Resultaten voor hiv thuistest ggd

hiv thuistest ggd
 
Onveilige seks testen op soa Sense spreekuur: GGD regio Utrecht.
Iedereen die onveilig vrijt kan een soa oplopen. Het voorkomen van soa en hiv is een belangrijke taak van de GGD. Als je onveilige seks hebt gehad: seks zonder condoom, of als je bent gewaarschuwd voor soa, of als je bepaalde klachten hebt, dan is het verstandig je te laten testen op soa.
Test thuis of je hiv hebt.
Dat druppeltje doe je in een flesje. Daar giet je twee vloeistoffen bij en je weet binnen 60 seconden of je hiv hebt of niet. Ik durf mezelf dus echt niet te prikken, wat dan? Taco: Deze thuistest werkt alleen via bloed. Maar bij de huisarts of GGD kan je ook een hiv-test laten doen op basis van wangslijmvlies.
Soa-test GGD Groningen.
Je krijgt dan een advies met precies de juiste testpakketten die je nodig hebt. Zijn bovenstaande mogelijkheden geen optie voor je? Dan kun je bellen met Sense Noord-Nederland om te informeren of je in aanmerking komt voor een soa-test bij de GGD.
Seksuele gezondheid.
Hoe sneller wordt begonnen met PEP, hoe groter de kans dat de betrokkene geen hiv oploopt. PEP is een behandeling van vier weken met hiv-remmers. Een afspraak voor een soatest of een gesprek kan online gemaakt worden. Tijdens kantoortijd kun je bellen met GGD Flevoland via 088 0029910.
Ik wil een soa-test GGD West-Brabant.
Meer informatie over de thuistest. Ben jij een sekswerker? Bescherm jezelf en laat je regelmatig testen op soas en hiv. Ook kun je je gratis laten vaccineren tegen hepatitis B. Maak een afspraak via 0900 369 69 69. Je bent ook welkom op het inloopspreekuur Als sex je werk is iedere dinsdag van 11.00 12.30 uur. Je kunt binnenlopen, zonder afspraak, tot 12.30 uur bij de GGD in Breda, Doornboslaan 225-227.
Soa-test Sense.info.
Blijf er niet mee rondlopen en laat een soa-onderzoek doen. Ben je jonger dan 25, dan kun je bij het soa-centrum van de GGD / Sense terecht voor gratis en vertrouwelijk onderzoek naar chlamydia en gonorroe. Als het nodig is, wordt er ook op andere soas getest. Heb je wisselende sekspartners? Laat je dan minstens elk half jaar op soas en hiv testen.
Soa, hiv en Sense GGD Amsterdam.
Zoeken in GGD Amsterdam. Pad tot huidige pagina. Soa, hiv en Sense. Nieuwe werkwijze en verbouwing van de Soa polikliniek. Bekijk hier de nieuwe werkwijze van de Soa polikliniek per 1 mei 2018. Op maandag 24 en maandag 31 december 2018 sluit de Soa-polikliniek om 16.30 uur.
Ik loog mezelf bij de GGD naar binnen voor mijn eerste soa-test Tonic.
Opnieuw begin ik een intake, en dit keer vul ik in dat ik onveilige seks heb gehad met iemand die later opbiechtte hiv te hebben. Binnen een half uur word ik teruggebeld door de GGD, en een paar dagen later kan ik al terecht, geheel kosteloos.
24/7 een soa-test uit de muur, of toch maar niet? Huisarts Wetenschap.
De community-site voor mannen die seks hebben met mannen https//mantotman.nl: biedt handige informatie over eenvoudig en gratis testen via de GGD, waarbij de gebruiker het labformulier thuis kan downloaden en persoonlijk de uitslagen krijgt. 17 Er is ook een digitale keuzehulp voor tests op een acute hiv-infectie http//www.hebikhiv.nl.: Laagdrempelig testen is een belangrijke strategie in de soabestrijding. Vroege opsporing en tijdige behandeling voorkomen niet alleen complicaties bij de patiƫnt zelf, maar verhinderen ook verdere transmissie zeker ook van hiv.

Contacteer ons