Resultaten voor anonieme soa test

anonieme soa test
 
SOA test doen 100% anoniem en betrouwbaar.
Wil je een anonieme SOA test doen? Ben je bang dat je misschien een SOA seksueel overdraagbare aandoening opgelopen hebt? Kies voor zekerheid en je gezondheid: laat Izore een SOA test doen om te kijken of je inderdaad een SOA bij je draagt.
Je SOA test afhalen in Den Haag Soapoli-online.
Wil je graag je SOA test van Soapoli-online ophalen in Den Haag? Ontvang jij je SOA test liever niet over de post of wil je het liefst vandaag nog je SOA test afnemen, dan is het ook mogelijk je SOA test van Soapoli-online af te halen.
SOA test thuis zelf doen? 404 Not Found.
Met een deskundig team bieden zij professionele SOA-testen aan die je discreet en in een anonieme verpakking thuisgestuurd krijgt, en die je terugstuurt voor een betrouwbare uitslag en een goed advies met contact via e-mail en/of telefoon. De SOA-testwijzer helpt je om de juiste tests te kiezen. Heb je vragen over de tests, hoe een SOA test werkt, de uitslag of iets anders?
SOA-TEST. Wat kost het? Hoe werkt het? Online bestellen testalize.me.
SOA THUISTEST ZELFTEST. Een alternatief voor GGD en huisarts is de zelftest. En deze zelftest wordt steeds populairder. Toch moet er bij de zelftest of thuistest ook direct gewaarschuwd worden. Er zijn 2 type testen: de test met analyse in een lab en de test zonder deze analyse.
Anonieme soa test Soa Dokteronline.com.
Schaamte is één van de grootste redenen dat mensen het moeilijk vinden om een soa test te laten uitvoeren. Het is daarom mogelijk om een anonieme soa test te doen, zodat uw privacy gewaarborgd blijft. Waar kunt u terecht voor een soa test.
GGD Haaglanden SOA.
Deze test biedt op een snelle manier een gratis, persoonlijk en betrouwbaar advies over een hiv-test en/of soa-onderzoek. Doe de online test op de website soatest.nl. Meer informatie over het testen op soa en hiv. Soa Aids Nederland. Centrum Seksuele Gezondheid Haaglanden.
Ik wil een soa-test GGD Hart voor Brabant.
Dan is de test gratis. Ben je ouder? Dan kan het zijn dat we je naar je huisarts verwijzen. Kan ik ook s avonds terecht? Ja, dat is mogelijk op dinsdagavond. In de even weken in Tilburg en in de oneven weken in Den Bosch. Op welke locaties kan ik terecht? Waar kun je terecht bij de GGD? Bij onze locatie in Tilburg. Bij onze locatie in s-Hertogenbosch. Bij onze locatie in Uden. Als seks je werk is. Werk je in de prostitutie? Laat je dan regelmatig op soas en hiv onderzoeken en je gratis vaccineren tegen hepatitis B. Maak hiervoor een afspraak via 0900 369 69 69. Soa, sense en hiv.
Maak een afspraak voor een soa-test GGD Fryslân.
Heb je onbeschermde seks gehad en wil je weten of je een soa hebt? Maak een afspraak bij GGD Fryslân. Hiervoor bel je met Sense Noord-Nederland.: 0900 736 736 6. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 10.00 tot 13.00 uur en van 13.45 tot 16.30 uur. De test is gratis en anoniem.
Soa-test GGD Zeeland.
Na ruim een week krijg je de uitslag van de test via een sms op je mobiel. Behalve als je wat heb, dan belt de verpleegkundige je op. Wacht niet te lang. Sommige soa's' kunnen vervelende gevolgen hebben als je je niet op tijd laat behandelen. Kijk hoe je daarvoor meteen een afspraak maakt. Stel ze anoniem aan een deskundige. Stuur ons een mail of kom naar een van de Sense-soa-spreekuren in Goes, Middelburg of Terneuzen. Deel deze pagina.: Soa Aids Nederland.

Contacteer ons