Zoeken naar online soa test ggd

online soa test ggd
 
Testen op soa Jouw GGD.nl.
Heb je een nieuwe relatie en wil je stoppen met condooms? Doe de online soa-test en laat je adviseren. september 2nd, 2017. Kan je als 16jarige zonder dat je ouders er achterkomen een soa test doen? september 4th, 2017. Ben je onder de 25? Dan kun je bij het soa-centrum van de GGD / Sense terecht voor gratis en vertrouwelijk onderzoek naar chlamydia.
Ik wil een SOA-test GGD Kennemerland.
Dan is de test gratis en anoniem. Je kunt je één keer per half jaar laten testen. Ben je ouder? Dan kan het zijn dat we je naar je huisarts verwijzen. Op welke locaties kan ik terecht. Bij onze locatie in Haarlem, Hoofddorp en Heemskerk. Na een bezoek aan de soapoli kun je hier met je inloggegevens je uitslag ophalen. De inloggegevens staan op het contactkaartje die je aan het einde van het bezoek aan de soapoli hebt gekregen. Let er op dat inloggen alleen mogelijk is nadat je een e-mail en sms hebt ontvangen met het bericht dat de uitslagen bekend zijn. Daarnaast willen wij je er op wijzen dat de uitslagen na het stellen van de diagnose slechts één maand online op te vragen zijn. Is het langer geleden dan kun je telefonisch contact opnemen met de soapoli. Als je een man bent en seks hebt met mannen. Ben je een man en heb je seks met mannen? Laat je dan regelmatig gratis onderzoeken op soas en hiv. Elke vrijdagmiddag is er een vrijwilliger van GGD Kennemerland aanwezig op Bullchat van 1500: tot 1700: uur.
GGD Haaglanden SOA.
Maak dan zo spoedig mogelijk een afspraak bij uw huisarts of het Centrum Seksuele Gezondheid CSG GGD Haaglanden. U kunt dan in aanmerking komen voor een PEP-behandeling. PEP staat voor Post Expositie Profylaxe. Het is een kuur met hiv-remmers om te voorkomen dat u met hiv-geïnfecteerd raakt. U moet dan wel zo snel mogelijk binnen 72 uur met de kuur beginnen. Lees meer over het testen op hiv. Soa Aids Nederland heeft voor iedereen die seksueel actief is geweest een online soa-test ontwikkeld. Deze test biedt op een snelle manier een gratis, persoonlijk en betrouwbaar advies over een hiv-test en/of soa-onderzoek.
GGD Rotterdam-Rijnmond Soa seksualiteit.
Meer informatie over soas vindt u online. Speciaal voor jongeren tot 25 jaar, is er de website Sense.info. Hier kunt u vragen stellen over soas en seksualiteit. Als u ouder bent dan 25 jaar, kunt u via de Infolijn van Soa Aids Nederland uw vraag stellen. Bent u man en heeft u seks met mannen? Kijk dan op mantotman.nl voor meer informatie. Afspraak bij soa poli? Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een afspraak bij de soa poli? Ga naar soapoli.nl. Voor een soa-test gaat u naar uw huisarts. Iedereen die vragen heeft over veilig vrijen, seksualiteit en soa/hiv-testen kan hiervoor bij de huisarts terecht. U maakt een afspraak bij de soa-poli van de GGD Rotterdam-Rijnmond als u.:
Anonieme soa test Soa Dokteronline.com.
Schaamte is één van de grootste redenen dat mensen het moeilijk vinden om een soa test te laten uitvoeren. Het is daarom mogelijk om een anonieme soa test te doen, zodat uw privacy gewaarborgd blijft. Waar kunt u terecht voor een soa test. U kunt gratis een anonieme soa test laten doen bij de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst.
SOA poli Home.
In plaats van een bezoek aan de huisarts, kunnen jongeren zo in gesprek met een verpleegkundige van de GGD. De GGD Rotterdam-Rijnmond sluit zich aan bij deze pilot en start op ee. Heb je hulp of advies nodig op het gebied van soa of seksualiteit?
Ik wil een soa-test GGD Hart voor Brabant.
Dan is de test gratis. Ben je ouder? Dan kan het zijn dat we je naar je huisarts verwijzen. Kan ik ook s avonds terecht? Ja, dat is mogelijk op dinsdagavond. In de even weken in Tilburg en in de oneven weken in Den Bosch. Op welke locaties kan ik terecht? Waar kun je terecht bij de GGD? Bij onze locatie in Tilburg. Bij onze locatie in s-Hertogenbosch. Bij onze locatie in Uden. Als seks je werk is. Werk je in de prostitutie? Laat je dan regelmatig op soas en hiv onderzoeken en je gratis vaccineren tegen hepatitis B. Maak hiervoor een afspraak via 0900 369 69 69. Soa, sense en hiv.
SOA-test bij de GGD GGD Twente.
Daarom in de 2 weken voor de test.: óf geen seks.; óf veilig vrijen dus mét condoom! Binnen een week is de uitslag bekend. Je krijgt de uitslag per sms of door ons zelf te bellen. Blijkt uit de uitslag dat je een SOA hebt? Dan word je in de meeste gevallen bij de GGD behandeld.
GGDHN Seks Soa.
Hygiëne Inspectie Milieu. Over de GGD. Ingelogd blijven Inloggen. Het nieuwe wachtwoord is per e-mail naar u verzonden. Gezond Veilig Leven. Hygiëne Inspectie Milieu. U bevindt zich hier. 31-10-2017 Paarse Vrijdag Krant terug in 2017 Lees verder. 25-09-2017 Video over seks en hep. B Lees verder. alles over afspraken. Maak online een afspraak, vraag de uitslag op of bel een afspraak af. Alles over soa.

Contacteer ons