wel zo snel mogelijk binnen 72 uur met de kuur beginnen. Lees meer over het testen op hiv. Soa Aids Nederland heeft voor iedereen die seksueel actief is geweest een online soa-test ontwikkeld.
Ik wil me laten testen op soa Thuisarts.
Soa staat voor seksueel overdraagbare aandoening. Een soa-test geeft zekerheid als je denkt dat je misschien een soa hebt. Een test kan zinvol zijn.: als jij of je partner in een risicogroep zit., als je onveilig hebt gevreeën., als je verschijnselen hebt van een soa.,
SOA-onderzoek bij ZekerWeten.
Door materiaal op te sturen naar ZekerWeten kunnen we in het laboratorium onderzoeken of u daadwerkelijk een SOA heeft. Over het onderzoek. Bij mannen heeft het onze voorkeur om voor het onderzoek gebruik te maken van de eerste straal ochtendurine. Was eerst uw penis met een nat washandje, schuif uw voorhuid iets terug en plas de eerste urine in het potje. Eventueel kan uw huisarts een uitstrijkje van uw plasbuis urethra maken. Hiervoor brengt uw huisarts een dunne wattenstok twee tot vier centimeter uw plasbuis in en draait deze even rond. Bij vrouwen heeft het onze voorkeur om voor het onderzoek gebruik te maken van een vaginale zelfuitstrijk. Dit kunt u zelf thuis doen door een wattenstok drie tot vijf centimeter in uw vagina in te brengen en even rond te draaien.
SOA Klachten Symptomen Behandeling SOA Testen Chlamydia Gonorroe Trichomoans HIV Syfilis Test SOATESTLAB.
Dezelfde SOA TEST als bij je huisarts en GGD, anoniem thuis doen! Bestel Soa Test. Onze Soa Test. Anoniem Soa Test. Je" wilt Alles weten over SOA's? Antwoord krijgen op Vragen en weten wélke Soa test je moet Doen? Hier kan Het."
Ik wil een soa-test GGD Hart voor Brabant.
Bestel dan een soa-zelftest. Deze test doe je zelf thuis en stuur je op naar een laboratorium. Doe vooraf de Advies.chat van Soa Aids Nederland zodat je weet welke testen je moet bestellen. Niet alle thuistesten zijn even betrouwbaar. Wij raden daarom de volgende testen aan.: Hiv en PEP. Ben je bang dat je Hiv hebt opgelopen en wil je in aanmerking komen voor PEP? Neem dan contact op met de Hiv-poli van het ETZ. Waarom hebben we de soa-spreekuren stopgezet? Door een tekort aan soa-artsen zijn wij genoodzaakt geweest om tijdelijk onze soa-spreekuren stop te zetten. Wij zijn gestart met de werving van ervaren artsen, maar dit blijkt niet eenvoudig. We zijn in overleg met anderen GGDen en ziekenhuizen om zo spoedig mogelijk onze soa-spreekuren weer te kunnen starten. Wij verwachten dat dit over 3 weken het geval is. Geplaatst op: 07-03-2016 om 1439: uur. Laatst gewijzigd op: 15-04-2019 om 0835: uur. Hoe werkt het? Een arts of verpleegkundige stelt vragen over jouw situatie. Bijvoorbeeld of je klachten hebt en waarom je een test laat doen.
In Den Haag trek je een soa-test gewoon uit de muur NOS.
De" test komt in een discrete doos uit de automaat. Thuis neem je de test af. Die stuur je naar het laboratorium en je krijgt binnen drie werkdagen de uitslag in de mail, vertelt Marloes. Dit" is heel anoniem, het is een code. Het enige dat je moet doen is op de website een e-mailadres invullen, voegt Klazien toe. In de doos zit de test, een pipet, uitleg en een sociale retourenvelop. Volgens huisarts Peter Leusink hangt er nog een flink taboe rond soa's. Er" heerst nog steeds schaamte rond seksualiteit, vertelt hij. Een" soa na een vrijpartij wordt gezien als eigen schuld, dikke bult" Hij juicht deze anonieme test dan ook van harte toe.
Soa-test GGD Limburg-Noord.
Seks soa en hiv. Milieu en gezondheid. Ik wil de toptaken verbergen / weergeven. Ben je onder de 25 jaar en wil je een soa-test? Maak een afspraak voor een gratis test. Ouder dan 25 jaar? Dan kan het zijn dat we je naar de huisarts verwijzen. Maak hier een online afspraak. of bel 088-119 1200 en kies keuze 4 maandag t/m vrijdag van 9.00-12.30 uur. Hoe werkt een soa-test? Een arts of verpleegkundige stelt vragen over jouw situatie. Bijvoorbeeld of je klachten hebt en waarom je een test laat doen.
Soa-test.
Waarom testen en waar? Er kunnen verschillende aanleidingen zijn om een soa-test te laten doen. Je kunt een soa test doen bij je huisarts, de GGD en in sommige gevallen in het ziekenhuis. Bij de GGD is een afspraak en test kosteloos.
Zelftest Wikipedia.
De huidige testen zijn toegestaan voor gebruik thuis en voldoen aan specifieke eisen als specificiteit en sensitiviteit. Bij de aankoop van een zelftest is het ook verstandig te letten op de aanbieder ISO-gecertificeerd van de test. Een zelftest welke aangeboden wordt via drogist of apotheek is altijd voorzien van het juiste CE-keurmerk. Tot de meest sensitieve en specifieke zelftests behoren de zwangerschapstest, de ovulatietest en de menopauze test. De betrouwbaarheid van dergelijke hormonale testen ligt nagenoeg op 100% aangezien zowel de sensitiviteit als specificiteit vaak meer dan 99% bedragen. Door recente onderzoeken worden SOA testen chlamydia, syfilis en gonorroe sterk afgeraden.

Contacteer ons