Zoeken naar hiv thuistest ggd

hiv thuistest ggd
 
Waar doe je een hiv-test? Aidsfonds.
Dit betekent dat je twee keer voor dezelfde test moet betalen: eerst de zelftest en daarna het eigen risico voor de hiv-test bij de huisarts. Aidsfonds vindt dat je voor hiv en andere soa-testen het beste af bent bij je huisarts of GGD.
GGD Haaglanden SOA.
Een hiv, syfilis of hepatitis B-test is zelfs pas 3 maanden na het onveilige contact 100% betrouwbaar. Daarom bespreken we tijdens het consult of het verstandig is om het bloedonderzoek na deze periode nog eens te herhalen. Meer informatie vindt u op de website van het Centrum Seksuele Gezondheid CSG GGD Haaglanden.
Soa spreekuur.
Soa spreekuur Momenteel geselecteerd. Medicijnkuur PEP na mogelijke besmetting met HIV. Milieu en veiligheid. Homepagina Informatie over Seksuele gezondheid Soa spreekuur. Vermoed je dat je een soa hebt opgelopen? Neem dan contact op met de GGD en laat je onderzoeken.
Soa en Sense GGD West-Brabant.
Heb jij mogelijk risico gelopen op hiv? Dan zijn er medicijnen PEP om het risico te verkleinen. De PEP-kuur heb je nodig binnen 72 uur, hoe sneller, hoe beter. Bel direct de GGD via 0900 369 69 69. Als wij gesloten zijn, neem dan direct contact op met de huisartsenpost of uw huisarts. Bij welke locaties kan ik terecht? Voor een afspraak kun je terecht bij. de GGD in Breda. de GGD in Bergen op Zoom Halsteren. de GGD in Roosendaal. Liever een thuistest?
GGD regio Utrecht: Testen op soa.
Het voorkomen van soa en hiv is een belangrijke taak van de GGD. Als u onveilige seks heeft gehad, seks zonder condoom, als u bent gewaarschuwd voor soa, of als u bepaalde klachten heeft, dan is het verstandig u te laten testen op soa.
Een hiv-test kun je voortaan gewoon zelf thuis doen NOS.
Mede daardoor sterven er ieder jaar nog meer dan honderd mensen aan de gevolgen van hiv en aids, volgens een schatting van het Aidsfonds. Terwijl er medicatie is die het kan voorkomen. De vingerpriktest is in zekere zin vergelijkbaar met de zwangerschapstest: binnen 5 minuten lees je het resultaat af. In andere Europese landen, zoals België en Groot-Brittannië, is hij al langere tijd verkrijgbaar. Om het testen te stimuleren, deed de Britse prins Harry er vorig jaar ook een voor de camera's. Prins Harry doet live op Facebook een hiv-test. Betrouwbare zelftesten kunnen eraan bijdragen dat meer mensen zichzelf controleren, blijkt uit onderzoek dat de GGD Amsterdam later dit jaar publiceert. In een proef met een thuistest deden meer dan duizend mensen mee.
Hiv-sneltest uitslag in 20 minuten Soapoli-online.
Wanneer de hiv-sneltest aangeeft dat er sprake is van een hiv besmetting, dan vindt er altijd een aanvullende bevestigingstest plaats. Deze bevestigingstest is de Western Blott Inmunnoblotting. De Western Blott wordt in Nederland als bewijzend beschouwd voor een aanwezige hiv-infectie. Er wordt direct bloed afgenomen en opgestuurd naar het STAR MDC gecertificeerd laboratorium na ongeveer één week ontvang je de definitieve uitslag. Geeft de bevestigingstest ook aan dat je met hiv-besmet bent dan ondersteunen en verwijzen we je naar een hiv-behandelcentrum van jouw keuze. Lees meer in SOA. Test anoniem discreet op SOA via Soapoli-online. Maak jij je zorgen over SOA? Ga voor zekerheid en anonimiteit via Soapoli-online. Alle soa testen worden onderzocht in een gecertificeerd laboratorium, deze testen worden op dezelfde wijze geanalyseerd als testen van de GGD en de huisarts.
Seksualiteit soa GGD Fryslân.
088 22 99 222 Facebook. Maandag t/m vrijdag van 9.00 17.00. Meer contactgegevens Label for icon. Volg ons op. Over GGD Label for icon. Werken bij Label for icon. Contact en route Label for icon. 2017 GGD Fryslân Alle rechtenvoorbehouden.
SOA-test bij de GGD GGD Twente.
Soms nemen we bloed af om te testen op syfilis, hepatitis B en HIV. Je mag van tevoren gewoon eten. We willen graag een betrouwbare test doen. Daarom in de 2 weken voor de test.: óf geen seks.; óf veilig vrijen dus mét condoom! Binnen een week is de uitslag bekend. Je krijgt de uitslag per sms of door ons zelf te bellen. Blijkt uit de uitslag dat je een SOA hebt? Dan word je in de meeste gevallen bij de GGD behandeld.

Contacteer ons