Zoeken naar zelftest soa

zelftest soa
 
Thuistest Man tot man.
Wil je niet naar je huisarts of de soa-poli toe voor een soa-test, dan kan een zelftest op hiv of op een soa een alternatief zijn. Let op: Een zelftest kan nooit het consult van een arts of verpleegkundige vervangen.

Volgens Hanna Bos, arts infectieziekten bij Soa Aids Nederland, is het gebruik van doe-het-zelf-thuistests als het spelen van Russische roulette. Naast te weinig informatievoorziening zijn de tests vaak niet betrouwbaar, dus het is niet alleen zonde van je geld, maar ook gevaarlijk omdat je een verkeerde uitslag kunt krijgen. Alle soa-thuistests die in Nederland verkocht mogen worden, zijn gekeurd door onafhankelijke instanties die door de Nederlandse overheid zijn aangewezen. Ze zijn in het bezit van een CE keurmerk. Je zou dan misschien denken dat een zelftest daarmee automatisch betrouwbaar is.
Waar moet je op letten bij het kopen SOA zelftest? Soapoli-online.
Ze beweren beiden heel betrouwbaar te zijn, dus waar moet je voor kiezen? Met betrekking tot SOA testen heeft SOAAIDS Nederland zich gelukkig bemoeid. Zij hebben richtlijnen opgesteld waar een consument op moet letten bij het aanscahffen van een zelftest.
Testen op soa Jouw GGD.nl.
Onveilig vrijen is seks zonder condoom, maar ook pijpen en beffen. Een soa verspreidt zich via bacteriën en virussen in sperma, vaginaal vocht en slijmvliezen die zitten in de penis, vagina en mond. Het kan voor komen dat iemand een soa oploopt als hij een tatoeage of piercing laat zetten.
SOA-TEST. Wat kost het? Hoe werkt het? Online bestellen testalize.me.
Hier ziet het behandeltraject er anders uit. SOA THUISTEST ZELFTEST. Een alternatief voor GGD en huisarts is de zelftest. En deze zelftest wordt steeds populairder. Zo kan je zelf een SOA-test doen. Toch moet er bij de zelftest of thuistest ook direct gewaarschuwd worden.
Soa-test.
je seks hebt gehad met iemand die een soa heeft. jij of een van je ouders uit een land komt waar veel soa voorkomen. Tijdens het bezoek heb je een gesprek met een arts of verpleegkundige van GGD Flevoland. Wij vragen mannen om urine in te leveren. Vrouwen kunnen tijdens het bezoek een vaginale zelftest bij zichzelf afnemen.
Wanneer voer je een soa-zelftest uit? Soa Aids Nederland.
Krijg je klachten: ga naar een arts en doe geen zelftest. Doe de soa-testen na twee weken maar herhaal de testen op hiv, syfilis en hepatitis B drie maanden na je laatste risicovolle sekscontact. Krijg je eerder klachten die kunnen passen bij een soa?
Check je risico met soa-test online.
Met Advies.chat heeft nu iedereen in Nederland direct toegang tot betrouwbaar soa-testadvies, vertelt Hanna Bos, arts infectieziektebestrijding van Soa Aids Nederland. Vroege opsporing en behandeling van hiv en andere soa maakt de kans op klachten stukken kleiner maakt én voorkomt dat je soa doorgeeft aan een ander.
SOA-test thuis doen? testalize.me.
Dat wil zeggen dat je jezelf 10 dagen na het laatste risicovolle seksuele contact het beste testen. Niet iedere SOA is op te sporen met een zelftest. Chlamydia en Gonorroe zijn de meest voorkomende SOAs en zijn gelukkig goed zelf te testen.

Contacteer ons