Resultaten voor hiv thuistest ggd

hiv thuistest ggd
 
SOA test Soa kliniek Utrecht Gonorroe Chlamydia Syfilis Hiv Hepatitis Wratten.
Onderstaande gegevens tonen de voordelen van een soa test doen op één van onze locaties.: Stadskliniek GGD Huisarts Thuistest/zelftest. Kan de soa test direct? Ja, geen wachttijden. Wachttijd afhankelijk van risico, verschilt per regio. Afhankelijk van noodzaak. Afhankelijk van postbezorging. Kan het anoniem? Ja, volledig anoniem en discreet. Bezorging op jouw huisadres. Is de soa test betrouwbaar? Ja, gecertificeerd laboratorium. Afhankelijk van type test, geen consult met arts. Kan ik terecht voor behandeling? Ja voor behandeling van hiv en hepatitis B/C word je verwezen naar een specialist.
Test thuis of je hiv hebt.
Dat druppeltje doe je in een flesje. Daar giet je twee vloeistoffen bij en je weet binnen 60 seconden of je hiv hebt of niet. Ik durf mezelf dus echt niet te prikken, wat dan? Taco: Deze thuistest werkt alleen via bloed. Maar bij de huisarts of GGD kan je ook een hiv-test laten doen op basis van wangslijmvlies.
Soa-test GGD Zaanstreek-Waterland.
Op indicatie is er nog aanvullend onderzoek. Soms neemt de sociaal verpleegkundige bloed af om het te onderzoeken op bijvoorbeeld hiv, syfilis en eventueel hepatitis B. Wat gebeurt er met mijn gegevens? GGD Zaanstreek-Waterland verstrekt geen gegevens aan derden zonder jouw toestemming.
Een hiv-test kun je voortaan gewoon zelf thuis doen NOS.
Mede daardoor sterven er ieder jaar nog meer dan honderd mensen aan de gevolgen van hiv en aids, volgens een schatting van het Aidsfonds. Terwijl er medicatie is die het kan voorkomen. De vingerpriktest is in zekere zin vergelijkbaar met de zwangerschapstest: binnen 5 minuten lees je het resultaat af. In andere Europese landen, zoals België en Groot-Brittannië, is hij al langere tijd verkrijgbaar. Om het testen te stimuleren, deed de Britse prins Harry er vorig jaar ook een voor de camera's. Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen. Prins Harry doet live op Facebook een hiv-test. Betrouwbare zelftesten kunnen eraan bijdragen dat meer mensen zichzelf controleren, blijkt uit onderzoek dat de GGD Amsterdam later dit jaar publiceert. In een proef met een thuistest deden meer dan duizend mensen mee.
SOA testen Leiden Leiden Studentenstad.
Anoniem thuis met de SOA thuistest al na 48 uur duidelijkheid! Snel een Anonieme soa test? Dan is OneDayClinic het juiste adres. Onedayclinic een gespecialiseerde soa kliniek, iso-gecertificeerd laboratorium en gespecialiseerde artsen. Uitslag binnen 2 werkdagen. Open dagelijks tot 2000: uur, ook in het weekend. Goedkoper dan huisarts. Normale prijs 100 euro nu 10% korting! Links soa/hiv en seksualiteit. Informatie over soa en hiv en welke klachten je krijgt via SoaAids.nl. Dit is een landelijke hulp informatielijn voor vragen over hiv, soa en veilig vrijen. Sense: is een website met goede informatie over seks, verliefdheid, liefde, relaties en alles wat daarbij komt kijken. Vragen kun je stellen via de e-mail, telefoon of chat maar ook kun je hier een afspraak maken om anoniem je vragen te stellen bij de GGD op het sense spreekuur.
Soa spreekuur.
Soa spreekuur Momenteel geselecteerd. Medicijnkuur PEP na mogelijke besmetting met HIV. Milieu en veiligheid. Homepagina Informatie over Seksuele gezondheid Soa spreekuur. Vermoed je dat je een soa hebt opgelopen? Neem dan contact op met de GGD en laat je onderzoeken.
Hiv-zelftest te koop bij apotheek in grotere steden Nieuws Zorg.nu AVROTROS.
Dat doen we in een aparte ruimte met de mensen die daar behoefte aan hebben. Betrouwbare zelftesten kunnen ervoor zorgen dat meer mensen zichzelf controleren, blijkt uit onderzoek van de GGD Amsterdam dat later dit jaar wordt gepubliceerd. Aan de proef met de thuistesten deden meer dan duizend mee. Meer dan veertig procent van de deelnemers had zich nog nooit eerder laten testen of had dat langer dan drie jaar geleden gedaan. 2800 mensen in Nederland weten niet dat ze hiv hebben.
Ik wil een soa-test GGD West-Brabant.
Meer informatie over de thuistest. Ben jij een sekswerker? Bescherm jezelf en laat je regelmatig testen op soas en hiv. Ook kun je je gratis laten vaccineren tegen hepatitis B. Maak een afspraak via 0900 369 69 69. Je bent ook welkom op het inloopspreekuur Als sex je werk is iedere dinsdag van 11.00 12.30 uur. Je kunt binnenlopen, zonder afspraak, tot 12.30 uur bij de GGD in Breda, Doornboslaan 225-227.
SOA Test Breda Betrouwbaar Geen Wachttijd StadsKliniek.
Bij StadsKliniek kun je je laten testen op onder meer chlamydia, gonorroe, hiv, syfilis ook wel lues genoemd en hepatitis A, B en C en herpes. Maar ook voor minder bekende soas zoals mycoplasma genitalium en trichomonas vaginalis kun je bij ons terecht. Veel klanten in Breda komen naar ons omdat zij.: Graag anoniem getest willen worden op een soa. Liever niet bij de huisarts langsgaan. Niet op een wachtlijst willen komen voor een soa test of behandeling. Niet in aanmerking komen voor een afspraak bij de GGD.

Contacteer ons