Op zoek naar ggd soa test?

ggd soa test
 
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Soa, hiv en Sense GGD Amsterdam.
Jongeren tot 25 jaar komen in aanmerking voor of een consult of een zelfafnamepakket, afhankelijk van hun persoonlijke situatie. Je bent gewaarschuwd voor een soa: een directe waarschuwing door een seksueel contact of de GGD. Over het onderzoek. Gang van zaken. Soa zelfafname test.
Seks gezondheid.
Onderzoek, Informatie en Advies. Bij de GGD van Veiligheids en Gezondheidsregio Gelderland-Midden kun je je laten testen op soa. Gegevens van jouw huisarts en/of verzekering hebben wij niet nodig. Bij het spreekuur kun je ook terecht voor alle vragen over seks en soa.
SOA-test bij de GGD GGD Twente.
Daarom in de 2 weken voor de test.: óf geen seks.; óf veilig vrijen dus mét condoom! Dat geldt ook voor pijpen orale seks. Binnen een week is de uitslag bekend. Je krijgt de uitslag per sms of door ons zelf te bellen. Blijkt uit de uitslag dat je een SOA hebt? Dan word je in de meeste gevallen bij de GGD behandeld.
GGDHN Seks Soa.
Je kunt het ook niet aan hem of haar zien. Waar kunnen jongeren terecht met vragen over soa en seksualiteit? Speciaal voor jongeren t/m 24 jaar is er Sense, voor al je vragen over seks. Op www.sense.info en bij de Sense-spreekuren is veel informatie te vinden over seksualiteit, verliefdheid, relaties, liefde en alles wat daarbij komt kijken. Tijdens het Sense-spreekuur kun je kosteloos bij de GGD terecht met al je vragen over seksualiteit.
Waar kan ik een soa-test laten doen? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
De gratis en anonieme soa-test bij de GGD is bestemd voor.: jongeren tot en met 24 jaar.; mannen die seksueel contact hebben met mannen.; mensen met klachten die wijzen op een soa.; mensen uit gebieden waar veel soas voorkomen.; partners van mannen die seksueel contact hebben met mannen en prostituees.; mensen met een partner afkomstig uit een gebied waar veel soas voorkomen.; slachtoffers van seksueel geweld. U kunt natuurlijk ook altijd terecht bij uw huisarts voor een test.
Soa-test GGD Gelderland-Zuid.
Dit kan altijd bij je eigen huisarts. Om in aanmerking te komen voor een soa test bij de GGD, stelt de doktersassistent of verpleegkundige van de soa poli je telefonisch een aantal vragen. De medewerker bepaalt dan of je bij de GGD terecht kan voor een soa test.
SOA poli Home.
In plaats van een bezoek aan de huisarts, kunnen jongeren zo in gesprek met een verpleegkundige van de GGD. De GGD Rotterdam-Rijnmond sluit zich aan bij deze pilot en start op ee. Heb je hulp of advies nodig op het gebied van soa of seksualiteit?
Soa-test GGD Zeeland.
Soa Aids Nederland. Veelgestelde vragen bij dit onderwerp. Wat gebeurt er tijdens het soa-onderzoek? Mannen moeten urine meenemen. Vrouwen kunnen bij de GGD een uitstrijkje bij zichzelf afnemen. Soms nemen we bloed af of doen we lichamelijk onderzoek. Wil je meer weten over het onderzoek? Kijk dan op de website soatest.nl. Wat kost een soa-test? Voor jongeren tot 25 jaar of mensen uit een risicogroep is een soa-onderzoek bij de GGD Zeeland gratis. Kom je liever naar een avondspreekuur, dan betaal je 1500. Als je ouder bent dan 25 jaar en je valt niet onder een risicogroep, dan kost een test je 180, Weten wie er tot de risicogroep behoort?

Contacteer ons