Resultaten voor anonieme soa test

anonieme soa test
 
Trek een anonieme soa-test uit de automaat Univers.
Mensen durven voor een test vaak niet naar hun huisarts te gaan, of hebben er geen tijd voor. Bij de GGD kunnen er lange wachttijden zijn, vertelt apotheker Floor van Leersum aan Omroep West. Er rust toch nog een flink taboe op. Bij de apotheek aan het Prins Hendriksplein in Den Haag begrijpt men dit. Daarom hangt er vanaf vandaag een automaat aan de buitenmuur van deze apotheek met testen voor soas als chlamydia, gonorroe, hiv en syfilis. Zo kunnen de testen dag en nacht anoniem uit de muur getrokken worden. Het assortiment zal mogelijk uitgebreid worden met condooms, morningafterpillen, pijnstillers en neusdruppels. Geschreven door: Leanne Soff lees alles van Leanne. Scheren van schaamhaar vergroot de kans op soa.
GGD Rotterdam-Rijnmond Soa seksualiteit.
afkomstig bent uit een land waar veel soa voorkomt. een partner hebt die afkomstig is uit een land waar veel soa voorkomt. door een expartner gewaarschuwd bent voor een soa. klachten heeft die wijzen op een soa. te maken had met seksueel geweld.
Soa spreekuur.
Dit kan ook anoniem. Door een uitstrijkje en/of bloedafname bij mannen ook urine kunnen we bepalen of je een soa hebt opgelopen. De uitslag van het onderzoek is na ongeveer tien werkdagen bekend. De meeste soa's' zijn vrij eenvoudig te behandelen als ze tijdig gesignaleerd worden. Afhankelijk van je situatie kan het zijn dat slechts beperkt soa-onderzoek alleen chlamydia nodig is. Dit bespreken we met je tijdens je bezoek. Vermoed je dat je wellicht met het hiv-virus besmet bent? Neem dan contact op met het afsprakenbureau van de GGD via 0900-3696969. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk of u in aanmerking komt voor een consult bij de GGD. Wanneer uit de test blijkt dat je seropositief bent, kan de sociaal verpleegkundige of arts van de GGD informatie geven over alle mogelijkheden die er zijn voor verdere hulp.
Vergoeding soa test HEMA Zorgverzekering.
Ook voor andere onderzoeken die je huisarts aanvraagt, maar niet zelf verricht moet je eigen risico betalen. Voor een vergoeding soa test kun je terecht bij je eigen huisarts, een doktersassistente of verpleegkundig specialist die in de huisartsenpraktijk werkzaam is.
Testen op soa GGD Hollands Midden.
Voor jongeren tot 25 jaar die alleen voor de zekerheid op soa getest willen worden, is er de GGD soa thuistest. Deze test is dezelfde als de test die tijdens het soa spreekuur wordt gebruikt en dus even betrouwbaar. Wil je meer informatie over de soa thuistest voor jongeren of wil je hem aanvragen?
Liegen voor gratis soa-test Nultweevier.nl.
Dit vermoeden van de GGDs zou nog wel eens kunnen kloppen, aangezien het merendeel van de jongeren die de NOS heeft ondervraagd toegaf wel eens gelogen te hebben om niet te hoeven betalen voor een soa-test. Om in aanmerking te komen voor een gratis test bij de GGD moet je in een bepaalde risicogroep vallen.
Professionele laboratorium SOA testen Condoom Anoniem.
Je kunt je SOA testen afhalen in onze winkel Safe Shops in Veldhoven maandag t/m vrijdag van 9 tot 18 uur, of op afspraak. Bij het afhalen van een SOA test hoef je geen gegevens achter te laten, je blijft anoniem. In onze winkel kun je contant of met PIN betalen zonder herkenbare informatie op je afschrift. Al 15 jaar de grootste online condoomspecialist van Nederland en België. Anonieme verzending geen herkenbare info op je bankafschrift, niemand die ziet wat je hebt besteld!
Onveilige seks testen op soa Sense spreekuur: GGD regio Utrecht.
Iedereen die onveilig vrijt kan een soa oplopen. Het voorkomen van soa en hiv is een belangrijke taak van de GGD. Als je onveilige seks hebt gehad: seks zonder condoom, of als je bent gewaarschuwd voor soa, of als je bepaalde klachten hebt, dan is het verstandig je te laten testen op soa.
Laat je testen GGD Fryslân.
Heb je onbeschermde seks gehad en wil je weten of je een soa hebt? Neem dan contact op met je huisarts voor een afspraak. Heb je vragen? Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Ga voor meer informatie of advies naar onze chat. Laat je testen. Je kunt ook een test bestellen via www.soapolinoord.nl of via www.soatestdoen.nl.

Contacteer ons