Meer resultaten voor online soa test ggd

online soa test ggd
 
Soa-test.
Waarom testen en waar? Er kunnen verschillende aanleidingen zijn om een soa-test te laten doen. Je kunt een soa test doen bij je huisarts, de GGD en in sommige gevallen in het ziekenhuis. Bij de GGD is een afspraak en test kosteloos.
Een soa-test doen GGD Zuid Limburg.
Dan kun je bij de GGD vertrouwelijk en kosteloos terecht voor een test en behandeling. Een afspraak vindt in principe onder 4 ogen plaats. Jongeren of mensen met een verstandelijke beperking kunnen desgewenst een ouder of begeleider mee nemen naar het consult. Wil je weten hoe zon soa onderzoek gaat, kijk dan naar dit filmpje. Plan je afspraak online.
Gratis SOA test doen, waar kan het? Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
De GGD controleert niet of jij daadwerkelijk wisselende contacten hebt of dat jouw ex een SOA heeft wanneer hij dit vertelt. Waar kun je een gratis SOA test laten doen? Je kunt jezelf laten testen bij een GGD SOA polikliniek.
Online afspraak aanvragen GGD Amsterdam.
Online afspraak aanvragen. De GGD richt zich op alle inwoners van Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn. Online afspraakaanvraag voor onderzoek.: HIV en Seksueel Overdraagbare Aandoeningen HIV/SOA. Seksuele gezondheid SENSE. PEP Post Exposure Profilaxe, naar aanleiding van een onbeschermd seksueel contact met hoog risico op HIV. Wij toetsen uw aanvraag aan de criteria die door het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu zijn vastgesteld voor het verrichten van een onderzoek. Uw aanvraag kan leiden tot een afspraak op de SOA polikliniek, maar u kunt ook worden doorverwezen naar uw huisarts of andere instantie.
Rotterdam.nl SOA poli GGD Rotterdam-Rijnmond.
SOA poli Hoofdlocatie GGD Rotterdam-Rijnmond. Sommige soa hebben ernstige gevolgen als je ze niet op tijd behandelt. Bovendien zijn ze besmettelijk. U kunt een soa hebben zonder dat u er iets van merkt. Ook dan kan u een soa ongemerkt doorgeven.
Wat kost een soa-test? Nieuws Telegraaf.nl.
Van de 20 online aanbieders van soa-tests kwamen vijf aanbieders met een betrouwbaar aanbod naar voren: Soa poli-online, SoaCare, Thuistesten bv en Soa test anywhere. Mannen die seks hebben met mannen kunnen bij Testlab van Mantotman terecht. De overheid raadt aan op de volgende zaken te letten als je een zelftest koopt.: Is de gebruiksaanwijzing in het Nederlands beschikbaar? Staat er een CE-markering op de verpakking en op de gebruiksaanwijzing? Staat achter het CE-teken een viercijferige code? Controleer de houdbaarheidsdatum. Staat er een bereikbaar adres op de gebruiksaanwijzing en verpakking, dus geen postbus? Soms zijn er acties waarbij testen gratis is. Zo heeft Amsterdam de hiv-testweek waarbij je bij een aantal huisartsenpraktijken, ziekenhuizen en de GGD een gratis hiv-test kunt laten doen.
SOA-poli.
In samenwerking met de GGD Hollands Midden wordt iedere dinsdagochtend een soa spreekuur gehouden. Op het soa spreekuur kunt u terecht voor gratis onderzoek en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen soa. Maak een afspraak als u.: klachten heeft die kunnen wijzen op een soa. veel wisselende contacten heeft. als man seks hebt met mannen. werkt als prostituee of prostituees bezoekt. gewaarschuwd bent door iemand met een soa. jonger bent dan 25 jaar en onveilig seksueel contact hebt gehad. Aan jongeren onder de 25 wordt naast een gesprek over soa en veilig vrijen ook de mogelijkheid geboden vragen te stellen over anticonceptie en seksualiteit. Mensen die alleen voor de zekerheid een soa-onderzoek willen, komen niet in aanmerking voor een soa-onderzoek via de soa-poli. Deze mensen raden wij aan om naar de huisarts te gaan of een afspraak te maken bij één van de dermatologen. Mocht u een soa-zelftest willen doen, bestel dan een soa test via de website www.soapoli-online.nl. Website soa poli Gouda. Ga direct naar. Afspraak maken Vraag antwoord Onze route. Over het GHZ. Onze online services.
Soa-test Sense.info.
Blijf er niet mee rondlopen en laat een soa-onderzoek doen. Ben je jonger dan 25, dan kun je bij het soa-centrum van de GGD / Sense terecht voor gratis en vertrouwelijk onderzoek naar chlamydia en gonorroe. Als het nodig is, wordt er ook op andere soas getest. Heb je wisselende sekspartners? Laat je dan minstens elk half jaar op soas en hiv testen. Ben je een jongen en heb je seks met jongens? Laat je dan gratis vaccineren tegen hepatitis B. Waarom een soa-test? Moet jij je laten testen? Uitslag en behandeling. Ontdek ze hier. Bel Mail Chat Afspraak Online hulp.
SOA testen Delft Delft Studentenstad.
Delft heeft geen eigen SOA poli. Je kunt een afspraak maken bij het Centrum Seksuele Gezondheid GGD Haaglanden in Den Haag. Je kunt online een afspraak maken voor een SOA onderzoek. Anoniem thuis met de SOA thuistest. Snel een Anonieme soa test?

Contacteer ons